Heeft u in Gouda te maken met vochtproblemen?

Zijn uw kelder, voegen of muur niet waterdicht? Heeft u last van optrekkend vocht in de kelder of kruipruimte, of vocht in de muur? Vochtstop is u graag van dienst om uw vochtproblemen efficiënt op te lossen door middel van professionele vochtbestrijding en vochtwering.

Wilt u energiekosten besparen door vloerisolatie of bodemisolatie? Ook dan staan wij voor u in Gouda klaar. Als we bij u langskomen wordt er door onze vakmensen eerst een onderzoek uitgevoerd om uw vochtproblemen in Gouda te achterhalen. In een rapport stellen we de oorzaak vast en brengen we een advies uit voor effectieve vochtwering en vochtbestrijding. U ontvangt ook een offerte.

Informatie aanvragen?

Zo kunt u in Gouda vocht in uw muur signaleren

Aan de buitenkant van uw muur is vaak al snel te zien of u te maken heeft met optrekkend vocht in de muur, kelder of kruipruimte. U ziet dan donkere plekken op de muur. Deze plekken kunnen veroorzaakt worden door een lekkage in de leidingen. Ruikt u een muffe geur of ziet u schimmel op de muur? Ook dat zijn tekenen van optrekkend vocht in de muur, kelder of kruipruimte. Het derde signaal van vocht in huis is verf, behang of pleisterwerk dat loslaat van de muren. Neem snel contact met Vochtstop op om uw vochtproblemen in Gouda snel en schadevrij aan te pakken.

Vochtstop helpt om uw muren, voegen of kelder waterdicht te maken

Het is voor iedereen goed om voegen, muren of kelder waterdicht te laten maken. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat uw kelder in Gouda onder NAP ligt en daarom dus veel met vocht te maken heeft. Uw kelder of kruipruimte waterdicht laten maken is een goede preventieve aanpak tegen vocht in de muur.

Tevens zal u ook minder snel last hebben van vieze schimmel of een muffe geur. Ook de voegen en buitenmuren kunt u door ons waterdicht laten maken. Een eenvoudige manier om dit te doen is door vochtwerende verf te gebruiken, of de muren en voegen te impregneren. Waterdichte gevelbekleding tegen uw buitenmuren bevestigen werkt ook.

  • Parkeergarage Achterdoelen te Ede
    Parkeergarage Achterdoelen te Ede
  • Wassenaarseweg 52 Leiden “Pieter de la Court gebouw”
  • Bajonetstraat-Rotterdam
    Onderzoek Bajonetstraat 47 t/m 51 Rotterdam

In Gouda vloerisolatie of bodemisolatie laten aanleggen?

Vochtstop komt graag bij u in Gouda langs voor bodemisolatie of vloerisolatie. Deze werkzaamheden behoren ook tot onze vochtwering en vochtbestrijding. Voordat we aan de slag gaan, bekijken we eerst of uw woning in Gouda geschikt is voor vloerisolatie.

Wij komen ook graag langs om uw muren, voegen of kelder waterdicht te maken of om het optrekkend vocht in de kruipruimte, muur of kelder aan te pakken. Bel ons op: 015-5160612 en stuur een e-mail naar: info@vochtstop.com.

Dien direct een aanvraag in voor een vochtinspectie bij u in Gouda!