Informatie aanvragen?

Verschillende vormen van vochtproblematiek

Wilt u vochtproblemen in uw huis voorkomen? Dan is het essentieel uw muren, voegen en vloeren waterdicht te maken. Maar voordat we die werkzaamheden gaan uitvoeren, is het belangrijk te achterhalen welke (risico’s op) vochtproblemen er zitten in uw huis, kelder of kruipruimte in Den Helder. Omdat vocht altijd omhoog wil vanwege zijn capillaire eigenschap, is het hoe dan ook aan te raden maatregelen te treffen tegen optrekkend vocht. Gebeurt dit niet, dan krijgt u na verloop van tijd last van schimmel, houtrot of andere schade. Oplossingen die wij bieden zijn onder andere vochtwering in uw muur met behulp van onze injectietechniek en vochtbestrijding in uw vloer dankzij vloerisolatie of bodemisolatie.

Ontdek de werking van onze injectietechniek

Wilt u er zeker van zijn dat er geen vocht in uw muur gaat zitten? Schakel ons dan in voor vochtbestrijding in de vorm van onze injectietechniek. Hiermee maken wij uw muren en voegen in Den Helder volledig waterdicht. Onze injectietechniek bestaat uit de volgende stappen:

 1. We zoeken het vochtprobleem zorgvuldig voor u op
 2. Daarna boren we kleine gaatjes in de wand of bodem
 3. Via deze gaatjes spuiten we met hoge druk hars of gel in
 4. Vervolgens transformeert deze gel of hars tot een waterkering
 5. Tot slot kan uw ruimte optimaal drogen en gerenoveerd worden

Mocht er ook nog behoefte zijn aan vloerisolatie of bodemisolatie in uw kelder of kruipruimte in Den Helder, dan zorgen wij daar natuurlijk ook voor.

 • Parkeergarage Achterdoelen te Ede
  Parkeergarage Achterdoelen te Ede
 • Wassenaarseweg 52 Leiden “Pieter de la Court gebouw”
 • Bajonetstraat-Rotterdam
  Onderzoek Bajonetstraat 47 t/m 51 Rotterdam

Laat ons uw huis in Den Helder vrij maken van vochtproblemen

Als u in Den Helder op zoek bent naar een specialist in vochtwering, vochtbestrijding, vloerisolatie en bodemisolatie, dan bent u bij Vochtstop aan het juiste adres. Wij maken uw muren en vloeren graag weer waterdicht.

Wij zijn in te schakelen als u last heeft van vocht in huis, maar bieden ook preventieve oplossingen. Bel naar 015-5160612, stuur een mail naar info@vochtstop.com of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Wij halen graag al het vocht uit uw muren, voegen, vloeren, kruipruimte of kelder in Den Helder!

Dien direct een aanvraag in voor een vochtinspectie bij u in Den Helder!