Zorg voor de juiste vochtwering in Hilversum

Als u zoekt naar een specialist in vochtbestrijding en vochtwering in de omgeving van Hilversum, neem dan contact op met Vochtstop. Wij lossen uw vochtproblemen op en zorgen ervoor dat u geen vocht meer in huis heeft. Wij maken uw vloer, wand, kelder of kruipruimte waterdicht. Ook als u last heeft van vocht in uw vloeren, zijn wij uw partner voor de juiste vloerisolatie en bodemisolatie. Benieuwd? Maak een afspraak met ons in Hilversum!

  Informatie aanvragen?


  Op zoek naar de oorzaak van de vochtproblemen

  Als u last heeft van vocht in huis, dan is het verstandig ons eerst te laten onderzoeken wat de oorzaak is van deze vochtproblemen. Wij komen graag langs in Hilversum om een grondige inspectie uit te voeren in uw kruipruimte of kelder.

  Blijkt er sprake te zijn van een lekkage of een groeiende bron aan grondwater? Dan brengen we graag een passende bodemisolatie of vloerisolatie aan als vochtbestrijding. Merken we op dat uw muren schade of schimmel hebben vanwege optrekkend vocht? Dan biedt onze injectietechniek uitkomst in de vochtwering. Deze passen we graag toe om uw voegen en muren waterdicht te maken.

  Optrekkend vocht bestrijden

  Optrekkend vocht bestrijden

  Optrekkend vocht is iets dat tot grote ergernis kan leiden. Vaak is het moeilijk dit zelf op te lossen. Gelukkig staan onze ervaren specialisten voor u klaar om voor eens en voor altijd af te rekenen met optrekkend vocht in uw muur, kelder of kruipruimte. Wij bestrijden optrekkend vocht in Hilversum door eerst een detectie uit te voeren. Door middel van deze detectie komen wij erachter waar de continue bron van vocht zit die verantwoordelijk is voor het optrekkende vocht in huis. Daarna maken wij gebruik van een moderne injectietechniek, waarbij we een vernuftige gel of hars in uw muur of vloer aanbrengen om het optrekkende vocht te bestrijden.

  Kelder waterdicht maken

  Kelder waterdicht maken

  Vochtstop heeft jarenlange ervaring met het oplossen van vochtproblemen. Onze specialisten maken gebruik van de modernste technieken om uw kelder in Hilversum waterdicht te maken. Zo gebruiken wij een waterkering op basis van hars of gel om uw kelder te beschermen tegen optrekkend vocht.
  Onze aanpak om uw kelder waterdicht te maken heeft drie grote voordelen: Ten eerste is er is geen breek- of sloopwerk nodig. Ten tweede kunnen wij uw kelder niet alleen vocht-, maar ook zoutvrij maken. Tot slot bieden wij u een duurzame oplossing, waardoor uw kelder ook in de toekomst beschermd is tegen vochtproblemen.

  Vloerisolatie aanbrengen

  Vloerisolatie aanbrengen

  Een met water aangetaste vloer kan een hoop problemen met zich meebrengen. U kunt bijvoorbeeld denken aan een penetrante stank, vloeren die bol trekken en bijvoorbeeld rottend hout. Om dit te voorkomen kunt u kiezen voor een goede bodemisolatie of vloerisolatie. Wij wenden graag onze jarenlange ervaring met het verhelpen van vochtproblemen aan om dit voor u te verwezenlijken. Vloerisolatie laten aanbrengen door Vochtstop in Hilversum biedt daardoor een duurzame oplossing. Voordat wij de vloerisolatie aanbrengen voeren wij een grondig onderzoek uit naar de vochtproblemen, zodat we gegarandeerd een perfect passende oplossing kunnen bieden.

  Muren en voegen waterdicht maken

  Muren en voegen waterdicht maken

  Wij gebruiken graag onze kennis en ruime ervaring op het gebied van vochtproblemen om uw muren en voegen waterdicht te maken, zodat u niet langer last heeft van nare vochtproblemen. Wij gebruiken een moderne injectietechniek, met hars of gel als materiaal, om de muren en voegen te wapenen tegen vocht. Het mooie van deze innovatieve en effectieve techniek is dat deze uw muren en voegen in Hilversum snel, eenvoudig en betaalbaar waterdicht maakt. En het mooiste van alles? Er komt helemaal geen breek- of sloopwerk aan deze techniek te pas. Laat dus snel de muren en voegen waterdicht maken van uw pand.

  Belangrijke informatie over onze injectietechniek

  Zit er vocht in uw muren en voegen? Laat onze specialisten deze met behulp van onze injectietechniek geheel vochtvrij maken. Wij leggen u graag uit hoe deze techniek binnen de vochtbestrijding precies werkt. Wij volgen onderstaande stappen om uw voegen en muren in Hilversum volledig waterdicht te maken:

  1. Wij inspecteren eerst het vochtprobleem
  2. Wij boren daarna kleine gaatjes in de wand(en)
  3. Wij spuiten hier vervolgens met hoge druk een hars of gel in
  4. Deze hars of gel transformeert zich daarna tot een stevige waterkering
  5. Uw kelder of kruipruimte droogt rustig op en kan vervolgens gerenoveerd worden

  Constateren wij dat het vocht in uw huis afkomstig is uit uw vloeren? Laat ons dan een optimale vloerisolatie of bodemisolatie aanbrengen in uw kelder of kruipruimte in Hilversum. Na onze diensten in vochtwering heeft u geen last meer van vochtproblemen!

  • Parkeergarage Achterdoelen te Ede
   Parkeergarage Achterdoelen te Ede
  • Wassenaarseweg 52 Leiden “Pieter de la Court gebouw”
  • Bajonetstraat-Rotterdam
   Onderzoek Bajonetstraat 47 t/m 51 Rotterdam

  Wacht niet langer met onze vochtbestrijding in Hilversum

  Schakel ons vandaag nog in als u behoefte heeft aan vloerisolatie, bodemisolatie, vochtbestrijding en vochtwering in Hilversum.

  Hoe langer u wacht met uw muren en vloeren waterdicht maken, hoe langer u met vocht in huis zit. Bel nu naar 015-5160612, stuur een e-mail naar info@vochtstop.com of vul uw gegevens in op ons online contactformulier. Na ons bezoekje zijn uw voegen, muren, vloeren, kruipruimte en kelder in Hilversum volledig vochtvrij!

  Dien direct een aanvraag in voor een vochtinspectie bij u in Hilversum!