Vochtstop verhelpt vochtproblemen in Haarlem

Zoekt u een specialist voor vochtbestrijding en vochtwering in Haarlem? Bij Vochtstop bent u aan het juiste adres. Door uitgebreide kennis en lange ervaring helpen de vakmannen u niet alleen met vochtproblemen in en rondom uw woning te bestrijden.

Ook krijgt u een deskundig advies om in de toekomst vocht in huis te voorkomen.Heeft u veel last van kou in huis? Wij zijn ook te benaderen voor bodemisolatie of vloerisolatie. U kunt ons bovendien inschakelen om uw muren, voegen en kelder waterdicht te maken in Haarlem.

  Informatie aanvragen?


  Vocht in huis in Haarlem? Herken het en neem actie

  Vochtproblemen kunnen op diverse manieren tot uiting komen. Is het vocht in huis zichtbaar? Dan heeft u al enige tijd te maken met vochtproblemen. Dit is vaak te herkennen wanneer uw behang loslaat of verkleurt. Tevens is het loslaten van de afwerklaag een teken van vocht in uw huis. Bij optrekkend vocht in de muur, kruipruimte of kelder kan er ook sprake zijn van zichtbare schimmels of een muffe geur. Voorafgaand aan vochtbestrijding en vochtwering is goed vooronderzoek belangrijk.

  Vandaar dat wij daarna pas de kosten in kaart kunnen brengen. Zorg dat u er altijd tijdig een expert naar laat kijken. Vocht in huis is namelijk niet alleen slecht voor uw woning maar ook voor uw gezondheid. Vochtstop is u graag van dienst voor een preventieve aanpak voor vochtproblemen in Haarlem.

  Optrekkend vocht bestrijden

  Optrekkend vocht bestrijden

  Optrekkend vocht is iets dat tot grote ergernis kan leiden. Vaak is het moeilijk dit zelf op te lossen. Gelukkig staan onze ervaren specialisten voor u klaar om voor eens en voor altijd af te rekenen met optrekkend vocht in uw muur, kelder of kruipruimte. Wij bestrijden optrekkend vocht in Haarlem door eerst een detectie uit te voeren. Door middel van deze detectie komen wij erachter waar de continue bron van vocht zit die verantwoordelijk is voor het optrekkende vocht in huis. Daarna maken wij gebruik van een moderne injectietechniek, waarbij we een vernuftige gel of hars in uw muur of vloer aanbrengen om het optrekkende vocht te bestrijden.

  Kelder waterdicht maken

  Kelder waterdicht maken

  Vochtstop heeft jarenlange ervaring met het oplossen van vochtproblemen. Onze specialisten maken gebruik van de modernste technieken om uw kelder in Haarlem waterdicht te maken. Zo gebruiken wij een waterkering op basis van hars of gel om uw kelder te beschermen tegen optrekkend vocht.
  Onze aanpak om uw kelder waterdicht te maken heeft drie grote voordelen: Ten eerste is er is geen breek- of sloopwerk nodig. Ten tweede kunnen wij uw kelder niet alleen vocht-, maar ook zoutvrij maken. Tot slot bieden wij u een duurzame oplossing, waardoor uw kelder ook in de toekomst beschermd is tegen vochtproblemen.

  Vloerisolatie aanbrengen

  Vloerisolatie aanbrengen

  Een met water aangetaste vloer kan een hoop problemen met zich meebrengen. U kunt bijvoorbeeld denken aan een penetrante stank, vloeren die bol trekken en bijvoorbeeld rottend hout. Om dit te voorkomen kunt u kiezen voor een goede bodemisolatie of vloerisolatie. Wij wenden graag onze jarenlange ervaring met het verhelpen van vochtproblemen aan om dit voor u te verwezenlijken. Vloerisolatie laten aanbrengen door Vochtstop in Haarlem biedt daardoor een duurzame oplossing. Voordat wij de vloerisolatie aanbrengen voeren wij een grondig onderzoek uit naar de vochtproblemen, zodat we gegarandeerd een perfect passende oplossing kunnen bieden.

  Muren en voegen waterdicht maken

  Muren en voegen waterdicht maken

  Wij gebruiken graag onze kennis en ruime ervaring op het gebied van vochtproblemen om uw muren en voegen waterdicht te maken, zodat u niet langer last heeft van nare vochtproblemen. Wij gebruiken een moderne injectietechniek, met hars of gel als materiaal, om de muren en voegen te wapenen tegen vocht. Het mooie van deze innovatieve en effectieve techniek is dat deze uw muren en voegen in Haarlem snel, eenvoudig en betaalbaar waterdicht maakt. En het mooiste van alles? Er komt helemaal geen breek- of sloopwerk aan deze techniek te pas. Laat dus snel de muren en voegen waterdicht maken van uw pand.

  Meer comfort met vloer- of bodemisolatie in Haarlem

  Naast vochtproblemen zijn wij ook specialist in bodemisolatie of vloerisolatie in Haarlem. U bespaart met vloerisolatie of bodemisolatie niet alleen op energiekosten, ook zorgt het voor een gezonder woonklimaat en een beter milieu.

  Vloerisolatie geeft zelf nog meer comfort en daarmee bespaart u nog meer energie dan bodemisolatie. Een bodemisolatie is ook zeer geschikt om te combineren met een vloerverwarming. Vochtstop komt graag bij u langs om te kijken naar de mogelijkheden. Is vloerisolatie niet mogelijk, dan is bodemisolatie een goed alternatief.

  • Parkeergarage Achterdoelen te Ede
   Parkeergarage Achterdoelen te Ede
  • Wassenaarseweg 52 Leiden “Pieter de la Court gebouw”
  • Bajonetstraat-Rotterdam
   Onderzoek Bajonetstraat 47 t/m 51 Rotterdam

  Uw muren, voegen en kelder waterdicht maken in Haarlem

  Vocht in huis snel en effectief oplossen? Vaak zijn lekkages de oorzaak van vochtproblemen. Behandel en voorkom terugkomende vochtproblemen als lekkages. Laat u muren, voegen en kelder waterdicht maken door een expert. Vochtstop staat ook voor u klaar als u bodem- of vloerisolatie wenst.

  Wij kiezen ook altijd de juiste methode in vochtbestrijding en vochtwering die geschikt is voor optrekkend vocht in de kelder of kruipruimte of vocht in uw muur in Haarlem. Bel ons op: 015-5160612 of stuur een e-mail naar: info@vochtstop.com.

  Dien direct een aanvraag in voor een vochtinspectie bij u in Haarlem!