Zorg voor de juiste vochtwering in Hilversum

Als u zoekt naar een specialist in vochtbestrijding en vochtwering in de omgeving van Hilversum, neem dan contact op met Vochtstop. Wij lossen uw vochtproblemen op en zorgen ervoor dat u geen vocht meer in huis heeft. Wij maken uw vloer, wand, kelder of kruipruimte waterdicht. Ook als u last heeft van vocht in uw vloeren, zijn wij uw partner voor de juiste vloerisolatie en bodemisolatie. Benieuwd? Maak een afspraak met ons in Hilversum!

Informatie aanvragen?

Op zoek naar de oorzaak van de vochtproblemen

Als u last heeft van vocht in huis, dan is het verstandig ons eerst te laten onderzoeken wat de oorzaak is van deze vochtproblemen. Wij komen graag langs in Hilversum om een grondige inspectie uit te voeren in uw kruipruimte of kelder.

Blijkt er sprake te zijn van een lekkage of een groeiende bron aan grondwater? Dan brengen we graag een passende bodemisolatie of vloerisolatie aan als vochtbestrijding. Merken we op dat uw muren schade of schimmel hebben vanwege optrekkend vocht? Dan biedt onze injectietechniek uitkomst in de vochtwering. Deze passen we graag toe om uw voegen en muren waterdicht te maken.

Belangrijke informatie over onze injectietechniek

Zit er vocht in uw muren en voegen? Laat onze specialisten deze met behulp van onze injectietechniek geheel vochtvrij maken. Wij leggen u graag uit hoe deze techniek binnen de vochtbestrijding precies werkt. Wij volgen onderstaande stappen om uw voegen en muren in Hilversum volledig waterdicht te maken:

 1. Wij inspecteren eerst het vochtprobleem
 2. Wij boren daarna kleine gaatjes in de wand(en)
 3. Wij spuiten hier vervolgens met hoge druk een hars of gel in
 4. Deze hars of gel transformeert zich daarna tot een stevige waterkering
 5. Uw kelder of kruipruimte droogt rustig op en kan vervolgens gerenoveerd worden

Constateren wij dat het vocht in uw huis afkomstig is uit uw vloeren? Laat ons dan een optimale vloerisolatie of bodemisolatie aanbrengen in uw kelder of kruipruimte in Hilversum. Na onze diensten in vochtwering heeft u geen last meer van vochtproblemen!

 • Parkeergarage Achterdoelen te Ede
  Parkeergarage Achterdoelen te Ede
 • Wassenaarseweg 52 Leiden “Pieter de la Court gebouw”
 • Bajonetstraat-Rotterdam
  Onderzoek Bajonetstraat 47 t/m 51 Rotterdam

Wacht niet langer met onze vochtbestrijding in Hilversum

Schakel ons vandaag nog in als u behoefte heeft aan vloerisolatie, bodemisolatie, vochtbestrijding en vochtwering in Hilversum.

Hoe langer u wacht met uw muren en vloeren waterdicht maken, hoe langer u met vocht in huis zit. Bel nu naar 015-5160612, stuur een e-mail naar info@vochtstop.com of vul uw gegevens in op ons online contactformulier. Na ons bezoekje zijn uw voegen, muren, vloeren, kruipruimte en kelder in Hilversum volledig vochtvrij!

Dien direct een aanvraag in voor een vochtinspectie bij u in Hilversum!