Uw partner in vochtwering in Amstelveen

U hoeft niet meer verder te zoeken naar een specialist in vochtbestrijding en vochtwering nabij Amstelveen. U bent terecht gekomen bij Vochtstop. Wij weten alle vochtproblemen in uw wand, kelder of kruipruimte op te lossen. Heeft u last van optrekkend vocht vanuit uw vloeren? Kies dan voor onze vloerisolatie of bodemisolatie. Kortom, ga ook van vocht in huis naar een waterdicht thuis. Laat ons bij u langskomen in Amstelveen!

Informatie aanvragen?

Laat ons de oorzaak van uw vochtproblemen ontdekken

Vocht in huis komt altijd ergens vandaan. Het is daarom essentieel ons eerst de oorzaak van uw vochtproblemen te laten achterhalen. Wij beschikken over de juiste middelen om een uitvoerige inspectie in uw kruipruimte of kelder in Amstelveen uit te voeren.

Zien wij dat u last heeft van een lekkage? Of is er sprake van een continue bron aan grondwater? Laat ons dan bodemisolatie of vloerisolatie aanbrengen in uw vloer. Zijn het juist uw muren die last hebben van schimmel en schade, vanwege optrekkend vocht? Dan is vochtbestrijding in de vorm van onze injectietechniek ook zeer geschikt. Met deze oplossing in vochtwering maken wij uw voegen en muren in no time waterdicht.

Als u meer wilt weten over onze injectietechniek

Vocht in uw voegen en muren is vakkundig, duurzaam en snel aan te pakken met onze injectietechniek. Voordat wij aan de slag gaan in uw kelder of kruipruimte, leggen we u graag uit hoe deze methode in de vochtbestrijding werkt. Volgens onderstaande stappen maken wij uw voegen en muren in Amstelveen eenvoudig waterdicht:

 1. We inspecteren eerst de vochtproblemen
 2. We boren daarna kleine gaatjes in de wand(en)
 3. We spuiten hier vervolgens met hoge druk een hars of gel in
 4. Dit materiaal transformeert zich daarna tot een stevige waterkering
 5. Uw kelder of kruipruimte droogt op en kan vervolgens gerenoveerd worden

Heeft u last van optrekkend vocht in uw huis vanwege een lekkage of grondwater in uw vloeren? Overweeg dan om ons vloerisolatie of bodemisolatie aan te laten brengen in uw kruipruimte of kelder in Amstelveen. Kortom, al uw vochtproblemen zijn op te lossen met onze diensten in vochtwering!

 • Parkeergarage Achterdoelen te Ede
  Parkeergarage Achterdoelen te Ede
 • Wassenaarseweg 52 Leiden “Pieter de la Court gebouw”
 • Bajonetstraat-Rotterdam
  Onderzoek Bajonetstraat 47 t/m 51 Rotterdam

Schakel vandaag nog onze vochtbestrijding in Amstelveen in

Bent u benieuwd of vloerisolatie, bodemisolatie, vochtbestrijding via onze injectietechniek of een andere methode in vochtwering uw vochtproblemen in Amstelveen kan oplossen? Laat ons het vocht in uw huis verwijderen door uw muren en vloeren waterdicht te maken.

Bel naar 015-5160612, mail naar info@vochtstop.com of laat uw gegevens achter via ons online contactformulier. Uw voegen, muren, vloeren, kelder en kruipruimte zijn na ons bezoekje aan Amstelveen weer helemaal vochtvrij!

Dien direct een aanvraag in voor een vochtinspectie bij u in Amstelveen!