Maak uw muren en voegen vochtvrij

Bent u op zoek naar een specialist die uw muren en voegen waterdicht kan maken? Schakel Vochtstop in. Wij gebruiken injectietechniek om snel, eenvoudig en betaalbaar uw muren en voegen vochtvrij te maken. Omdat wij hiervoor een hars of gel gebruiken, is sloop- of breekwerk niet nodig.

Wanneer mogen wij uw pand vochtvrij en zoutvrij maken?

Maak een afspraak met ons en ben voortaan verlost van nare vochtproblemen. Vocht kan zich geen weg meer banen in uw pand nadat wij uw muren en voegen waterdicht hebben gemaakt!

Muren en voegen waterdicht maken

  Informatie aanvragen?


  Wat maakt uw muren en voegen niet waterdicht?

  Panden die vóór de jaren 70 zijn gebouwd, zijn vaak erg gevoelig voor vochtproblemen. Maar ook als u woont in een nieuwer huis, kan een drastische lekkage of een overvloed aan hemelwater ernstige vochtproblematiek als gevolg geven.

  Daarom raden wij u aan uw gehele pand waterdicht te laten maken. Hiermee helpen wij u van actuele vochtproblemen af, maar bent u ook voor de toekomst beschermd tegen schimmel, schade en stank.

  Wij passen een moderne injectietechniek toe om ervoor te zorgen dat vocht geen doorgang meer kan vinden. Deze oplossing is zowel duurzaam, efficiënt als betaalbaar.

  Onze injectietechniek uitgelegd

  Wij leggen u graag uit wat onze injectietechniek zo bijzonder maakt. Echter, alvorens we deze techniek in uw pand toepassen, beginnen we met een uitvoerige inspectie en analyse van het vochtprobleem, gevolgd door een rapportage. Zo weten we allemaal precies wat er staat te gebeuren.

  De injectietechniek zelf begint met het verwijderen van de afwerkingslaag van de muur. In de onderliggende stenen worden kleine gaten geboord waarin trechters worden aangebracht die een vloeistof of gel in de muur spuiten. Deze spreidt zich uit in de muur en vormt een horizontale barrière tegen het opstijgend vocht. Na een aantal weken is al het materiaal opgenomen en is uw muur volledig waterdicht. Kies ook voor deze permanente oplossing!

  Wanneer mogen wij uw voegen en muren waterdicht maken?

  Laat ons de vochtproblemen in uw pand vakkundig aanpakken. Omdat wij moderne en duurzame oplossingen bieden, helpen wij u niet alleen van de actuele vochtproblematiek af, maar bent u ook in de toekomst verzekerd van een vochtvrij pand.

  Bel naar 015-5160612, stuur een e-mail naar info@vochtstop.com of vul ons online contactformulier in als u behoefte heeft aan een grondige inspectie. Laat ons de muren en voegen waterdicht maken!