Vocht in uw huis in Amersfoort? Schakel Vochtstop in

Vochtproblemen in huis oplossen? Vochtstop helpt u graag. Vochtproblemen in huis kunnen diverse oorzaken hebben, zoals de invloed van het weer en wind op gevels, daklekkage of optrekkend grondwater. Wij hebben deskundige specialisten in huis met veel kennis en ervaring van vochtwering en vochtbestrijding die dit voor u oplossen.

Wanneer u Vochtstop inschakelt, voorkomt u grote en schadelijke gevolgen voor uw huis. Wanneer wij de oorzaak van vocht in huis hebben gevonden, zorgen wij voor een vakkundig advies. Bespaar onderhoudskosten en schakel ons tijdig in voor vochtwering en vochtbestrijding. Heeft u vocht in de muur of optrekkend vocht in de muur, kelder of kruipruimte? Onze professionals verhelpen dit probleem door uw muren, voegen en kelder waterdicht te maken. Tevens verrichten wij vloer- en bodemisolatie in Amersfoort.

  Informatie aanvragen?


  Last van vocht in uw muur?
  Stop vocht met vochtbestrijding

  Vocht in de muur in Amersfoort? Dit komt vaak voor door het buitenklimaat, een lekkage of door het binnendringen van vocht vanuit het binnenklimaat. Woont u in een wat ouder huis en heeft u slecht geïsoleerde muren? Dan is de kans op vochtproblemen groter.

  Het is dan belangrijk dat u maatregelen treft om dit probleem definitief op te lossen. Oplossingen die wij onder andere gebruiken zijn het injecteren van de muren, muren onderkappen, lekdetectie en anderen methoden. Wij sporen het probleem voor u op en zorgen ervoor dat u weer een vochtvrije muur heeft in Amersfoort.

  Optrekkend vocht bestrijden

  Optrekkend vocht bestrijden

  Optrekkend vocht is iets dat tot grote ergernis kan leiden. Vaak is het moeilijk dit zelf op te lossen. Gelukkig staan onze ervaren specialisten voor u klaar om voor eens en voor altijd af te rekenen met optrekkend vocht in uw muur, kelder of kruipruimte. Wij bestrijden optrekkend vocht in Amersfoort door eerst een detectie uit te voeren. Door middel van deze detectie komen wij erachter waar de continue bron van vocht zit die verantwoordelijk is voor het optrekkende vocht in huis. Daarna maken wij gebruik van een moderne injectietechniek, waarbij we een vernuftige gel of hars in uw muur of vloer aanbrengen om het optrekkende vocht te bestrijden.

  Kelder waterdicht maken

  Kelder waterdicht maken

  Vochtstop heeft jarenlange ervaring met het oplossen van vochtproblemen. Onze specialisten maken gebruik van de modernste technieken om uw kelder in Amersfoort waterdicht te maken. Zo gebruiken wij een waterkering op basis van hars of gel om uw kelder te beschermen tegen optrekkend vocht.
  Onze aanpak om uw kelder waterdicht te maken heeft drie grote voordelen: Ten eerste is er is geen breek- of sloopwerk nodig. Ten tweede kunnen wij uw kelder niet alleen vocht-, maar ook zoutvrij maken. Tot slot bieden wij u een duurzame oplossing, waardoor uw kelder ook in de toekomst beschermd is tegen vochtproblemen.

  Vloerisolatie aanbrengen

  Vloerisolatie aanbrengen

  Een met water aangetaste vloer kan een hoop problemen met zich meebrengen. U kunt bijvoorbeeld denken aan een penetrante stank, vloeren die bol trekken en bijvoorbeeld rottend hout. Om dit te voorkomen kunt u kiezen voor een goede bodemisolatie of vloerisolatie. Wij wenden graag onze jarenlange ervaring met het verhelpen van vochtproblemen aan om dit voor u te verwezenlijken. Vloerisolatie laten aanbrengen door Vochtstop in Amersfoort biedt daardoor een duurzame oplossing. Voordat wij de vloerisolatie aanbrengen voeren wij een grondig onderzoek uit naar de vochtproblemen, zodat we gegarandeerd een perfect passende oplossing kunnen bieden.

  Muren en voegen waterdicht maken

  Muren en voegen waterdicht maken

  Wij gebruiken graag onze kennis en ruime ervaring op het gebied van vochtproblemen om uw muren en voegen waterdicht te maken, zodat u niet langer last heeft van nare vochtproblemen. Wij gebruiken een moderne injectietechniek, met hars of gel als materiaal, om de muren en voegen te wapenen tegen vocht. Het mooie van deze innovatieve en effectieve techniek is dat deze uw muren en voegen in Amersfoort snel, eenvoudig en betaalbaar waterdicht maakt. En het mooiste van alles? Er komt helemaal geen breek- of sloopwerk aan deze techniek te pas. Laat dus snel de muren en voegen waterdicht maken van uw pand.

  Optrekkend vocht in de muur, kelder of
  kruipruimte in Amersfoort

  Voorkom schimmelvorming en laat optrekkend vocht in de muur, kelder of kruipruimte in Amersfoort preventief behandelen. Optrekkend vocht komt meestal voor bij muren die in verbinding staan met gemetselde fundering. Wanneer u niet handelt, zal het vocht in de loop van de jaren verergeren.

  Naast schimmelvorming en andere zichtbare uitingen, ontstaat vaak ook een muffe geur en hoge vochtigheid in de ruimte. Wilt u deze problemen tegengaan? Schakel dan onze vakmannen in voor vochtbestrijding in Amersfoort.

  • Parkeergarage Achterdoelen te Ede
   Parkeergarage Achterdoelen te Ede
  • Wassenaarseweg 52 Leiden “Pieter de la Court gebouw”
  • Bajonetstraat-Rotterdam
   Onderzoek Bajonetstraat 47 t/m 51 Rotterdam

  Muren, voegen en uw kelder waterdicht maken in Amersfoort? Bel of mail

  Vocht in huis lossen wij snel op door vocht-injecties of andere methoden. Heeft u vragen over vochtwering en vochtbestrijding? Neem gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij maken uw muren, voegen en kelders waterdicht wanneer het u uitkomt.

  Wilt u ons inschakelen voor vloer- of bodemisolatie in Amersfoort? Bel ons op 015-5160612 of stuur een mail naar info@vochtstop.com. Benader Vochtstop wanneer u vochtproblemen in huis heeft.

  Dien direct een aanvraag in voor een vochtinspectie bij u in Amersfoort!