Laat ons vocht in uw huis voorkomen

Heeft u last van vochtproblemen in huis? Of wilt u juist preventieve maatregelen treffen om vocht te voorkomen in uw kelder, kruipruimte, vloer of muur? Schakel in beide gevallen de specialisten van Vochtstop in.

Wij werken met moderne technieken, zonder sloop- of breekwerk. Als resultaat van onze werkzaamheden geniet u van een gezond woon- of werkklimaat, behoudt uw pand een mooie waarde en bent u verzekerd van een vochtvrij huis. Benieuwd naar onze aanpak? Schakel ons in als u geen vocht in uw huis wenst!

  Informatie aanvragen?


  Welke vochtproblemen heeft of vreest u?

  Er bestaan verschillende soorten vochtproblemen. Weet u niet zeker of de schade of stank die u opmerkt, gerelateerd is aan vocht?

  Kijk dan eens of uw problemen in onderstaande lijst staan:

  • Stank
  • Houtrot
  • Corrosie
  • Condensatie
  • Zout uittreding
  • Loskomend pleisterwerk
  • Schimmel-, algen- en mosgroei

  Bovenstaande lijst is slechts een greep uit de vele problemen die vocht met zich meebrengt. En dan hebben we het nog niet eens over natte, koude voeten en zeer hoge stookkosten gehad!

  Vocht in huis

  Ontdek de voordelen van oplossingen tegen vocht

  Ook al heeft u nu nog geen last van vochtproblemen in huis, wij raden u aan preventieve maatregelen te treffen.

  Maakt u zich zorgen over de kosten?

  Laat ons u dan overtuigen van het feit dat u deze investering in no time heeft terugverdiend. Ten eerste bent u geen geld meer kwijt aan grote reparaties of verbouwingen als u straks wél last krijgt van vocht in uw huis.

  Daarnaast verhoogt de waarde van uw huis enorm als u uw vloeren, muren, kelder of kruipruimte optimaal door ons laat isoleren met onze oplossingen in vochtbestrijding.

  Kortom, schakel ons direct in voor een grondige inspectie. Wij zoeken dan uitvoerig uit of er ergens sprake is van een continue bron aan vocht. Deze kan namelijk voor ernstige vochtproblemen zorgen. Vervolgens passen we efficiënte en duurzame oplossingen toe. Met een huis zonder vochtproblemen als gevolg!

  Wij verwijderen alle vochtproblemen uit uw huis

  Heeft u last van vocht in huis? Wilt u uw huis volledig vrij krijgen van vocht en geen risico lopen op vochtproblemen? Schakel dan onze specialisten in vochtbestrijding in. U bereikt ons door te bellen naar 015-5160612, stuur een e-mail naar info@vochtstop.com of vul uw gegevens in op ons online contactformulier. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Na een bezoekje van onze experts heeft u geen last meer van vochtproblemen in huis!