Vochtproblemen in Amsterdam? Vochtstop lost het op

Heeft u te maken optrekkend vocht in de muur in Amsterdam? Voor een effectieve aanpak voor vochtwering en vochtbestrijding bent u bij Vochtstop aan het juiste adres. Heeft veel last van kou en vocht in huis? Bij ons kunt u ook terecht voor goede bodemisolatie of vloerisolatie.

Voor een juiste aanpak zorgen wij eerst dat wij eerst gericht eventuele verborgen problemen opsporen. Wij voeren daarom metingen uit met bepaalde apparatuur om vochtproblemen op te sporen. Vervolgens stellen wij een rapport voor u op met een passend en deskundig advies. Bij Vochtstop bent u verzekerd van professionele vochtbestrijding en vochtwering in Amsterdam.

  Informatie aanvragen?


  Vocht in uw huis in Amsterdam?
  Zo herkent u het

  Last van vocht in de muur of optrekkend vocht in de kelder of kruipruimte? Dit is vaak eenvoudig te zien aan de buitenkant van uw muur. Denk aan vochtplekken aan de buitenkant, gescheurd metselwerk, mos op de voegen of muur en zwarte vegen van bovenaf.

  Regelmatig ontstaat dit door een lekkage van de leidingen in de muur. Ook schimmels of een muffe geur zijn tekenen van optrekkend vocht in de kruipruimte, muur of kelder. Welke oorzaak het ook heeft, vocht in huis is nooit prettig. Het is niet alleen slecht voor uw woning maar ook voor uw gezondheid. Optrekkend vocht lossen wij op door isolatie aan te brengen aan de buiten- of binnenmuur of de muur te impregneren. Laat uw vochtproblemen in Amsterdam efficiënt verhelpen en schakel Vochtstop in.

  Optrekkend vocht bestrijden

  Optrekkend vocht bestrijden

  Optrekkend vocht is iets dat tot grote ergernis kan leiden. Vaak is het moeilijk dit zelf op te lossen. Gelukkig staan onze ervaren specialisten voor u klaar om voor eens en voor altijd af te rekenen met optrekkend vocht in uw muur, kelder of kruipruimte. Wij bestrijden optrekkend vocht in Amsterdam door eerst een detectie uit te voeren. Door middel van deze detectie komen wij erachter waar de continue bron van vocht zit die verantwoordelijk is voor het optrekkende vocht in huis. Daarna maken wij gebruik van een moderne injectietechniek, waarbij we een vernuftige gel of hars in uw muur of vloer aanbrengen om het optrekkende vocht te bestrijden.

  Kelder waterdicht maken

  Kelder waterdicht maken

  Vochtstop heeft jarenlange ervaring met het oplossen van vochtproblemen. Onze specialisten maken gebruik van de modernste technieken om uw kelder in Amsterdam waterdicht te maken. Zo gebruiken wij een waterkering op basis van hars of gel om uw kelder te beschermen tegen optrekkend vocht.
  Onze aanpak om uw kelder waterdicht te maken heeft drie grote voordelen: Ten eerste is er is geen breek- of sloopwerk nodig. Ten tweede kunnen wij uw kelder niet alleen vocht-, maar ook zoutvrij maken. Tot slot bieden wij u een duurzame oplossing, waardoor uw kelder ook in de toekomst beschermd is tegen vochtproblemen.

  Vloerisolatie aanbrengen

  Vloerisolatie aanbrengen

  Een met water aangetaste vloer kan een hoop problemen met zich meebrengen. U kunt bijvoorbeeld denken aan een penetrante stank, vloeren die bol trekken en bijvoorbeeld rottend hout. Om dit te voorkomen kunt u kiezen voor een goede bodemisolatie of vloerisolatie. Wij wenden graag onze jarenlange ervaring met het verhelpen van vochtproblemen aan om dit voor u te verwezenlijken. Vloerisolatie laten aanbrengen door Vochtstop in Amsterdam biedt daardoor een duurzame oplossing. Voordat wij de vloerisolatie aanbrengen voeren wij een grondig onderzoek uit naar de vochtproblemen, zodat we gegarandeerd een perfect passende oplossing kunnen bieden.

  Muren en voegen waterdicht maken

  Muren en voegen waterdicht maken

  Wij gebruiken graag onze kennis en ruime ervaring op het gebied van vochtproblemen om uw muren en voegen waterdicht te maken, zodat u niet langer last heeft van nare vochtproblemen. Wij gebruiken een moderne injectietechniek, met hars of gel als materiaal, om de muren en voegen te wapenen tegen vocht. Het mooie van deze innovatieve en effectieve techniek is dat deze uw muren en voegen in Amsterdam snel, eenvoudig en betaalbaar waterdicht maakt. En het mooiste van alles? Er komt helemaal geen breek- of sloopwerk aan deze techniek te pas. Laat dus snel de muren en voegen waterdicht maken van uw pand.

  Laat uw voegen, muren of kelder waterdicht
  maken in Amsterdam

  Uw muren, voegen of kelder waterdicht laten maken, is geen overbodige luxe. Vocht in de muur kan verschillende oorzaken hebben. Zo kan het komen door slechte ventilatie, grondwater of door weersomstandigheden waarbij het water naar binnen kruipt.

  Een van de veelgebruikte methoden om dit op te lossen is door muren, voegen of kelders waterdicht te maken. Dit doen wij door ze bijvoorbeeld te schilderen met vochtwerende verf of te impregneren. Gevelbekleding is ook een optie om vochtproblemen in het vervolg te voorkomen.

  • Parkeergarage Achterdoelen te Ede
   Parkeergarage Achterdoelen te Ede
  • Wassenaarseweg 52 Leiden “Pieter de la Court gebouw”
  • Bajonetstraat-Rotterdam
   Onderzoek Bajonetstraat 47 t/m 51 Rotterdam

  Interesse in bodem- of vloerisolatie in Amsterdam?

  Vanuit Amsterdam zijn wij ook te benaderen voor vloerisolatie of bodemisolatie. Voor meer energiebesparing is vloerisolatie de betere optie. Is uw woning niet geschikt voor vloerisolatie, dan kunt u altijd voor de optie bodemisolatie gaan.

  Wilt u eerst een deskundig advies wat betreft vochtwering en vochtbestrijding? En wenst u ook een offerte op maat? Bel op 015-5160612 of mail naar info@vochtstop.com.

  Dien direct een aanvraag in voor een vochtinspectie bij u in Amsterdam!