Uw specialist in vochtproblemen in Houten

Last van optrekkend vocht in de kelder of kruipruimte, of vocht in de muur in Houten? Vochtstop is het juiste adres voor effectieve en professionele vochtbestrijding en vochtwering.

Wilt u meer comfort in uw huis en meer energiekosten besparen? Kies voor vloerisolatie of bodemisolatie. Voordat wij aan de slag gaan doen onze vakmensen eerst onderzoek. Zo kunnen wij de exacte vochtproblemen achterhalen en de oorzaak in kaart brengen. Vervolgens geven wij een passend advies voor vochtwering en vochtbestrijding. Als u het er mee eens bent, komen wij langs wanneer het u uitkomt om uw muren, voegen of kelder waterdicht te maken in Houten.

  Informatie aanvragen?


  Zo kunt u vocht in uw huis in Houten herkennen

  Als u last heeft van optrekkend vocht in Houten, is dit gemakkelijk te herkennen aan vocht- en schimmelplekken, een muffe geur, condens en soms zelf loslatend behang of stucwerk. Vocht in huis is schadelijk voor uw gezondheid en uw woning. De oorzaken van vochtproblemen hebben vaak verschillende factoren.

  Denk aan de bouw van de woning, ligging van het pand, waterkering en het grondniveau. Met een van onze technieken voor vochtbestrijding en vochtwering, lossen wij dit graag voor u op. Een van de veelgebruikte methoden bij optrekkend vocht in de muur, kelder of kruipruimte is muurinjectie. Experts van Vochtstop helpen u graag om vochtproblemen in huis weer schadevrij te maken.

  Optrekkend vocht bestrijden

  Optrekkend vocht bestrijden

  Optrekkend vocht is iets dat tot grote ergernis kan leiden. Vaak is het moeilijk dit zelf op te lossen. Gelukkig staan onze ervaren specialisten voor u klaar om voor eens en voor altijd af te rekenen met optrekkend vocht in uw muur, kelder of kruipruimte. Wij bestrijden optrekkend vocht in Houten door eerst een detectie uit te voeren. Door middel van deze detectie komen wij erachter waar de continue bron van vocht zit die verantwoordelijk is voor het optrekkende vocht in huis. Daarna maken wij gebruik van een moderne injectietechniek, waarbij we een vernuftige gel of hars in uw muur of vloer aanbrengen om het optrekkende vocht te bestrijden.

  Kelder waterdicht maken

  Kelder waterdicht maken

  Vochtstop heeft jarenlange ervaring met het oplossen van vochtproblemen. Onze specialisten maken gebruik van de modernste technieken om uw kelder in Houten waterdicht te maken. Zo gebruiken wij een waterkering op basis van hars of gel om uw kelder te beschermen tegen optrekkend vocht.
  Onze aanpak om uw kelder waterdicht te maken heeft drie grote voordelen: Ten eerste is er is geen breek- of sloopwerk nodig. Ten tweede kunnen wij uw kelder niet alleen vocht-, maar ook zoutvrij maken. Tot slot bieden wij u een duurzame oplossing, waardoor uw kelder ook in de toekomst beschermd is tegen vochtproblemen.

  Vloerisolatie aanbrengen

  Vloerisolatie aanbrengen

  Een met water aangetaste vloer kan een hoop problemen met zich meebrengen. U kunt bijvoorbeeld denken aan een penetrante stank, vloeren die bol trekken en bijvoorbeeld rottend hout. Om dit te voorkomen kunt u kiezen voor een goede bodemisolatie of vloerisolatie. Wij wenden graag onze jarenlange ervaring met het verhelpen van vochtproblemen aan om dit voor u te verwezenlijken. Vloerisolatie laten aanbrengen door Vochtstop in Houten biedt daardoor een duurzame oplossing. Voordat wij de vloerisolatie aanbrengen voeren wij een grondig onderzoek uit naar de vochtproblemen, zodat we gegarandeerd een perfect passende oplossing kunnen bieden.

  Muren en voegen waterdicht maken

  Muren en voegen waterdicht maken

  Wij gebruiken graag onze kennis en ruime ervaring op het gebied van vochtproblemen om uw muren en voegen waterdicht te maken, zodat u niet langer last heeft van nare vochtproblemen. Wij gebruiken een moderne injectietechniek, met hars of gel als materiaal, om de muren en voegen te wapenen tegen vocht. Het mooie van deze innovatieve en effectieve techniek is dat deze uw muren en voegen in Houten snel, eenvoudig en betaalbaar waterdicht maakt. En het mooiste van alles? Er komt helemaal geen breek- of sloopwerk aan deze techniek te pas. Laat dus snel de muren en voegen waterdicht maken van uw pand.

  Muren, voegen of kelder waterdicht maken?
  Vochtstop helpt

  Wij raden u aan om uw muren, voegen of kelder waterdicht te laten maken door een professional. Vaak als u dit zelf probeert op te lossen, leidt dit achteraf tot nieuwe lekkages en andere vochtproblemen in uw muren, voegen of kelder in Houten. Uiteindelijk kost u dit meer geld dan wanneer u een deskundige inhuurt. Bovendien zal u minder last hebben van vieze schimmel of een muffe geur. Wij helpen u graag bij het waterdicht maken van uw kelder en bij vochtbestrijding.

  Tevens is het mogelijk om de voegen en buitenmuren waterdicht te laten maken. Methoden die wij gebruiken zijn onder andere het toepassen van vochtwerende verf of de muren en voegen impregneren. Hierbij wordt een speciaal beschermlaagje over de muur gespoten of gerold. Onze specialisten kijken altijd welke vochtwering of vochtbestrijding methode het meest geschikt is voor het vocht in uw huis.

  • Parkeergarage Achterdoelen te Ede
   Parkeergarage Achterdoelen te Ede
  • Wassenaarseweg 52 Leiden “Pieter de la Court gebouw”
  • Bajonetstraat-Rotterdam
   Onderzoek Bajonetstraat 47 t/m 51 Rotterdam

  Vloerisolatie of bodemisolatie nodig in Houten?
  Bel of mail ons direct!

  Wenst u bodem- of vloerisolatie in Houten? Deze werkzaamheden behoren ook tot onze vochtwering en vochtbestrijding. Welke van de twee het meest geschikt is, hangt af van uw type woning. Vloerisolatie is namelijk niet voor iedere woning geschikt. Wij komen graag bij u langs voor een deskundig advies.

  Wilt u een offerte om uw muren, voegen of kelder waterdicht te maken? Of om optrekkend vocht in de kruipruimte, muur of kelder aan te pakken? Bel ons op: 015-5160612 en stuur een e-mail naar: info@vochtstop.com. Wij zijn een netwerk van professionals op het gebied van vochtwering en vochtbestrijding in Houten.

  Dien direct een aanvraag in voor een vochtinspectie bij u in Houten!