Vochtproblemen in Den Haag?

Heeft u last van vervelende vochtproblemen zoals vocht in de muur of op andere plekken, optrekkend vocht in de muur, kelder of kruipruimte of is uw muur, voegen of kelder niet waterdicht? Vochtstop is hét bedrijf dat gespecialiseerd is in vochtwering en vochtbestrijding. Tevens kunt u ons ook inschakelen voor vloerisolatie of bodemisolatie in Den Haag.

Wanneer u contact opneemt voor vochtproblemen in Den Haag, voeren onze vakmensen eerst een onderzoek uit om te achterhalen waar het probleem zich bevindt. Vervolgens ontvangt u van ons een gedetailleerd rapport, advies voor vochtbestrijding en een offerte. Zo weet u exact hoeveel de klus gaat kosten. Als u met ons in zee gaat, zullen we snel een professional naar u toesturen.

  Informatie aanvragen?


  Vocht in de muur herkennen en aanpakken
  in Den Haag

  Wanneer er sprake is van vocht in de muur of optrekkend vocht in de muur, kelder of kruipruimte kunt u dit aan de buitenkant van de muur zien. Meestal is er dan sprake van een lekkage van de leidingen in de muur.

  Bij optrekkend vocht in de kelder, kruipruimte of muur kunt u ook last hebben van schimmels en een muffe geur. Een ander signaal van vocht in de muur, kelder of kruipruimte is verf, behang of pleisterwerk dat loskomt van de muren. Vochtstop helpt u graag om uw vochtproblemen in Den Haag op te lossen.

  Optrekkend vocht bestrijden

  Optrekkend vocht bestrijden

  Optrekkend vocht is iets dat tot grote ergernis kan leiden. Vaak is het moeilijk dit zelf op te lossen. Gelukkig staan onze ervaren specialisten voor u klaar om voor eens en voor altijd af te rekenen met optrekkend vocht in uw muur, kelder of kruipruimte. Wij bestrijden optrekkend vocht in Den Haag door eerst een detectie uit te voeren. Door middel van deze detectie komen wij erachter waar de continue bron van vocht zit die verantwoordelijk is voor het optrekkende vocht in huis. Daarna maken wij gebruik van een moderne injectietechniek, waarbij we een vernuftige gel of hars in uw muur of vloer aanbrengen om het optrekkende vocht te bestrijden.

  Kelder waterdicht maken

  Kelder waterdicht maken

  Vochtstop heeft jarenlange ervaring met het oplossen van vochtproblemen. Onze specialisten maken gebruik van de modernste technieken om uw kelder in Den Haag waterdicht te maken. Zo gebruiken wij een waterkering op basis van hars of gel om uw kelder te beschermen tegen optrekkend vocht.
  Onze aanpak om uw kelder waterdicht te maken heeft drie grote voordelen: Ten eerste is er is geen breek- of sloopwerk nodig. Ten tweede kunnen wij uw kelder niet alleen vocht-, maar ook zoutvrij maken. Tot slot bieden wij u een duurzame oplossing, waardoor uw kelder ook in de toekomst beschermd is tegen vochtproblemen.

  Vloerisolatie aanbrengen

  Vloerisolatie aanbrengen

  Een met water aangetaste vloer kan een hoop problemen met zich meebrengen. U kunt bijvoorbeeld denken aan een penetrante stank, vloeren die bol trekken en bijvoorbeeld rottend hout. Om dit te voorkomen kunt u kiezen voor een goede bodemisolatie of vloerisolatie. Wij wenden graag onze jarenlange ervaring met het verhelpen van vochtproblemen aan om dit voor u te verwezenlijken. Vloerisolatie laten aanbrengen door Vochtstop in Den Haag biedt daardoor een duurzame oplossing. Voordat wij de vloerisolatie aanbrengen voeren wij een grondig onderzoek uit naar de vochtproblemen, zodat we gegarandeerd een perfect passende oplossing kunnen bieden.

  Muren en voegen waterdicht maken

  Muren en voegen waterdicht maken

  Wij gebruiken graag onze kennis en ruime ervaring op het gebied van vochtproblemen om uw muren en voegen waterdicht te maken, zodat u niet langer last heeft van nare vochtproblemen. Wij gebruiken een moderne injectietechniek, met hars of gel als materiaal, om de muren en voegen te wapenen tegen vocht. Het mooie van deze innovatieve en effectieve techniek is dat deze uw muren en voegen in Den Haag snel, eenvoudig en betaalbaar waterdicht maakt. En het mooiste van alles? Er komt helemaal geen breek- of sloopwerk aan deze techniek te pas. Laat dus snel de muren en voegen waterdicht maken van uw pand.

  Uw kelder, muren of voegen waterdicht maken

  Uw kelder, muren of voegen waterdicht maken is zeker geen overbodige luxe. Uw kelder in Den Haag zal hoogstwaarschijnlijk ver onder NAP liggen. Als u geen last wilt hebben van vocht in de muur of optrekkend vocht in de kelder, dan kan uw kelder waterdicht maken een uitkomst bieden.

  Zo kunt u veilig gebruikmaken van uw kelder in Den Haag en heeft u geen last van schimmel of een muffe lucht. Wij kunnen ook uw buitenmuren en voegen waterdicht maken. Bijvoorbeeld door deze te impregneren, een waterdichte gevelbekleding aan te brengen of door gebruik te maken van vochtwerende verf. Uw muren en voegen waterdicht maken helpt enorm om vochtproblemen in de toekomst te voorkomen.

  • Parkeergarage Achterdoelen te Ede
   Parkeergarage Achterdoelen te Ede
  • Wassenaarseweg 52 Leiden “Pieter de la Court gebouw”
  • Bajonetstraat-Rotterdam
   Onderzoek Bajonetstraat 47 t/m 51 Rotterdam

  Bel ons ook voor vloerisolatie of bodemisolatie in Den Haag

  Naast vochtwering en vochtbestrijding in Den Haag, kunt u ons ook inschakelen voor vloerisolatie of bodemisolatie. Of uw woning geschikt is voor vloerisolatie is afhankelijk van de hoogte van uw kruipruimte. Dit zullen we voor u uitzoeken.

  Wij komen ook langs als u last heeft van vocht in de muur, optrekkend vocht of wanneer u uw kelder, muren of voegen waterdicht wilt maken. Bel voor meer informatie: 015-5160612 of stuur een e-mail naar: info@vochtstop.com.

  Dien direct een aanvraag in voor een vochtinspectie bij u in Den Haag!