Heeft u in Alphen aan den Rijn last van vochtproblemen?

Zijn uw muur, kelder of voegen niet waterdicht? Heeft u vocht in de muur of optrekkend vocht in kruipruimte of kelder? Vochtstop helpt u graag bij al uw vochtproblemen door effectieve vochtwering en vochtbestrijding toe te passen.

Wilt u goede bodemisolatie of vloerisolatie? Ook dan kunt u ons inschakelen vanuit Alphen aan den Rijn. Als eerste zullen onze vakmensen een onderzoek uitvoeren om te achterhalen waar uw vochtprobleem in Alphen aan den Rijn zich bevindt. Daarna wordt er een rapport opgesteld met hierin een advies voor de activiteiten voor vochtbestrijding en vochtwering. Wij zullen vervolgens een offerte opstellen, zodat u weet wat u kwijt bent.

Informatie aanvragen?

Zo herkent u vocht in uw muur in Alphen aan den Rijn

U kunt vaak aan de buitenkant van de muur zien of u last heeft van vocht in de muur of optrekkend vocht in de kelder of kruipruimte. De muur heeft dan donkere plekken.

Een lekkage van de leidingen in de muur zijn dan geregeld de oorzaak. Last hebben van een muffe geur of schimmels zijn ook tekenen van optrekkend vocht in de kruipruimte, muur of kelder. Komt de verf, het pleisterwerk of behang los van uw muren? Ook dat is een signaal van vocht.

Schakel Vochtstop in om uw vochtproblemen in Alphen aan den Rijn efficiënt en schadevrij op te lossen.

Laat Vochtstop uw voegen, muren of kelder waterdicht maken

Het is zeker geen overbodige luxe om uw muren, voegen of kelder waterdicht te laten maken. Gezien het feit dat uw kelder in Alphen aan den Rijn onder NAP ligt, heeft het veel met vocht te maken.

Uw kelder waterdicht maken kan helpen om vocht in de muur of optrekkend vocht in de kelder te voorkomen. U zal dan geen last krijgen van een muffe lucht of schimmel. Ook uw buitenmuren en voegen kunnen door ons waterdicht gemaakt worden. Dit doen wij door ze bijvoorbeeld te schilderen met vochtwerende verf of te impregneren. Gebruik maken van waterdichte gevelbekleding kan ook een manier zijn om vochtproblemen in de toekomst te voorkomen.

  • Parkeergarage Achterdoelen te Ede
    Parkeergarage Achterdoelen te Ede
  • Wassenaarseweg 52 Leiden “Pieter de la Court gebouw”
  • Bajonetstraat-Rotterdam
    Onderzoek Bajonetstraat 47 t/m 51 Rotterdam

In Alphen aan den Rijn bodem- of vloerisolatie nodig?

U kunt ons vanuit Alphen aan den Rijn ook inschakelen voor vloerisolatie en bodemisolatie, naast alle werkzaamheden betreffende vochtwering en vochtbestrijding.

We zullen eerst onderzoeken of uw woning in Alphen aan den Rijn in aanmerking komt voor vloerisolatie. Anders stappen we misschien over op bodemisolatie.

Bel ook wanneer u uw voegen, muren of kelder waterdicht wilt laten maken of wanneer er sprake is van optrekkend vocht in de muur, kruipruimte of kelder. Telefoonnummer: 015-5160612. E-mailadres: info@vochtstop.com.

Dien direct een aanvraag in voor een vochtinspectie bij u in Alphen aan den Rijn!