Heeft u last van vochtproblemen in Dordrecht?

Heeft u te maken met vochtproblemen in uw woning in Dordrecht? Denk aan optrekkend vocht in de muur, kruipruimte of kelder. Of zijn uw kelder, muur of de voegen niet waterdicht? Vochtstop heeft ruime kennis en ervaring in vochtwering en vochtbestrijding. U kunt ons ook benaderen voor bodemisolatie of vloerisolatie.

Als u ons benadert voor uw vochtproblemen in Dordrecht, zullen onze vakmensen een onderzoek verrichten om de oorzaak van uw probleem te achterhalen. U ontvangt vervolgens een gedetailleerd rapport met advies voor de juiste vochtbestrijding en een offerte op maat. Zo weet u precies hoeveel deze klus u kan gaan kosten.

Informatie aanvragen?

Zo herkent u vocht in de muur in Dordrecht

Als u last heeft van optrekkend vocht in de kelder, kruipruimte of muur, dan is dit te zien aan de buitenkant van de muur. In de meeste gevallen is er dan een lekkage van een van de leidingen in de muur. Bij optrekkend vocht in de muur, kruipruimte of kelder kan er ook sprake zijn van schimmels of een muffe geur. Wat ook een signaal kan zijn van vocht in de kruipruimte, kelder of muur is behang, pleisterwerk of verf dat loskomt. Vochtstop zet zich graag in om al uw vochtproblemen in Dordrecht aan te pakken. Bijvoorbeeld door middel van injectietechnieken.

Uw muren, voegen of kelder waterdicht maken

Uw muren, voegen of kelder in Dordrecht waterdicht maken is erg belangrijk. Voor uw kelder is dit essentieel, omdat deze waarschijnlijk onder het waterpeil ligt en daardoor vatbaar is voor vocht. Als u optrekkend vocht in de kelder of vocht in de muur wilt voorkomen, is uw kelder waterdicht maken een goed methode. Zo kunt u veilig uw kelder in Dordrecht gebruiken en hoeft u niet bang te zijn voor een muffe lucht of schimmel. U kunt ons ook uw buitenmuren of voegen waterdicht laten maken. Dit doen wij door ze te impregneren, vochtwerende verf aan te brengen of te kiezen voor waterdichte gevelbekleding. Door uw voegen en muren waterdicht te maken, kunt u effectief vochtproblemen voorkomen.

  • Parkeergarage Achterdoelen te Ede
    Parkeergarage Achterdoelen te Ede
  • Wassenaarseweg 52 Leiden “Pieter de la Court gebouw”
  • Bajonetstraat-Rotterdam
    Onderzoek Bajonetstraat 47 t/m 51 Rotterdam

Neem ook contact op voor bodemisolatie of vloerisolatie in Dordrecht

Wij leveren effectieve vochtbestrijding en vochtwering in Dordrecht, en daarnaast verrichten wij ook bodemisolatie en vloerisolatie. Of we uw huis kunnen voorzien van vloerisolatie, is afhankelijk van uw kruipruimte en de hoogte daarvan. We zoeken dit voor u uit. U kunt ons ook bellen als u last heeft van optrekkend vocht, vocht in de muur of als u uw muur, voegen of kelder waterdicht wilt maken. Voor meer informatie kunt u bellen naar: 015-5160612. Of stuur een e-mail: info@vochtstop.com.

Dien direct een aanvraag in voor een vochtinspectie bij u in Dordrecht!