Uw specialist in vochtwering in Hoorn

Wilt u een einde maken aan de vochtproblemen in uw huis, kruipruimte of kelder in Hoorn? Neem nu contact op met de specialisten van Vochtstop. Wij staan bekend om onze duurzame en moderne oplossingen in vochtbestrijding en vochtwering. Denk aan onze efficiënte injectietechniek. Zijn uw voegen of muren nog niet waterdicht? Heeft u last van penetrante stank, schimmel of schade? Laat ons de juiste oplossingen in vochtbestrijding en vloerisolatie voor uw kelder of kruipruimte in Hoorn realiseren!

  Informatie aanvragen?


  Schakel ons in bij vochtproblemen

  Heeft u genoeg van die vochtproblemen in uw huis? Onze specialisten kunnen zowel voegen, muren als vloeren waterdicht maken. Maar voordat we dat gaan doen, willen we eerst zeker weten waar de bron van vocht zich bevindt. Hiervoor voeren we in uw kelder of kruipruimte in Hoorn een grondige inspectie uit. Constateren wij optrekkend vocht in uw muren? Dan biedt onze injectietechniek uitkomst. Na een korte periode is uw kelder of kruipruimte niet alleen vochtvrij, u heeft voortaan ook geen last meer van waterschade, houtrot of schimmel. Bij vocht in uw vloeren biedt vloerisolatie of bodemisolatie uitkomst.

  Optrekkend vocht bestrijden

  Optrekkend vocht bestrijden

  Optrekkend vocht is iets dat tot grote ergernis kan leiden. Vaak is het moeilijk dit zelf op te lossen. Gelukkig staan onze ervaren specialisten voor u klaar om voor eens en voor altijd af te rekenen met optrekkend vocht in uw muur, kelder of kruipruimte. Wij bestrijden optrekkend vocht in Hoorn door eerst een detectie uit te voeren. Door middel van deze detectie komen wij erachter waar de continue bron van vocht zit die verantwoordelijk is voor het optrekkende vocht in huis. Daarna maken wij gebruik van een moderne injectietechniek, waarbij we een vernuftige gel of hars in uw muur of vloer aanbrengen om het optrekkende vocht te bestrijden.

  Kelder waterdicht maken

  Kelder waterdicht maken

  Vochtstop heeft jarenlange ervaring met het oplossen van vochtproblemen. Onze specialisten maken gebruik van de modernste technieken om uw kelder in Hoorn waterdicht te maken. Zo gebruiken wij een waterkering op basis van hars of gel om uw kelder te beschermen tegen optrekkend vocht.
  Onze aanpak om uw kelder waterdicht te maken heeft drie grote voordelen: Ten eerste is er is geen breek- of sloopwerk nodig. Ten tweede kunnen wij uw kelder niet alleen vocht-, maar ook zoutvrij maken. Tot slot bieden wij u een duurzame oplossing, waardoor uw kelder ook in de toekomst beschermd is tegen vochtproblemen.

  Vloerisolatie aanbrengen

  Vloerisolatie aanbrengen

  Een met water aangetaste vloer kan een hoop problemen met zich meebrengen. U kunt bijvoorbeeld denken aan een penetrante stank, vloeren die bol trekken en bijvoorbeeld rottend hout. Om dit te voorkomen kunt u kiezen voor een goede bodemisolatie of vloerisolatie. Wij wenden graag onze jarenlange ervaring met het verhelpen van vochtproblemen aan om dit voor u te verwezenlijken. Vloerisolatie laten aanbrengen door Vochtstop in Hoorn biedt daardoor een duurzame oplossing. Voordat wij de vloerisolatie aanbrengen voeren wij een grondig onderzoek uit naar de vochtproblemen, zodat we gegarandeerd een perfect passende oplossing kunnen bieden.

  Muren en voegen waterdicht maken

  Muren en voegen waterdicht maken

  Wij gebruiken graag onze kennis en ruime ervaring op het gebied van vochtproblemen om uw muren en voegen waterdicht te maken, zodat u niet langer last heeft van nare vochtproblemen. Wij gebruiken een moderne injectietechniek, met hars of gel als materiaal, om de muren en voegen te wapenen tegen vocht. Het mooie van deze innovatieve en effectieve techniek is dat deze uw muren en voegen in Hoorn snel, eenvoudig en betaalbaar waterdicht maakt. En het mooiste van alles? Er komt helemaal geen breek- of sloopwerk aan deze techniek te pas. Laat dus snel de muren en voegen waterdicht maken van uw pand.

  Kies voor onze injectietechniek

  Uiteraard bestaan er meer manieren om vocht uit uw huis te halen. Maar wij overtuigen u graag van de vele voordelen van onze vochtbestrijding in de vorm van injectietechniek. In slechts enkele stappen maken wij voegen en muren in Hoorn volledig waterdicht:

  1. Eerst inspecteren we het vochtprobleem
  2. Daarna boren we gaatjes in de betreffende wand
  3. Met hoge druk spuiten we een hars of gel in deze gaatjes
  4. Vervolgens transformeert deze hars of gel zich tot een waterkering
  5. Tot slot droogt uw kelder of kruipruimte op en kan deze gerenoveerd worden

  Blijkt er grondwater omhoog te willen of is er een leiding in uw vloer gebroken, waardoor u last heeft van lekkage? Dan kan het verstandiger zijn te kiezen voor een bodemisolatie of vloerisolatie. Wij bezoeken graag uw kelder of kruipruimte in Hoorn voor een grondige inspectie.

  • Parkeergarage Achterdoelen te Ede
   Parkeergarage Achterdoelen te Ede
  • Wassenaarseweg 52 Leiden “Pieter de la Court gebouw”
  • Bajonetstraat-Rotterdam
   Onderzoek Bajonetstraat 47 t/m 51 Rotterdam

  Maak van ons uw partner bij vochtproblemen in Hoorn

  U begrijpt, u heeft uw partner in vochtwering, vochtbestrijding, bodemisolatie en vloerisolatie in Hoorn gevonden. De experts van Vochtstop komen graag bij u langs om uw muren en vloeren waterdicht te maken. Met als gevolg dat u nooit meer last heeft van vocht in huis!

  Bel naar 015-5160612, stuur een mail naar info@vochtstop.com of vul uw gegevens in op ons online contactformulier. Vocht in uw voegen, muren, vloeren, kruipruimte of kelder in Hoorn is na ons bezoekje verleden tijd!

  Dien direct een aanvraag in voor een vochtinspectie bij u in Hoorn!