Informatie aanvragen?


  Verschillende vormen van vochtproblematiek

  Wilt u vochtproblemen in uw huis voorkomen? Dan is het essentieel uw muren, voegen en vloeren waterdicht te maken. Maar voordat we die werkzaamheden gaan uitvoeren, is het belangrijk te achterhalen welke (risico’s op) vochtproblemen er zitten in uw huis, kelder of kruipruimte in Den Helder. Omdat vocht altijd omhoog wil vanwege zijn capillaire eigenschap, is het hoe dan ook aan te raden maatregelen te treffen tegen optrekkend vocht. Gebeurt dit niet, dan krijgt u na verloop van tijd last van schimmel, houtrot of andere schade. Oplossingen die wij bieden zijn onder andere vochtwering in uw muur met behulp van onze injectietechniek en vochtbestrijding in uw vloer dankzij vloerisolatie of bodemisolatie.

  Optrekkend vocht bestrijden

  Optrekkend vocht bestrijden

  Optrekkend vocht is iets dat tot grote ergernis kan leiden. Vaak is het moeilijk dit zelf op te lossen. Gelukkig staan onze ervaren specialisten voor u klaar om voor eens en voor altijd af te rekenen met optrekkend vocht in uw muur, kelder of kruipruimte. Wij bestrijden optrekkend vocht in Den Helder door eerst een detectie uit te voeren. Door middel van deze detectie komen wij erachter waar de continue bron van vocht zit die verantwoordelijk is voor het optrekkende vocht in huis. Daarna maken wij gebruik van een moderne injectietechniek, waarbij we een vernuftige gel of hars in uw muur of vloer aanbrengen om het optrekkende vocht te bestrijden.

  Kelder waterdicht maken

  Kelder waterdicht maken

  Vochtstop heeft jarenlange ervaring met het oplossen van vochtproblemen. Onze specialisten maken gebruik van de modernste technieken om uw kelder in Den Helder waterdicht te maken. Zo gebruiken wij een waterkering op basis van hars of gel om uw kelder te beschermen tegen optrekkend vocht.
  Onze aanpak om uw kelder waterdicht te maken heeft drie grote voordelen: Ten eerste is er is geen breek- of sloopwerk nodig. Ten tweede kunnen wij uw kelder niet alleen vocht-, maar ook zoutvrij maken. Tot slot bieden wij u een duurzame oplossing, waardoor uw kelder ook in de toekomst beschermd is tegen vochtproblemen.

  Vloerisolatie aanbrengen

  Vloerisolatie aanbrengen

  Een met water aangetaste vloer kan een hoop problemen met zich meebrengen. U kunt bijvoorbeeld denken aan een penetrante stank, vloeren die bol trekken en bijvoorbeeld rottend hout. Om dit te voorkomen kunt u kiezen voor een goede bodemisolatie of vloerisolatie. Wij wenden graag onze jarenlange ervaring met het verhelpen van vochtproblemen aan om dit voor u te verwezenlijken. Vloerisolatie laten aanbrengen door Vochtstop in Den Helder biedt daardoor een duurzame oplossing. Voordat wij de vloerisolatie aanbrengen voeren wij een grondig onderzoek uit naar de vochtproblemen, zodat we gegarandeerd een perfect passende oplossing kunnen bieden.

  Muren en voegen waterdicht maken

  Muren en voegen waterdicht maken

  Wij gebruiken graag onze kennis en ruime ervaring op het gebied van vochtproblemen om uw muren en voegen waterdicht te maken, zodat u niet langer last heeft van nare vochtproblemen. Wij gebruiken een moderne injectietechniek, met hars of gel als materiaal, om de muren en voegen te wapenen tegen vocht. Het mooie van deze innovatieve en effectieve techniek is dat deze uw muren en voegen in Den Helder snel, eenvoudig en betaalbaar waterdicht maakt. En het mooiste van alles? Er komt helemaal geen breek- of sloopwerk aan deze techniek te pas. Laat dus snel de muren en voegen waterdicht maken van uw pand.

  Ontdek de werking van onze injectietechniek

  Wilt u er zeker van zijn dat er geen vocht in uw muur gaat zitten? Schakel ons dan in voor vochtbestrijding in de vorm van onze injectietechniek. Hiermee maken wij uw muren en voegen in Den Helder volledig waterdicht. Onze injectietechniek bestaat uit de volgende stappen:

  1. We zoeken het vochtprobleem zorgvuldig voor u op
  2. Daarna boren we kleine gaatjes in de wand of bodem
  3. Via deze gaatjes spuiten we met hoge druk hars of gel in
  4. Vervolgens transformeert deze gel of hars tot een waterkering
  5. Tot slot kan uw ruimte optimaal drogen en gerenoveerd worden

  Mocht er ook nog behoefte zijn aan vloerisolatie of bodemisolatie in uw kelder of kruipruimte in Den Helder, dan zorgen wij daar natuurlijk ook voor.

  • Parkeergarage Achterdoelen te Ede
   Parkeergarage Achterdoelen te Ede
  • Wassenaarseweg 52 Leiden “Pieter de la Court gebouw”
  • Bajonetstraat-Rotterdam
   Onderzoek Bajonetstraat 47 t/m 51 Rotterdam

  Laat ons uw huis in Den Helder vrij maken van vochtproblemen

  Als u in Den Helder op zoek bent naar een specialist in vochtwering, vochtbestrijding, vloerisolatie en bodemisolatie, dan bent u bij Vochtstop aan het juiste adres. Wij maken uw muren en vloeren graag weer waterdicht.

  Wij zijn in te schakelen als u last heeft van vocht in huis, maar bieden ook preventieve oplossingen. Bel naar 015-5160612, stuur een mail naar info@vochtstop.com of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Wij halen graag al het vocht uit uw muren, voegen, vloeren, kruipruimte of kelder in Den Helder!

  Dien direct een aanvraag in voor een vochtinspectie bij u in Den Helder!