Vochtproblemen in Amsterdam? Vochtstop lost het op

Heeft u te maken optrekkend vocht in de muur in Amsterdam? Voor een effectieve aanpak voor vochtwering en vochtbestrijding bent u bij Vochtstop aan het juiste adres. Heeft veel last van kou en vocht in huis? Bij ons kunt u ook terecht voor goede bodemisolatie of vloerisolatie.

Voor een juiste aanpak zorgen wij eerst dat wij eerst gericht eventuele verborgen problemen opsporen. Wij voeren daarom metingen uit met bepaalde apparatuur om vochtproblemen op te sporen. Vervolgens stellen wij een rapport voor u op met een passend en deskundig advies. Bij Vochtstop bent u verzekerd van professionele vochtbestrijding en vochtwering in Amsterdam.

Informatie aanvragen?

Vocht in uw huis in Amsterdam?
Zo herkent u het

Last van vocht in de muur of optrekkend vocht in de kelder of kruipruimte? Dit is vaak eenvoudig te zien aan de buitenkant van uw muur. Denk aan vochtplekken aan de buitenkant, gescheurd metselwerk, mos op de voegen of muur en zwarte vegen van bovenaf.

Regelmatig ontstaat dit door een lekkage van de leidingen in de muur. Ook schimmels of een muffe geur zijn tekenen van optrekkend vocht in de kruipruimte, muur of kelder. Welke oorzaak het ook heeft, vocht in huis is nooit prettig. Het is niet alleen slecht voor uw woning maar ook voor uw gezondheid. Optrekkend vocht lossen wij op door isolatie aan te brengen aan de buiten- of binnenmuur of de muur te impregneren. Laat uw vochtproblemen in Amsterdam efficiënt verhelpen en schakel Vochtstop in.

Laat uw voegen, muren of kelder waterdicht
maken in Amsterdam

Uw muren, voegen of kelder waterdicht laten maken, is geen overbodige luxe. Vocht in de muur kan verschillende oorzaken hebben. Zo kan het komen door slechte ventilatie, grondwater of door weersomstandigheden waarbij het water naar binnen kruipt.

Een van de veelgebruikte methoden om dit op te lossen is door muren, voegen of kelders waterdicht te maken. Dit doen wij door ze bijvoorbeeld te schilderen met vochtwerende verf of te impregneren. Gevelbekleding is ook een optie om vochtproblemen in het vervolg te voorkomen.

  • Parkeergarage Achterdoelen te Ede
    Parkeergarage Achterdoelen te Ede
  • Wassenaarseweg 52 Leiden “Pieter de la Court gebouw”
  • Bajonetstraat-Rotterdam
    Onderzoek Bajonetstraat 47 t/m 51 Rotterdam

Interesse in bodem- of vloerisolatie in Amsterdam?

Vanuit Amsterdam zijn wij ook te benaderen voor vloerisolatie of bodemisolatie. Voor meer energiebesparing is vloerisolatie de betere optie. Is uw woning niet geschikt voor vloerisolatie, dan kunt u altijd voor de optie bodemisolatie gaan.

Wilt u eerst een deskundig advies wat betreft vochtwering en vochtbestrijding? En wenst u ook een offerte op maat? Bel op 015-5160612 of mail naar info@vochtstop.com.

Dien direct een aanvraag in voor een vochtinspectie bij u in Amsterdam!