Uw partner in vloerisolatie en bodemisolatie

Heeft u behoefte aan een goede bodemisolatie of vloerisolatie? Om bijvoorbeeld vochtproblemen zoals schimmel en houtrot te voorkomen? Neem dan contact op met Vochtstop.

Wij pakken optrekkend vocht in uw vloer of kruipruimte efficiënt aan. Maak kennis met onze volledig opgeleide vakmensen op het gebied van vochtwering en vochtbestrijding. Laat ons vandaag nog weten wat wij voor u mogen betekenen. Dan helpen wij u direct aan een optimale vloerisolatie of bodemisolatie!

  Informatie aanvragen?


  Waarom is een goede vloerisolatie of bodemisolatie essentieel?

  Een groot probleem in uw woning of bedrijfspand is optrekkend vocht. Optrekkend vocht ontstaat vanuit een continue bron van vloeistof. Denk aan grondwater of een lekkage in een leiding.

  Is uw vloer aangetast met water? Dan is de kans op optrekkend vocht en daarmee schimmel en schade erg groot. Denk aan vloeren die bol trekken, rottend hout en een penetrante stank. Dé oplossing in situaties als deze is de vochtaanvoer aanpakken en de aangetaste plekken grondig laten drogen. Wij kunnen dit voor u verzorgen. Schakel ons in voor een grondig onderzoek, zodat we de perfecte bodemisolatie of vloerisolatie voor u kunnen verwezenlijken.

  Ontdek ons onderzoek in vochtbestrijding

  Voordat we beginnen met het aanbrengen van een efficiënte vloerisolatie of bodemisolatie, voeren we een grondig onderzoek uit op uw vochtproblemen. Een van de onderdelen van dit onderzoek is de wateranalyse. Tijdens deze stap zoeken we uit waar uw vochtproblemen precies vandaan komen. Heeft u last van grondwater?

  Is uw vloer aangetast door leidingwater vanwege een lekkage? Staat er een laag hemelwater in uw kruipruimte dat er via uw rooster en keldervloer in is gelopen? Dit brengt ons meteen bij een ander punt dat we meenemen in ons onderzoek. We bekijken namelijk ook meteen of de constructie van uw pand bestand is tegen een bepaalde waterdruk. Hebben wij ons onderzoek voltooid? Dan stellen we een gedetailleerde rapportage op met daarin de meetresultaten en aanbevelingen voor de aanpak van de problematiek.

  Kies ook voor een prima bodemisolatie of vloerisolatie

  Wilt u uw vochtproblemen ook beëindigen met behulp van een goede vloerisolatie of bodemisolatie? Neem dan contact op met onze vakkundige specialisten in vochtwering en vochtbestrijding. Laat ons eerst een grondig onderzoek in uw pand uitvoeren.

  Dit geeft ons de mogelijkheid tot een perfect passende oplossing te komen. U bereikt ons door te bellen naar 015-5160612 of stuur een mail naar info@vochtstop.com. Uiteraard kunt u ons ook meteen inschakelen voor een inspectie. Vul hiervoor ons online contactformulier in. Wij komen graag naar u toe voor het aanbrengen van een perfecte bodemisolatie of vloerisolatie.