Uw specialist in vochtwering in Hoorn

Wilt u een einde maken aan de vochtproblemen in uw huis, kruipruimte of kelder in Hoorn? Neem nu contact op met de specialisten van Vochtstop. Wij staan bekend om onze duurzame en moderne oplossingen in vochtbestrijding en vochtwering. Denk aan onze efficiënte injectietechniek. Zijn uw voegen of muren nog niet waterdicht? Heeft u last van penetrante stank, schimmel of schade? Laat ons de juiste oplossingen in vochtbestrijding en vloerisolatie voor uw kelder of kruipruimte in Hoorn realiseren!

Informatie aanvragen?

Schakel ons in bij vochtproblemen

Heeft u genoeg van die vochtproblemen in uw huis? Onze specialisten kunnen zowel voegen, muren als vloeren waterdicht maken. Maar voordat we dat gaan doen, willen we eerst zeker weten waar de bron van vocht zich bevindt. Hiervoor voeren we in uw kelder of kruipruimte in Hoorn een grondige inspectie uit. Constateren wij optrekkend vocht in uw muren? Dan biedt onze injectietechniek uitkomst. Na een korte periode is uw kelder of kruipruimte niet alleen vochtvrij, u heeft voortaan ook geen last meer van waterschade, houtrot of schimmel. Bij vocht in uw vloeren biedt vloerisolatie of bodemisolatie uitkomst.

Kies voor onze injectietechniek

Uiteraard bestaan er meer manieren om vocht uit uw huis te halen. Maar wij overtuigen u graag van de vele voordelen van onze vochtbestrijding in de vorm van injectietechniek. In slechts enkele stappen maken wij voegen en muren in Hoorn volledig waterdicht:

 1. Eerst inspecteren we het vochtprobleem
 2. Daarna boren we gaatjes in de betreffende wand
 3. Met hoge druk spuiten we een hars of gel in deze gaatjes
 4. Vervolgens transformeert deze hars of gel zich tot een waterkering
 5. Tot slot droogt uw kelder of kruipruimte op en kan deze gerenoveerd worden

Blijkt er grondwater omhoog te willen of is er een leiding in uw vloer gebroken, waardoor u last heeft van lekkage? Dan kan het verstandiger zijn te kiezen voor een bodemisolatie of vloerisolatie. Wij bezoeken graag uw kelder of kruipruimte in Hoorn voor een grondige inspectie.

 • Parkeergarage Achterdoelen te Ede
  Parkeergarage Achterdoelen te Ede
 • Wassenaarseweg 52 Leiden “Pieter de la Court gebouw”
 • Bajonetstraat-Rotterdam
  Onderzoek Bajonetstraat 47 t/m 51 Rotterdam

Maak van ons uw partner bij vochtproblemen in Hoorn

U begrijpt, u heeft uw partner in vochtwering, vochtbestrijding, bodemisolatie en vloerisolatie in Hoorn gevonden. De experts van Vochtstop komen graag bij u langs om uw muren en vloeren waterdicht te maken. Met als gevolg dat u nooit meer last heeft van vocht in huis!

Bel naar 015-5160612, stuur een mail naar info@vochtstop.com of vul uw gegevens in op ons online contactformulier. Vocht in uw voegen, muren, vloeren, kruipruimte of kelder in Hoorn is na ons bezoekje verleden tijd!

Dien direct een aanvraag in voor een vochtinspectie bij u in Hoorn!