Professionele vochtwering en vochtbestrijding in Delft

Als u op zoek bent naar een bedrijf voor professionele vochtwering en vochtbestrijding voor uw woning in Delft, neem dan contact op met Vochtstop. Vochtstop is een dynamisch bedrijf dat bij alle vochtproblemen deskundig te werk gaat. Het ene vochtprobleem is natuurlijk niet het andere.

Zo kunt u last hebben van vocht in de muur, optrekkend vocht in de kelder of kruipruimte of voegen, en van kelders of muren die niet waterdicht zijn. Schakel dan Vochtstop in om alles waterdicht te maken of voor een andere methode van vochtwering en vochtbestrijding in Delft. Vochtstop heeft de beschikking over specialisten uit diverse vakgebieden. Denk bijvoorbeeld aan: injectie specialisten, stukadoors, gevelspecialisten, dakspecialisten, schilders of betonreparateurs.

Informatie aanvragen?

Vocht in huis schadevrij opgelost in Delft

Ziet u donkere vlekken op uw muren verschijnen? Ruikt de kelder of kruipruimte muf en ziet u schimmel? Hoogstwaarschijnlijk heeft u dan last van optrekkend vocht in de muur, kelder of kruipruimte in Delft. Het is echt belangrijk dat u het vocht in huis zo snel mogelijk laat aanpakken, anders worden uw muren, en misschien zelfs de gehele constructie van uw woning, aangetast. Vochtstop pakt het vocht in huis aan door eerst te onderzoeken waar de oorzaak van uw vochtproblemen zich bevindt. Bijvoorbeeld lekkende leidingen of een slechte isolatie. Vervolgens stellen we een rapport op met alle meetresultaten en een advies voor vochtbestrijding en vochtwering. Tot slot komt de juiste specialist bij u in Delft langs om het vocht in uw huis schadevrij en efficiënt op te lossen. U ontvangt vrijwel altijd 5 tot 10 jaar garantie op de werkzaamheden.

Bodemisolatie en vloerisolatie in Delft

Niet alleen vochtproblemen worden feilloos aangepakt door Vochtstop, wij kunnen u ook helpen bij bodemisolatie of vloerisolatie. Vloer- en bodemisolatie is een goede manier om energiekosten te besparen. U bespaart meer als u kiest voor vloerisolatie, maar dit is niet bij iedere woning mogelijk. Wanneer dit niet kan, kunt u voor bodemisolatie kiezen.

  • Parkeergarage Achterdoelen te Ede
    Parkeergarage Achterdoelen te Ede
  • Wassenaarseweg 52 Leiden “Pieter de la Court gebouw”
  • Bajonetstraat-Rotterdam
    Onderzoek Bajonetstraat 47 t/m 51 Rotterdam

Weg met vochtproblemen door preventieve aanpak

Wat een grote rol speelt in de preventie van vocht in uw huis in Delft, is zorgen dat uw kelder, muren en voegen waterdicht zijn. Aangezien wij hulp bieden bij alle vochtproblemen, kunt u ons ook benaderen om uw voegen, muren of kelder waterdicht te maken.

Zo kunt u uw kelder in Delft zinvol gebruiken en voorkomt u vocht in de muur of optrekkend vocht in de kelder of kruipruimte. Wilt u gebruikmaken van onze vochtbestrijding en vochtwering? Bel naar: 015-5160612. Of stuur een e-mail naar: info@vochtstop.com.

Dien direct een aanvraag in voor een vochtinspectie bij u in Delft!