Laat optrekkend vocht bestrijden

Heeft u last van optrekkend vocht in uw muur, kelder of kruipruimte? Laat de specialisten van Vochtstop het vocht dan effectief bestrijden. Wij bestrijden optrekkend vocht door middel van een detectie gevolgd door een effectieve oplossing. Hiervoor hoeven wij niets te breken of te slopen. Wij maken bij het bestrijden van vocht namelijk gebruik van een moderne injectietechniek waarmee we een ingenieuze gel of hars in uw muur of vloer aanbrengen. Verzekerd zijn van een vochtvrije kelder of kruipruimte in de toekomst? Laat ons het optrekkend vocht uit uw muur, kelder of kruipruimte vakkundig verwijderen!

Als u last heeft van vochtproblemen

Vloeistof wil, onder invloed van capillaire werking, altijd naar een hoger punt trekken. Deze eigenschap biedt veel voordelen, maar in een kelder of kruipruimte juist nadelen. Denk aan optrekkend vocht in de muur. Omdat deze vochtproblematiek alleen voorkomt bij de aanwezigheid van een continue bron van vloeistof, is het zaak deze op te sporen en aan te pakken. Veel voorkomende gevallen zijn grondwater, lekkages en slechte ventilatie. Muren en vloeren die aangetast zijn door optrekkend vocht hebben een lange droogtijd nodig. Dit drogen lukt pas optimaal, als de bron van de vochtaanvoer wordt weggenomen. Schakel ons daarom in voor een passende, efficiënte en duurzame oplossing als het gaat op vochtbestrijding.

Optrekkend vocht in de muur bestrijden

  Informatie aanvragen?


  Kom meer te weten over onze injectietechniek

  Onze ervaren en volledig opgeleide specialisten pakken optrekkend vocht aan door middel van injectietechniek. Wij leggen u graag uit wat dit precies inhoudt. Eerst gaan we in de muur of vloer van uw kelder of kruipruimte op zoek naar de oorzaak van uw vochtproblemen.

  Hebben we een lekkage of vochtophoping gevonden? Dan boren we kleine gaatjes in de wanden of vloeren. Hier spuiten we met hoge druk high-tech materiaal in. Dit kan een speciale hars of een gel zijn. Dit materiaal wordt in een aantal weken volledig opgenomen in de stenen en het beton. Zo vormt er een volwaardige waterkering in de muur. Vervolgens kan uw kruipruimte of kelder optimaal drogen en eventueel gerenoveerd worden.

  Laat ons optrekkend vocht in uw muur, kelder of kruipruimte aanpakken

  Heeft u last van optrekkend vocht? Wacht dan niet langer. Voorkom grotere schade, schimmel en stank door ons uw muur, kruipruimte of kelder grondig te onderzoeken en aan te pakken met onze injectietechniek. Onze oplossingen voor vochtbestrijding zijn niet alleen betaalbaar, maar ook uiterst efficiënt en duurzaam.

  U verzekerd uzelf namelijk ook voor de toekomst van een vochtvrij vertrek. U schakelt ons in voor het bestrijden van optrekkend vocht in de muur, door te bellen naar 015-5160612, te mailen naar info@vochtstop.com of vul ons online contactformulier in. Wij verwijderen graag het optrekkend vocht uit uw muur, kelder of kruipruimte!