Heeft u in Gouda te maken met vochtproblemen?

Zijn uw kelder, voegen of muur niet waterdicht? Heeft u last van optrekkend vocht in de kelder of kruipruimte, of vocht in de muur? Vochtstop is u graag van dienst om uw vochtproblemen efficiënt op te lossen door middel van professionele vochtbestrijding en vochtwering.

Wilt u energiekosten besparen door vloerisolatie of bodemisolatie? Ook dan staan wij voor u in Gouda klaar. Als we bij u langskomen wordt er door onze vakmensen eerst een onderzoek uitgevoerd om uw vochtproblemen in Gouda te achterhalen. In een rapport stellen we de oorzaak vast en brengen we een advies uit voor effectieve vochtwering en vochtbestrijding. U ontvangt ook een offerte.

  Informatie aanvragen?


  Zo kunt u in Gouda vocht in uw muur signaleren

  Aan de buitenkant van uw muur is vaak al snel te zien of u te maken heeft met optrekkend vocht in de muur, kelder of kruipruimte. U ziet dan donkere plekken op de muur. Deze plekken kunnen veroorzaakt worden door een lekkage in de leidingen. Ruikt u een muffe geur of ziet u schimmel op de muur? Ook dat zijn tekenen van optrekkend vocht in de muur, kelder of kruipruimte. Het derde signaal van vocht in huis is verf, behang of pleisterwerk dat loslaat van de muren. Neem snel contact met Vochtstop op om uw vochtproblemen in Gouda snel en schadevrij aan te pakken.

  Optrekkend vocht bestrijden

  Optrekkend vocht bestrijden

  Optrekkend vocht is iets dat tot grote ergernis kan leiden. Vaak is het moeilijk dit zelf op te lossen. Gelukkig staan onze ervaren specialisten voor u klaar om voor eens en voor altijd af te rekenen met optrekkend vocht in uw muur, kelder of kruipruimte. Wij bestrijden optrekkend vocht in Gouda door eerst een detectie uit te voeren. Door middel van deze detectie komen wij erachter waar de continue bron van vocht zit die verantwoordelijk is voor het optrekkende vocht in huis. Daarna maken wij gebruik van een moderne injectietechniek, waarbij we een vernuftige gel of hars in uw muur of vloer aanbrengen om het optrekkende vocht te bestrijden.

  Kelder waterdicht maken

  Kelder waterdicht maken

  Vochtstop heeft jarenlange ervaring met het oplossen van vochtproblemen. Onze specialisten maken gebruik van de modernste technieken om uw kelder in Gouda waterdicht te maken. Zo gebruiken wij een waterkering op basis van hars of gel om uw kelder te beschermen tegen optrekkend vocht.
  Onze aanpak om uw kelder waterdicht te maken heeft drie grote voordelen: Ten eerste is er is geen breek- of sloopwerk nodig. Ten tweede kunnen wij uw kelder niet alleen vocht-, maar ook zoutvrij maken. Tot slot bieden wij u een duurzame oplossing, waardoor uw kelder ook in de toekomst beschermd is tegen vochtproblemen.

  Vloerisolatie aanbrengen

  Vloerisolatie aanbrengen

  Een met water aangetaste vloer kan een hoop problemen met zich meebrengen. U kunt bijvoorbeeld denken aan een penetrante stank, vloeren die bol trekken en bijvoorbeeld rottend hout. Om dit te voorkomen kunt u kiezen voor een goede bodemisolatie of vloerisolatie. Wij wenden graag onze jarenlange ervaring met het verhelpen van vochtproblemen aan om dit voor u te verwezenlijken. Vloerisolatie laten aanbrengen door Vochtstop in Gouda biedt daardoor een duurzame oplossing. Voordat wij de vloerisolatie aanbrengen voeren wij een grondig onderzoek uit naar de vochtproblemen, zodat we gegarandeerd een perfect passende oplossing kunnen bieden.

  Muren en voegen waterdicht maken

  Muren en voegen waterdicht maken

  Wij gebruiken graag onze kennis en ruime ervaring op het gebied van vochtproblemen om uw muren en voegen waterdicht te maken, zodat u niet langer last heeft van nare vochtproblemen. Wij gebruiken een moderne injectietechniek, met hars of gel als materiaal, om de muren en voegen te wapenen tegen vocht. Het mooie van deze innovatieve en effectieve techniek is dat deze uw muren en voegen in Gouda snel, eenvoudig en betaalbaar waterdicht maakt. En het mooiste van alles? Er komt helemaal geen breek- of sloopwerk aan deze techniek te pas. Laat dus snel de muren en voegen waterdicht maken van uw pand.

  Vochtstop helpt om uw muren, voegen of kelder waterdicht te maken

  Het is voor iedereen goed om voegen, muren of kelder waterdicht te laten maken. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat uw kelder in Gouda onder NAP ligt en daarom dus veel met vocht te maken heeft. Uw kelder of kruipruimte waterdicht laten maken is een goede preventieve aanpak tegen vocht in de muur.

  Tevens zal u ook minder snel last hebben van vieze schimmel of een muffe geur. Ook de voegen en buitenmuren kunt u door ons waterdicht laten maken. Een eenvoudige manier om dit te doen is door vochtwerende verf te gebruiken, of de muren en voegen te impregneren. Waterdichte gevelbekleding tegen uw buitenmuren bevestigen werkt ook.

  • Parkeergarage Achterdoelen te Ede
   Parkeergarage Achterdoelen te Ede
  • Wassenaarseweg 52 Leiden “Pieter de la Court gebouw”
  • Bajonetstraat-Rotterdam
   Onderzoek Bajonetstraat 47 t/m 51 Rotterdam

  In Gouda vloerisolatie of bodemisolatie laten aanleggen?

  Vochtstop komt graag bij u in Gouda langs voor bodemisolatie of vloerisolatie. Deze werkzaamheden behoren ook tot onze vochtwering en vochtbestrijding. Voordat we aan de slag gaan, bekijken we eerst of uw woning in Gouda geschikt is voor vloerisolatie.

  Wij komen ook graag langs om uw muren, voegen of kelder waterdicht te maken of om het optrekkend vocht in de kruipruimte, muur of kelder aan te pakken. Bel ons op: 015-5160612 en stuur een e-mail naar: info@vochtstop.com.

  Dien direct een aanvraag in voor een vochtinspectie bij u in Gouda!