Vochtstop helpt graag wanneer u in Leiden vocht in huis heeft

Heeft u in Leiden last van vochtproblemen in huis? Wij komen u graag helpen. Met onze ruime ervaring en kennis over vochtbestrijding en vochtwering kunnen wij elk vochtprobleem moeiteloos oplossen.

Bij elke klus sturen we de juiste specialist, afhankelijk van de vochtproblemen. Last van vocht in de muur, of optrekkend vocht in de kruipruimte, kelder of muur? Onze vakmensen staan voor u klaar. Wilt u uw muren, kelder of voegen waterdicht laten maken? Ook dan kunnen wij u helpen. Daarnaast voeren we ook vloer- en bodemisolatie in Leiden uit.

Informatie aanvragen?

Merk u vocht in uw muur op?
Maak gebruik van onze lekdetectie

Heeft u in Leiden last van vocht in uw muur? Grote kans dat er in uw muur een lekkage zit. Kapotte leidingen zijn vaak de oorzaak van lekkages. Er ontstaan dan donkere vochtplekken aan de buitenkant van uw muur in Leiden. Een slechte isolatie kan ook vocht in uw muur veroorzaken.

Onze specialisten zullen altijd direct de oorzaak onderzoeken als ze bij u in Leiden langskomen voor vochtbestrijding. Dit noemen we ook wel een lekdetectie. Binnen een mum van tijd kunnen we uw muur schadevrij herstellen, omdat we de lekkage vaak snel kunnen opsporen.

In Leiden optrekkend vocht in uw kruipruimte,
muur of kelder?

In oudere woningen in Leiden komt geregeld optrekkend vocht voor in de kruipruimte, muur of kelder. In die woningen is namelijk geen waterkering aanwezig. Hierdoor absorberen de muren het water dat in de grond zit.

Optrekkend vocht komt met name voor in kruipruimtes en kelders, aangezien deze in de grond zitten. Optrekkend vocht in de muur kan schade veroorzaken aan de afwerking op uw muur en kan zelfs de constructie van uw woning in gevaar brengen. Het is daarom van belang dat u het optrekkend vocht zo snel mogelijk laat aanpakken. Door middel van onder andere injectietechnieken zullen onze vakmannen aan de slag gaan met hun effectieve vochtwering en vochtbestrijding.

  • Parkeergarage Achterdoelen te Ede
    Parkeergarage Achterdoelen te Ede
  • Wassenaarseweg 52 Leiden “Pieter de la Court gebouw”
  • Bajonetstraat-Rotterdam
    Onderzoek Bajonetstraat 47 t/m 51 Rotterdam

Schakel ons in als u uw kelder, voegen of muren waterdicht wilt maken

Lekkages zijn een veel voorkomende oorzaak van vocht in huis. Om vocht geen kans te geven, kan het helpen om uw voegen, muren en kelder waterdicht te maken. Wij kunnen u helpen bij deze vochtwering en vochtbestrijding.

Wilt u graag bodem- of vloerisolatie? Schakel Vochtstop in! Als laatste zijn wij ook het juiste adres wanneer er sprake is van vocht in de muur of optrekkend vocht in Leiden. Neem gerust contact op via: 015-5160612 en info@vochtstop.com.

Dien direct een aanvraag in voor een vochtinspectie bij u in Leiden!