Uw partner in vochtwering in Amstelveen

U hoeft niet meer verder te zoeken naar een specialist in vochtbestrijding en vochtwering nabij Amstelveen. U bent terecht gekomen bij Vochtstop. Wij weten alle vochtproblemen in uw wand, kelder of kruipruimte op te lossen. Heeft u last van optrekkend vocht vanuit uw vloeren? Kies dan voor onze vloerisolatie of bodemisolatie. Kortom, ga ook van vocht in huis naar een waterdicht thuis. Laat ons bij u langskomen in Amstelveen!

  Informatie aanvragen?


  Laat ons de oorzaak van uw vochtproblemen ontdekken

  Vocht in huis komt altijd ergens vandaan. Het is daarom essentieel ons eerst de oorzaak van uw vochtproblemen te laten achterhalen. Wij beschikken over de juiste middelen om een uitvoerige inspectie in uw kruipruimte of kelder in Amstelveen uit te voeren.

  Zien wij dat u last heeft van een lekkage? Of is er sprake van een continue bron aan grondwater? Laat ons dan bodemisolatie of vloerisolatie aanbrengen in uw vloer. Zijn het juist uw muren die last hebben van schimmel en schade, vanwege optrekkend vocht? Dan is vochtbestrijding in de vorm van onze injectietechniek ook zeer geschikt. Met deze oplossing in vochtwering maken wij uw voegen en muren in no time waterdicht.

  Optrekkend vocht bestrijden

  Optrekkend vocht bestrijden

  Optrekkend vocht is iets dat tot grote ergernis kan leiden. Vaak is het moeilijk dit zelf op te lossen. Gelukkig staan onze ervaren specialisten voor u klaar om voor eens en voor altijd af te rekenen met optrekkend vocht in uw muur, kelder of kruipruimte. Wij bestrijden optrekkend vocht in Amstelveen door eerst een detectie uit te voeren. Door middel van deze detectie komen wij erachter waar de continue bron van vocht zit die verantwoordelijk is voor het optrekkende vocht in huis. Daarna maken wij gebruik van een moderne injectietechniek, waarbij we een vernuftige gel of hars in uw muur of vloer aanbrengen om het optrekkende vocht te bestrijden.

  Kelder waterdicht maken

  Kelder waterdicht maken

  Vochtstop heeft jarenlange ervaring met het oplossen van vochtproblemen. Onze specialisten maken gebruik van de modernste technieken om uw kelder in Amstelveen waterdicht te maken. Zo gebruiken wij een waterkering op basis van hars of gel om uw kelder te beschermen tegen optrekkend vocht.
  Onze aanpak om uw kelder waterdicht te maken heeft drie grote voordelen: Ten eerste is er is geen breek- of sloopwerk nodig. Ten tweede kunnen wij uw kelder niet alleen vocht-, maar ook zoutvrij maken. Tot slot bieden wij u een duurzame oplossing, waardoor uw kelder ook in de toekomst beschermd is tegen vochtproblemen.

  Vloerisolatie aanbrengen

  Vloerisolatie aanbrengen

  Een met water aangetaste vloer kan een hoop problemen met zich meebrengen. U kunt bijvoorbeeld denken aan een penetrante stank, vloeren die bol trekken en bijvoorbeeld rottend hout. Om dit te voorkomen kunt u kiezen voor een goede bodemisolatie of vloerisolatie. Wij wenden graag onze jarenlange ervaring met het verhelpen van vochtproblemen aan om dit voor u te verwezenlijken. Vloerisolatie laten aanbrengen door Vochtstop in Amstelveen biedt daardoor een duurzame oplossing. Voordat wij de vloerisolatie aanbrengen voeren wij een grondig onderzoek uit naar de vochtproblemen, zodat we gegarandeerd een perfect passende oplossing kunnen bieden.

  Muren en voegen waterdicht maken

  Muren en voegen waterdicht maken

  Wij gebruiken graag onze kennis en ruime ervaring op het gebied van vochtproblemen om uw muren en voegen waterdicht te maken, zodat u niet langer last heeft van nare vochtproblemen. Wij gebruiken een moderne injectietechniek, met hars of gel als materiaal, om de muren en voegen te wapenen tegen vocht. Het mooie van deze innovatieve en effectieve techniek is dat deze uw muren en voegen in Amstelveen snel, eenvoudig en betaalbaar waterdicht maakt. En het mooiste van alles? Er komt helemaal geen breek- of sloopwerk aan deze techniek te pas. Laat dus snel de muren en voegen waterdicht maken van uw pand.

  Als u meer wilt weten over onze injectietechniek

  Vocht in uw voegen en muren is vakkundig, duurzaam en snel aan te pakken met onze injectietechniek. Voordat wij aan de slag gaan in uw kelder of kruipruimte, leggen we u graag uit hoe deze methode in de vochtbestrijding werkt. Volgens onderstaande stappen maken wij uw voegen en muren in Amstelveen eenvoudig waterdicht:

  1. We inspecteren eerst de vochtproblemen
  2. We boren daarna kleine gaatjes in de wand(en)
  3. We spuiten hier vervolgens met hoge druk een hars of gel in
  4. Dit materiaal transformeert zich daarna tot een stevige waterkering
  5. Uw kelder of kruipruimte droogt op en kan vervolgens gerenoveerd worden

  Heeft u last van optrekkend vocht in uw huis vanwege een lekkage of grondwater in uw vloeren? Overweeg dan om ons vloerisolatie of bodemisolatie aan te laten brengen in uw kruipruimte of kelder in Amstelveen. Kortom, al uw vochtproblemen zijn op te lossen met onze diensten in vochtwering!

  • Parkeergarage Achterdoelen te Ede
   Parkeergarage Achterdoelen te Ede
  • Wassenaarseweg 52 Leiden “Pieter de la Court gebouw”
  • Bajonetstraat-Rotterdam
   Onderzoek Bajonetstraat 47 t/m 51 Rotterdam

  Schakel vandaag nog onze vochtbestrijding in Amstelveen in

  Bent u benieuwd of vloerisolatie, bodemisolatie, vochtbestrijding via onze injectietechniek of een andere methode in vochtwering uw vochtproblemen in Amstelveen kan oplossen? Laat ons het vocht in uw huis verwijderen door uw muren en vloeren waterdicht te maken.

  Bel naar 015-5160612, mail naar info@vochtstop.com of laat uw gegevens achter via ons online contactformulier. Uw voegen, muren, vloeren, kelder en kruipruimte zijn na ons bezoekje aan Amstelveen weer helemaal vochtvrij!

  Dien direct een aanvraag in voor een vochtinspectie bij u in Amstelveen!