TECHNIEKEN OM VOCHTPROBLEMEN OP TE LOSSEN

Niet elk vochtprobleem kan op dezelfde manier worden aangepakt. Daarom beschikt Vochtstop over verschillende technieken om vochtproblemen op te lossen. Om uw huis, muur of kelder weer waterdicht te krijgen, maken wij gebruiken isolatietechniek. Daarnaast zetten wij injectietechniek in om vochtproblemen permanent op te lossen. Tevens voeren wij een aantal onderzoeken uit om erachter te komen waar het vocht precies vandaan komt. Na dit onderzoek zetten wij de beste techniek in om uw vochtprobleem te bestrijden. Op deze wijze loopt u niet tegen onverwachte verrassingen aan. Dit maakt onze werkwijze betaalbaar, efficiënt en duurzaam.

    Informatie aanvragen?


    ISOLATIETECHNIEK

    Vochtproblemen kunnen gemakkelijk en snel worden beëindigd met behulp van isolatietechniek. Na het uitvoeren van een grondig onderzoek wordt er vastgesteld wat de bron is van uw vochtprobleem. Daarna wordt er gekozen voor bodemisolatie of vloerisolatie, afhankelijk van uw situatie. Wanneer er wordt gekozen voor bodemisolatie, brengen onze specialisten isolatiemateriaal aan op de grond van uw kruipruimte. Dit klinkt misschien gek, maar na een paar weken zullen uw vochtproblemen verholpen zijn. Vloerisolatie zorgt ervoor dat u geen last meer heeft optrekkend vocht. Het effect hiervan merkt u meteen want de vloer zal minder snel afkoelen waardoor u geen last meer heeft van koude voeten.

    INJECTIETECHNIEK

    Na uitvoerige inspectie inclusief analyse en rapportage over uw vochtprobleem, kunnen wij injectietechniek inzetten om uw vochtproblemen te verhelpen. Injectietechniek is een permanente oplossing waarbij allereerst de afwerkingslaag van de muur wordt verwijderd. Vervolgens worden er gaatjes geboord waarin trechters worden geplaatst. Hierin wordt een speciale vloeistof of gel in de muur gespoten waardoor er een horizontale barrière tegen opstijgend vocht ontstaat. Na een aantal weken zal uw muur volledig waterdicht zijn omdat de gel of vloeistof in de muur is opgenomen.