Kies voor een passende oplossing voor uw kelder

Wilt u uw kelder graag waterdicht laten maken? Maak dan een afspraak met Vochtstop. Onze specialisten passen moderne methoden toe. Zo wapenen wij uw kelder met behulp van een waterkering op basis van hars of gel tegen optrekkend vocht.

Zonder sloop- of breekwerk! Wij kunnen uw vochtige ruimte niet alleen vochtvrij, maar ook zoutvrij maken. En dankzij onze ingenieuze waterkering bent u ook in de toekomst beschermd tegen vochtproblemen. Kortom, schakel ons vandaag nog in als u uw kelder waterdicht wenst!

Kelder waterdicht maken

  Informatie aanvragen?


  Als uw kelder niet waterdicht is

  Het is essentieel uw kelderruimte waterdicht te laten maken. Doet u dit niet, dan kan grond- of oppervlaktewater via onbeschermde muren omhoog kruipen. Met onder andere schimmel, schade en stank als gevolg. Vochtproblemen in kelders komen vaak voor in oudere huizen die gebouwd zijn vóór de jaren 70.

  Maar ook in nieuwere huizen kunnen lekkages of een stijging in grond- of hemelwater voor vochtproblematiek zorgen. Onze oplossingen op basis van injectietechniek zorgen ervoor dat vocht geen toegang meer heeft in uw kelderruimte. Omdat wij vochtproblemen bij de bodem aanpakken, bent u verzekerd van een grondige en duurzame oplossing.

  Ontdek onze oplossing met injectietechniek

  Wij leggen u alvast graag uit wat onze injectietechniek precies inhoudt. Vaak blijken wanden en vloeren niet optimaal geïsoleerd en waterdicht te zijn. Wij zorgen ervoor dat dit voortaan wél het geval is, door kleine boorgaten in wanden en vloeren te boren en met hoge druk high-tech materiaal in de vorm van hars of gel in te brengen.

  Na een aantal weken is deze hars of gel opgenomen in de stenen en het beton. Hierdoor transformeert dit materiaal zich tot een volwaardige waterkering. In deze periode en daarna kan uw vochtige kelderruimte drogen en gerenoveerd worden tot een bruikbare ruimte.

  Kelder waterdicht maken

  Laat ons uw kelder waterdicht maken

  Heeft u last van vochtproblemen in uw kelderruimte, vloer of bodem?

  Schakel onze vakkundige specialisten dan in voor het vochtvrij en optimaal geïsoleerd maken van dit vertrek.

  Wij helpen u graag aan passende en betaalbare oplossingen op het gebied van vochtwering en vochtbestrijding. U bereikt ons door te bellen naar 015-5160612 of stuur een e-mail naar info@vochtstop.com.

  Of vul ons online contactformulier in als u eerst interesse heeft in een uitvoerige inspectie. Wij komen graag uw kelder waterdicht maken.