Heeft u in Alphen aan den Rijn last van vochtproblemen?

Zijn uw muur, kelder of voegen niet waterdicht? Heeft u vocht in de muur of optrekkend vocht in kruipruimte of kelder? Vochtstop helpt u graag bij al uw vochtproblemen door effectieve vochtwering en vochtbestrijding toe te passen.

Wilt u goede bodemisolatie of vloerisolatie? Ook dan kunt u ons inschakelen vanuit Alphen aan den Rijn. Als eerste zullen onze vakmensen een onderzoek uitvoeren om te achterhalen waar uw vochtprobleem in Alphen aan den Rijn zich bevindt. Daarna wordt er een rapport opgesteld met hierin een advies voor de activiteiten voor vochtbestrijding en vochtwering. Wij zullen vervolgens een offerte opstellen, zodat u weet wat u kwijt bent.

  Informatie aanvragen?


  Zo herkent u vocht in uw muur in Alphen aan den Rijn

  U kunt vaak aan de buitenkant van de muur zien of u last heeft van vocht in de muur of optrekkend vocht in de kelder of kruipruimte. De muur heeft dan donkere plekken.

  Een lekkage van de leidingen in de muur zijn dan geregeld de oorzaak. Last hebben van een muffe geur of schimmels zijn ook tekenen van optrekkend vocht in de kruipruimte, muur of kelder. Komt de verf, het pleisterwerk of behang los van uw muren? Ook dat is een signaal van vocht.

  Schakel Vochtstop in om uw vochtproblemen in Alphen aan den Rijn efficiënt en schadevrij op te lossen.

  Optrekkend vocht bestrijden

  Optrekkend vocht bestrijden

  Optrekkend vocht is iets dat tot grote ergernis kan leiden. Vaak is het moeilijk dit zelf op te lossen. Gelukkig staan onze ervaren specialisten voor u klaar om voor eens en voor altijd af te rekenen met optrekkend vocht in uw muur, kelder of kruipruimte. Wij bestrijden optrekkend vocht in Alphen aan den Rijn door eerst een detectie uit te voeren. Door middel van deze detectie komen wij erachter waar de continue bron van vocht zit die verantwoordelijk is voor het optrekkende vocht in huis. Daarna maken wij gebruik van een moderne injectietechniek, waarbij we een vernuftige gel of hars in uw muur of vloer aanbrengen om het optrekkende vocht te bestrijden.

  Kelder waterdicht maken

  Kelder waterdicht maken

  Vochtstop heeft jarenlange ervaring met het oplossen van vochtproblemen. Onze specialisten maken gebruik van de modernste technieken om uw kelder in Alphen aan den Rijn waterdicht te maken. Zo gebruiken wij een waterkering op basis van hars of gel om uw kelder te beschermen tegen optrekkend vocht.
  Onze aanpak om uw kelder waterdicht te maken heeft drie grote voordelen: Ten eerste is er is geen breek- of sloopwerk nodig. Ten tweede kunnen wij uw kelder niet alleen vocht-, maar ook zoutvrij maken. Tot slot bieden wij u een duurzame oplossing, waardoor uw kelder ook in de toekomst beschermd is tegen vochtproblemen.

  Vloerisolatie aanbrengen

  Vloerisolatie aanbrengen

  Een met water aangetaste vloer kan een hoop problemen met zich meebrengen. U kunt bijvoorbeeld denken aan een penetrante stank, vloeren die bol trekken en bijvoorbeeld rottend hout. Om dit te voorkomen kunt u kiezen voor een goede bodemisolatie of vloerisolatie. Wij wenden graag onze jarenlange ervaring met het verhelpen van vochtproblemen aan om dit voor u te verwezenlijken. Vloerisolatie laten aanbrengen door Vochtstop in Alphen aan den Rijn biedt daardoor een duurzame oplossing. Voordat wij de vloerisolatie aanbrengen voeren wij een grondig onderzoek uit naar de vochtproblemen, zodat we gegarandeerd een perfect passende oplossing kunnen bieden.

  Muren en voegen waterdicht maken

  Muren en voegen waterdicht maken

  Wij gebruiken graag onze kennis en ruime ervaring op het gebied van vochtproblemen om uw muren en voegen waterdicht te maken, zodat u niet langer last heeft van nare vochtproblemen. Wij gebruiken een moderne injectietechniek, met hars of gel als materiaal, om de muren en voegen te wapenen tegen vocht. Het mooie van deze innovatieve en effectieve techniek is dat deze uw muren en voegen in Alphen aan den Rijn snel, eenvoudig en betaalbaar waterdicht maakt. En het mooiste van alles? Er komt helemaal geen breek- of sloopwerk aan deze techniek te pas. Laat dus snel de muren en voegen waterdicht maken van uw pand.

  Laat Vochtstop uw voegen, muren of kelder waterdicht maken

  Het is zeker geen overbodige luxe om uw muren, voegen of kelder waterdicht te laten maken. Gezien het feit dat uw kelder in Alphen aan den Rijn onder NAP ligt, heeft het veel met vocht te maken.

  Uw kelder waterdicht maken kan helpen om vocht in de muur of optrekkend vocht in de kelder te voorkomen. U zal dan geen last krijgen van een muffe lucht of schimmel. Ook uw buitenmuren en voegen kunnen door ons waterdicht gemaakt worden. Dit doen wij door ze bijvoorbeeld te schilderen met vochtwerende verf of te impregneren. Gebruik maken van waterdichte gevelbekleding kan ook een manier zijn om vochtproblemen in de toekomst te voorkomen.

  • Parkeergarage Achterdoelen te Ede
   Parkeergarage Achterdoelen te Ede
  • Wassenaarseweg 52 Leiden “Pieter de la Court gebouw”
  • Bajonetstraat-Rotterdam
   Onderzoek Bajonetstraat 47 t/m 51 Rotterdam

  In Alphen aan den Rijn bodem- of vloerisolatie nodig?

  U kunt ons vanuit Alphen aan den Rijn ook inschakelen voor vloerisolatie en bodemisolatie, naast alle werkzaamheden betreffende vochtwering en vochtbestrijding.

  We zullen eerst onderzoeken of uw woning in Alphen aan den Rijn in aanmerking komt voor vloerisolatie. Anders stappen we misschien over op bodemisolatie.

  Bel ook wanneer u uw voegen, muren of kelder waterdicht wilt laten maken of wanneer er sprake is van optrekkend vocht in de muur, kruipruimte of kelder. Telefoonnummer: 015-5160612. E-mailadres: info@vochtstop.com.

  Dien direct een aanvraag in voor een vochtinspectie bij u in Alphen aan den Rijn!