Uw specialist in vochtproblemen in Houten

Last van optrekkend vocht in de kelder of kruipruimte, of vocht in de muur in Houten? Vochtstop is het juiste adres voor effectieve en professionele vochtbestrijding en vochtwering.

Wilt u meer comfort in uw huis en meer energiekosten besparen? Kies voor vloerisolatie of bodemisolatie. Voordat wij aan de slag gaan doen onze vakmensen eerst onderzoek. Zo kunnen wij de exacte vochtproblemen achterhalen en de oorzaak in kaart brengen. Vervolgens geven wij een passend advies voor vochtwering en vochtbestrijding. Als u het er mee eens bent, komen wij langs wanneer het u uitkomt om uw muren, voegen of kelder waterdicht te maken in Houten.

Informatie aanvragen?

Zo kunt u vocht in uw huis in Houten herkennen

Als u last heeft van optrekkend vocht in Houten, is dit gemakkelijk te herkennen aan vocht- en schimmelplekken, een muffe geur, condens en soms zelf loslatend behang of stucwerk. Vocht in huis is schadelijk voor uw gezondheid en uw woning. De oorzaken van vochtproblemen hebben vaak verschillende factoren.

Denk aan de bouw van de woning, ligging van het pand, waterkering en het grondniveau. Met een van onze technieken voor vochtbestrijding en vochtwering, lossen wij dit graag voor u op. Een van de veelgebruikte methoden bij optrekkend vocht in de muur, kelder of kruipruimte is muurinjectie. Experts van Vochtstop helpen u graag om vochtproblemen in huis weer schadevrij te maken.

Muren, voegen of kelder waterdicht maken?
Vochtstop helpt

Wij raden u aan om uw muren, voegen of kelder waterdicht te laten maken door een professional. Vaak als u dit zelf probeert op te lossen, leidt dit achteraf tot nieuwe lekkages en andere vochtproblemen in uw muren, voegen of kelder in Houten. Uiteindelijk kost u dit meer geld dan wanneer u een deskundige inhuurt. Bovendien zal u minder last hebben van vieze schimmel of een muffe geur. Wij helpen u graag bij het waterdicht maken van uw kelder en bij vochtbestrijding.

Tevens is het mogelijk om de voegen en buitenmuren waterdicht te laten maken. Methoden die wij gebruiken zijn onder andere het toepassen van vochtwerende verf of de muren en voegen impregneren. Hierbij wordt een speciaal beschermlaagje over de muur gespoten of gerold. Onze specialisten kijken altijd welke vochtwering of vochtbestrijding methode het meest geschikt is voor het vocht in uw huis.

  • Parkeergarage Achterdoelen te Ede
    Parkeergarage Achterdoelen te Ede
  • Wassenaarseweg 52 Leiden “Pieter de la Court gebouw”
  • Bajonetstraat-Rotterdam
    Onderzoek Bajonetstraat 47 t/m 51 Rotterdam

Vloerisolatie of bodemisolatie nodig in Houten?
Bel of mail ons direct!

Wenst u bodem- of vloerisolatie in Houten? Deze werkzaamheden behoren ook tot onze vochtwering en vochtbestrijding. Welke van de twee het meest geschikt is, hangt af van uw type woning. Vloerisolatie is namelijk niet voor iedere woning geschikt. Wij komen graag bij u langs voor een deskundig advies.

Wilt u een offerte om uw muren, voegen of kelder waterdicht te maken? Of om optrekkend vocht in de kruipruimte, muur of kelder aan te pakken? Bel ons op: 015-5160612 en stuur een e-mail naar: info@vochtstop.com. Wij zijn een netwerk van professionals op het gebied van vochtwering en vochtbestrijding in Houten.

Dien direct een aanvraag in voor een vochtinspectie bij u in Houten!