Vochtstop helpt graag wanneer u in Leiden vocht in huis heeft

Heeft u in Leiden last van vochtproblemen in huis? Wij komen u graag helpen. Met onze ruime ervaring en kennis over vochtbestrijding en vochtwering kunnen wij elk vochtprobleem moeiteloos oplossen.

Bij elke klus sturen we de juiste specialist, afhankelijk van de vochtproblemen. Last van vocht in de muur, of optrekkend vocht in de kruipruimte, kelder of muur? Onze vakmensen staan voor u klaar. Wilt u uw muren, kelder of voegen waterdicht laten maken? Ook dan kunnen wij u helpen. Daarnaast voeren we ook vloer- en bodemisolatie in Leiden uit.

  Informatie aanvragen?


  Merk u vocht in uw muur op?
  Maak gebruik van onze lekdetectie

  Heeft u in Leiden last van vocht in uw muur? Grote kans dat er in uw muur een lekkage zit. Kapotte leidingen zijn vaak de oorzaak van lekkages. Er ontstaan dan donkere vochtplekken aan de buitenkant van uw muur in Leiden. Een slechte isolatie kan ook vocht in uw muur veroorzaken.

  Onze specialisten zullen altijd direct de oorzaak onderzoeken als ze bij u in Leiden langskomen voor vochtbestrijding. Dit noemen we ook wel een lekdetectie. Binnen een mum van tijd kunnen we uw muur schadevrij herstellen, omdat we de lekkage vaak snel kunnen opsporen.

  Optrekkend vocht bestrijden

  Optrekkend vocht bestrijden

  Optrekkend vocht is iets dat tot grote ergernis kan leiden. Vaak is het moeilijk dit zelf op te lossen. Gelukkig staan onze ervaren specialisten voor u klaar om voor eens en voor altijd af te rekenen met optrekkend vocht in uw muur, kelder of kruipruimte. Wij bestrijden optrekkend vocht in Leiden door eerst een detectie uit te voeren. Door middel van deze detectie komen wij erachter waar de continue bron van vocht zit die verantwoordelijk is voor het optrekkende vocht in huis. Daarna maken wij gebruik van een moderne injectietechniek, waarbij we een vernuftige gel of hars in uw muur of vloer aanbrengen om het optrekkende vocht te bestrijden.

  Kelder waterdicht maken

  Kelder waterdicht maken

  Vochtstop heeft jarenlange ervaring met het oplossen van vochtproblemen. Onze specialisten maken gebruik van de modernste technieken om uw kelder in Leiden waterdicht te maken. Zo gebruiken wij een waterkering op basis van hars of gel om uw kelder te beschermen tegen optrekkend vocht.
  Onze aanpak om uw kelder waterdicht te maken heeft drie grote voordelen: Ten eerste is er is geen breek- of sloopwerk nodig. Ten tweede kunnen wij uw kelder niet alleen vocht-, maar ook zoutvrij maken. Tot slot bieden wij u een duurzame oplossing, waardoor uw kelder ook in de toekomst beschermd is tegen vochtproblemen.

  Vloerisolatie aanbrengen

  Vloerisolatie aanbrengen

  Een met water aangetaste vloer kan een hoop problemen met zich meebrengen. U kunt bijvoorbeeld denken aan een penetrante stank, vloeren die bol trekken en bijvoorbeeld rottend hout. Om dit te voorkomen kunt u kiezen voor een goede bodemisolatie of vloerisolatie. Wij wenden graag onze jarenlange ervaring met het verhelpen van vochtproblemen aan om dit voor u te verwezenlijken. Vloerisolatie laten aanbrengen door Vochtstop in Leiden biedt daardoor een duurzame oplossing. Voordat wij de vloerisolatie aanbrengen voeren wij een grondig onderzoek uit naar de vochtproblemen, zodat we gegarandeerd een perfect passende oplossing kunnen bieden.

  Muren en voegen waterdicht maken

  Muren en voegen waterdicht maken

  Wij gebruiken graag onze kennis en ruime ervaring op het gebied van vochtproblemen om uw muren en voegen waterdicht te maken, zodat u niet langer last heeft van nare vochtproblemen. Wij gebruiken een moderne injectietechniek, met hars of gel als materiaal, om de muren en voegen te wapenen tegen vocht. Het mooie van deze innovatieve en effectieve techniek is dat deze uw muren en voegen in Leiden snel, eenvoudig en betaalbaar waterdicht maakt. En het mooiste van alles? Er komt helemaal geen breek- of sloopwerk aan deze techniek te pas. Laat dus snel de muren en voegen waterdicht maken van uw pand.

  In Leiden optrekkend vocht in uw kruipruimte,
  muur of kelder?

  In oudere woningen in Leiden komt geregeld optrekkend vocht voor in de kruipruimte, muur of kelder. In die woningen is namelijk geen waterkering aanwezig. Hierdoor absorberen de muren het water dat in de grond zit.

  Optrekkend vocht komt met name voor in kruipruimtes en kelders, aangezien deze in de grond zitten. Optrekkend vocht in de muur kan schade veroorzaken aan de afwerking op uw muur en kan zelfs de constructie van uw woning in gevaar brengen. Het is daarom van belang dat u het optrekkend vocht zo snel mogelijk laat aanpakken. Door middel van onder andere injectietechnieken zullen onze vakmannen aan de slag gaan met hun effectieve vochtwering en vochtbestrijding.

  • Parkeergarage Achterdoelen te Ede
   Parkeergarage Achterdoelen te Ede
  • Wassenaarseweg 52 Leiden “Pieter de la Court gebouw”
  • Bajonetstraat-Rotterdam
   Onderzoek Bajonetstraat 47 t/m 51 Rotterdam

  Schakel ons in als u uw kelder, voegen of muren waterdicht wilt maken

  Lekkages zijn een veel voorkomende oorzaak van vocht in huis. Om vocht geen kans te geven, kan het helpen om uw voegen, muren en kelder waterdicht te maken. Wij kunnen u helpen bij deze vochtwering en vochtbestrijding.

  Wilt u graag bodem- of vloerisolatie? Schakel Vochtstop in! Als laatste zijn wij ook het juiste adres wanneer er sprake is van vocht in de muur of optrekkend vocht in Leiden. Neem gerust contact op via: 015-5160612 en info@vochtstop.com.

  Dien direct een aanvraag in voor een vochtinspectie bij u in Leiden!