Heeft u last van vochtproblemen in Dordrecht?

Heeft u te maken met vochtproblemen in uw woning in Dordrecht? Denk aan optrekkend vocht in de muur, kruipruimte of kelder. Of zijn uw kelder, muur of de voegen niet waterdicht? Vochtstop heeft ruime kennis en ervaring in vochtwering en vochtbestrijding. U kunt ons ook benaderen voor bodemisolatie of vloerisolatie.

Als u ons benadert voor uw vochtproblemen in Dordrecht, zullen onze vakmensen een onderzoek verrichten om de oorzaak van uw probleem te achterhalen. U ontvangt vervolgens een gedetailleerd rapport met advies voor de juiste vochtbestrijding en een offerte op maat. Zo weet u precies hoeveel deze klus u kan gaan kosten.

  Informatie aanvragen?


  Zo herkent u vocht in de muur in Dordrecht

  Als u last heeft van optrekkend vocht in de kelder, kruipruimte of muur, dan is dit te zien aan de buitenkant van de muur. In de meeste gevallen is er dan een lekkage van een van de leidingen in de muur. Bij optrekkend vocht in de muur, kruipruimte of kelder kan er ook sprake zijn van schimmels of een muffe geur. Wat ook een signaal kan zijn van vocht in de kruipruimte, kelder of muur is behang, pleisterwerk of verf dat loskomt. Vochtstop zet zich graag in om al uw vochtproblemen in Dordrecht aan te pakken. Bijvoorbeeld door middel van injectietechnieken.

  Optrekkend vocht bestrijden

  Optrekkend vocht bestrijden

  Optrekkend vocht is iets dat tot grote ergernis kan leiden. Vaak is het moeilijk dit zelf op te lossen. Gelukkig staan onze ervaren specialisten voor u klaar om voor eens en voor altijd af te rekenen met optrekkend vocht in uw muur, kelder of kruipruimte. Wij bestrijden optrekkend vocht in Dordrecht door eerst een detectie uit te voeren. Door middel van deze detectie komen wij erachter waar de continue bron van vocht zit die verantwoordelijk is voor het optrekkende vocht in huis. Daarna maken wij gebruik van een moderne injectietechniek, waarbij we een vernuftige gel of hars in uw muur of vloer aanbrengen om het optrekkende vocht te bestrijden.

  Kelder waterdicht maken

  Kelder waterdicht maken

  Vochtstop heeft jarenlange ervaring met het oplossen van vochtproblemen. Onze specialisten maken gebruik van de modernste technieken om uw kelder in Dordrecht waterdicht te maken. Zo gebruiken wij een waterkering op basis van hars of gel om uw kelder te beschermen tegen optrekkend vocht.
  Onze aanpak om uw kelder waterdicht te maken heeft drie grote voordelen: Ten eerste is er is geen breek- of sloopwerk nodig. Ten tweede kunnen wij uw kelder niet alleen vocht-, maar ook zoutvrij maken. Tot slot bieden wij u een duurzame oplossing, waardoor uw kelder ook in de toekomst beschermd is tegen vochtproblemen.

  Vloerisolatie aanbrengen

  Vloerisolatie aanbrengen

  Een met water aangetaste vloer kan een hoop problemen met zich meebrengen. U kunt bijvoorbeeld denken aan een penetrante stank, vloeren die bol trekken en bijvoorbeeld rottend hout. Om dit te voorkomen kunt u kiezen voor een goede bodemisolatie of vloerisolatie. Wij wenden graag onze jarenlange ervaring met het verhelpen van vochtproblemen aan om dit voor u te verwezenlijken. Vloerisolatie laten aanbrengen door Vochtstop in Dordrecht biedt daardoor een duurzame oplossing. Voordat wij de vloerisolatie aanbrengen voeren wij een grondig onderzoek uit naar de vochtproblemen, zodat we gegarandeerd een perfect passende oplossing kunnen bieden.

  Muren en voegen waterdicht maken

  Muren en voegen waterdicht maken

  Wij gebruiken graag onze kennis en ruime ervaring op het gebied van vochtproblemen om uw muren en voegen waterdicht te maken, zodat u niet langer last heeft van nare vochtproblemen. Wij gebruiken een moderne injectietechniek, met hars of gel als materiaal, om de muren en voegen te wapenen tegen vocht. Het mooie van deze innovatieve en effectieve techniek is dat deze uw muren en voegen in Dordrecht snel, eenvoudig en betaalbaar waterdicht maakt. En het mooiste van alles? Er komt helemaal geen breek- of sloopwerk aan deze techniek te pas. Laat dus snel de muren en voegen waterdicht maken van uw pand.

  Uw muren, voegen of kelder waterdicht maken

  Uw muren, voegen of kelder in Dordrecht waterdicht maken is erg belangrijk. Voor uw kelder is dit essentieel, omdat deze waarschijnlijk onder het waterpeil ligt en daardoor vatbaar is voor vocht. Als u optrekkend vocht in de kelder of vocht in de muur wilt voorkomen, is uw kelder waterdicht maken een goed methode. Zo kunt u veilig uw kelder in Dordrecht gebruiken en hoeft u niet bang te zijn voor een muffe lucht of schimmel. U kunt ons ook uw buitenmuren of voegen waterdicht laten maken. Dit doen wij door ze te impregneren, vochtwerende verf aan te brengen of te kiezen voor waterdichte gevelbekleding. Door uw voegen en muren waterdicht te maken, kunt u effectief vochtproblemen voorkomen.

  • Parkeergarage Achterdoelen te Ede
   Parkeergarage Achterdoelen te Ede
  • Wassenaarseweg 52 Leiden “Pieter de la Court gebouw”
  • Bajonetstraat-Rotterdam
   Onderzoek Bajonetstraat 47 t/m 51 Rotterdam

  Neem ook contact op voor bodemisolatie of vloerisolatie in Dordrecht

  Wij leveren effectieve vochtbestrijding en vochtwering in Dordrecht, en daarnaast verrichten wij ook bodemisolatie en vloerisolatie. Of we uw huis kunnen voorzien van vloerisolatie, is afhankelijk van uw kruipruimte en de hoogte daarvan. We zoeken dit voor u uit. U kunt ons ook bellen als u last heeft van optrekkend vocht, vocht in de muur of als u uw muur, voegen of kelder waterdicht wilt maken. Voor meer informatie kunt u bellen naar: 015-5160612. Of stuur een e-mail: info@vochtstop.com.

  Dien direct een aanvraag in voor een vochtinspectie bij u in Dordrecht!