Professionele vochtwering en vochtbestrijding in Delft

Als u op zoek bent naar een bedrijf voor professionele vochtwering en vochtbestrijding voor uw woning in Delft, neem dan contact op met Vochtstop. Vochtstop is een dynamisch bedrijf dat bij alle vochtproblemen deskundig te werk gaat. Het ene vochtprobleem is natuurlijk niet het andere.

Zo kunt u last hebben van vocht in de muur, optrekkend vocht in de kelder of kruipruimte of voegen, en van kelders of muren die niet waterdicht zijn. Schakel dan Vochtstop in om alles waterdicht te maken of voor een andere methode van vochtwering en vochtbestrijding in Delft. Vochtstop heeft de beschikking over specialisten uit diverse vakgebieden. Denk bijvoorbeeld aan: injectie specialisten, stukadoors, gevelspecialisten, dakspecialisten, schilders of betonreparateurs.

  Informatie aanvragen?


  Vocht in huis schadevrij opgelost in Delft

  Ziet u donkere vlekken op uw muren verschijnen? Ruikt de kelder of kruipruimte muf en ziet u schimmel? Hoogstwaarschijnlijk heeft u dan last van optrekkend vocht in de muur, kelder of kruipruimte in Delft. Het is echt belangrijk dat u het vocht in huis zo snel mogelijk laat aanpakken, anders worden uw muren, en misschien zelfs de gehele constructie van uw woning, aangetast. Vochtstop pakt het vocht in huis aan door eerst te onderzoeken waar de oorzaak van uw vochtproblemen zich bevindt. Bijvoorbeeld lekkende leidingen of een slechte isolatie. Vervolgens stellen we een rapport op met alle meetresultaten en een advies voor vochtbestrijding en vochtwering. Tot slot komt de juiste specialist bij u in Delft langs om het vocht in uw huis schadevrij en efficiënt op te lossen. U ontvangt vrijwel altijd 5 tot 10 jaar garantie op de werkzaamheden.

  Optrekkend vocht bestrijden

  Optrekkend vocht bestrijden

  Optrekkend vocht is iets dat tot grote ergernis kan leiden. Vaak is het moeilijk dit zelf op te lossen. Gelukkig staan onze ervaren specialisten voor u klaar om voor eens en voor altijd af te rekenen met optrekkend vocht in uw muur, kelder of kruipruimte. Wij bestrijden optrekkend vocht in Delft door eerst een detectie uit te voeren. Door middel van deze detectie komen wij erachter waar de continue bron van vocht zit die verantwoordelijk is voor het optrekkende vocht in huis. Daarna maken wij gebruik van een moderne injectietechniek, waarbij we een vernuftige gel of hars in uw muur of vloer aanbrengen om het optrekkende vocht te bestrijden.

  Kelder waterdicht maken

  Kelder waterdicht maken

  Vochtstop heeft jarenlange ervaring met het oplossen van vochtproblemen. Onze specialisten maken gebruik van de modernste technieken om uw kelder in Delft waterdicht te maken. Zo gebruiken wij een waterkering op basis van hars of gel om uw kelder te beschermen tegen optrekkend vocht.
  Onze aanpak om uw kelder waterdicht te maken heeft drie grote voordelen: Ten eerste is er is geen breek- of sloopwerk nodig. Ten tweede kunnen wij uw kelder niet alleen vocht-, maar ook zoutvrij maken. Tot slot bieden wij u een duurzame oplossing, waardoor uw kelder ook in de toekomst beschermd is tegen vochtproblemen.

  Vloerisolatie aanbrengen

  Vloerisolatie aanbrengen

  Een met water aangetaste vloer kan een hoop problemen met zich meebrengen. U kunt bijvoorbeeld denken aan een penetrante stank, vloeren die bol trekken en bijvoorbeeld rottend hout. Om dit te voorkomen kunt u kiezen voor een goede bodemisolatie of vloerisolatie. Wij wenden graag onze jarenlange ervaring met het verhelpen van vochtproblemen aan om dit voor u te verwezenlijken. Vloerisolatie laten aanbrengen door Vochtstop in Delft biedt daardoor een duurzame oplossing. Voordat wij de vloerisolatie aanbrengen voeren wij een grondig onderzoek uit naar de vochtproblemen, zodat we gegarandeerd een perfect passende oplossing kunnen bieden.

  Muren en voegen waterdicht maken

  Muren en voegen waterdicht maken

  Wij gebruiken graag onze kennis en ruime ervaring op het gebied van vochtproblemen om uw muren en voegen waterdicht te maken, zodat u niet langer last heeft van nare vochtproblemen. Wij gebruiken een moderne injectietechniek, met hars of gel als materiaal, om de muren en voegen te wapenen tegen vocht. Het mooie van deze innovatieve en effectieve techniek is dat deze uw muren en voegen in Delft snel, eenvoudig en betaalbaar waterdicht maakt. En het mooiste van alles? Er komt helemaal geen breek- of sloopwerk aan deze techniek te pas. Laat dus snel de muren en voegen waterdicht maken van uw pand.

  Bodemisolatie en vloerisolatie in Delft

  Niet alleen vochtproblemen worden feilloos aangepakt door Vochtstop, wij kunnen u ook helpen bij bodemisolatie of vloerisolatie. Vloer- en bodemisolatie is een goede manier om energiekosten te besparen. U bespaart meer als u kiest voor vloerisolatie, maar dit is niet bij iedere woning mogelijk. Wanneer dit niet kan, kunt u voor bodemisolatie kiezen.

  • Parkeergarage Achterdoelen te Ede
   Parkeergarage Achterdoelen te Ede
  • Wassenaarseweg 52 Leiden “Pieter de la Court gebouw”
  • Bajonetstraat-Rotterdam
   Onderzoek Bajonetstraat 47 t/m 51 Rotterdam

  Weg met vochtproblemen door preventieve aanpak

  Wat een grote rol speelt in de preventie van vocht in uw huis in Delft, is zorgen dat uw kelder, muren en voegen waterdicht zijn. Aangezien wij hulp bieden bij alle vochtproblemen, kunt u ons ook benaderen om uw voegen, muren of kelder waterdicht te maken.

  Zo kunt u uw kelder in Delft zinvol gebruiken en voorkomt u vocht in de muur of optrekkend vocht in de kelder of kruipruimte. Wilt u gebruikmaken van onze vochtbestrijding en vochtwering? Bel naar: 015-5160612. Of stuur een e-mail naar: info@vochtstop.com.

  Dien direct een aanvraag in voor een vochtinspectie bij u in Delft!