Vochtproblemen in Den Haag?

Heeft u last van vervelende vochtproblemen zoals vocht in de muur of op andere plekken, optrekkend vocht in de muur, kelder of kruipruimte of is uw muur, voegen of kelder niet waterdicht? Vochtstop is hét bedrijf dat gespecialiseerd is in vochtwering en vochtbestrijding. Tevens kunt u ons ook inschakelen voor vloerisolatie of bodemisolatie in Den Haag.

Wanneer u contact opneemt voor vochtproblemen in Den Haag, voeren onze vakmensen eerst een onderzoek uit om te achterhalen waar het probleem zich bevindt. Vervolgens ontvangt u van ons een gedetailleerd rapport, advies voor vochtbestrijding en een offerte. Zo weet u exact hoeveel de klus gaat kosten. Als u met ons in zee gaat, zullen we snel een professional naar u toesturen.

Informatie aanvragen?

Vocht in de muur herkennen en aanpakken
in Den Haag

Wanneer er sprake is van vocht in de muur of optrekkend vocht in de muur, kelder of kruipruimte kunt u dit aan de buitenkant van de muur zien. Meestal is er dan sprake van een lekkage van de leidingen in de muur.

Bij optrekkend vocht in de kelder, kruipruimte of muur kunt u ook last hebben van schimmels en een muffe geur. Een ander signaal van vocht in de muur, kelder of kruipruimte is verf, behang of pleisterwerk dat loskomt van de muren. Vochtstop helpt u graag om uw vochtproblemen in Den Haag op te lossen.

Uw kelder, muren of voegen waterdicht maken

Uw kelder, muren of voegen waterdicht maken is zeker geen overbodige luxe. Uw kelder in Den Haag zal hoogstwaarschijnlijk ver onder NAP liggen. Als u geen last wilt hebben van vocht in de muur of optrekkend vocht in de kelder, dan kan uw kelder waterdicht maken een uitkomst bieden.

Zo kunt u veilig gebruikmaken van uw kelder in Den Haag en heeft u geen last van schimmel of een muffe lucht. Wij kunnen ook uw buitenmuren en voegen waterdicht maken. Bijvoorbeeld door deze te impregneren, een waterdichte gevelbekleding aan te brengen of door gebruik te maken van vochtwerende verf. Uw muren en voegen waterdicht maken helpt enorm om vochtproblemen in de toekomst te voorkomen.

  • Parkeergarage Achterdoelen te Ede
    Parkeergarage Achterdoelen te Ede
  • Wassenaarseweg 52 Leiden “Pieter de la Court gebouw”
  • Bajonetstraat-Rotterdam
    Onderzoek Bajonetstraat 47 t/m 51 Rotterdam

Bel ons ook voor vloerisolatie of bodemisolatie in Den Haag

Naast vochtwering en vochtbestrijding in Den Haag, kunt u ons ook inschakelen voor vloerisolatie of bodemisolatie. Of uw woning geschikt is voor vloerisolatie is afhankelijk van de hoogte van uw kruipruimte. Dit zullen we voor u uitzoeken.

Wij komen ook langs als u last heeft van vocht in de muur, optrekkend vocht of wanneer u uw kelder, muren of voegen waterdicht wilt maken. Bel voor meer informatie: 015-5160612 of stuur een e-mail naar: info@vochtstop.com.

Dien direct een aanvraag in voor een vochtinspectie bij u in Den Haag!