Last van vocht in huis in Nieuwegein? Vochtstop helpt!

Heeft u te maken met vochtproblemen in uw huis in Nieuwegein? Benader Vochtstop voor vochtbestrijding en vochtwering. Vochtproblemen in huis zijn slecht voor de gezondheid en voor uw huis. Er ontstaan vaak schimmels, de verf en het behang gaan schilderen en uw meubilair wordt aangetast. Onze specialisten hebben de kennis en kunde in huis om vochtwering op te lossen. Voor dat we dit doen, achterhalen we eerste de oorzaak. Er zijn namelijk verschillende vochtproblemen. Denk aan optrekkend vocht, lekkages of condensatie.

Zodra we de oorzaak weten, gaan we direct aan de slag. De specialisten van Vochtstop zorgen altijd voor een effectieve oplossing bij vocht in muren, de kelder of kruipruimte. Tevens kunnen wij uw kelder, voegen en muren waterdicht maken. Of schakel ons in voor professionele vloer- en bodemisolatie in Nieuwegein.

  Informatie aanvragen?


  Verhelp vocht in uw muur door lekdetectie

  Is er vocht aanwezig in uw muur in Nieuwegein? Dan is de kans groot dat u te maken heeft met een lekkage in uw muur. Vaak is waterschade te herkennen aan schimmelplekken op de muren en plafonds. Een slecht werkende isolatie kan een oorzaak zijn van de lekkage. Voorkom hoge energiekosten en schakel een specialist in van Vochtstop.
  Als u ons inschakelt voor vochtbestrijding, onderzoeken we eerst wat het vocht in uw muur in Nieuwegein heeft veroorzaakt. Tevens kijken we naar de soort lekkage. Zo zijn er verschillende soorten waterlekken zoals lekkage in het verwarmingssysteem, lekkage aan de waterleiding of een lekkage aan de afvoerbuis. Wij verhelpen dit door middel van een lekdetectie.

  Optrekkend vocht bestrijden

  Optrekkend vocht bestrijden

  Optrekkend vocht is iets dat tot grote ergernis kan leiden. Vaak is het moeilijk dit zelf op te lossen. Gelukkig staan onze ervaren specialisten voor u klaar om voor eens en voor altijd af te rekenen met optrekkend vocht in uw muur, kelder of kruipruimte. Wij bestrijden optrekkend vocht in Nieuwegein door eerst een detectie uit te voeren. Door middel van deze detectie komen wij erachter waar de continue bron van vocht zit die verantwoordelijk is voor het optrekkende vocht in huis. Daarna maken wij gebruik van een moderne injectietechniek, waarbij we een vernuftige gel of hars in uw muur of vloer aanbrengen om het optrekkende vocht te bestrijden.

  Kelder waterdicht maken

  Kelder waterdicht maken

  Vochtstop heeft jarenlange ervaring met het oplossen van vochtproblemen. Onze specialisten maken gebruik van de modernste technieken om uw kelder in Nieuwegein waterdicht te maken. Zo gebruiken wij een waterkering op basis van hars of gel om uw kelder te beschermen tegen optrekkend vocht.
  Onze aanpak om uw kelder waterdicht te maken heeft drie grote voordelen: Ten eerste is er is geen breek- of sloopwerk nodig. Ten tweede kunnen wij uw kelder niet alleen vocht-, maar ook zoutvrij maken. Tot slot bieden wij u een duurzame oplossing, waardoor uw kelder ook in de toekomst beschermd is tegen vochtproblemen.

  Vloerisolatie aanbrengen

  Vloerisolatie aanbrengen

  Een met water aangetaste vloer kan een hoop problemen met zich meebrengen. U kunt bijvoorbeeld denken aan een penetrante stank, vloeren die bol trekken en bijvoorbeeld rottend hout. Om dit te voorkomen kunt u kiezen voor een goede bodemisolatie of vloerisolatie. Wij wenden graag onze jarenlange ervaring met het verhelpen van vochtproblemen aan om dit voor u te verwezenlijken. Vloerisolatie laten aanbrengen door Vochtstop in Nieuwegein biedt daardoor een duurzame oplossing. Voordat wij de vloerisolatie aanbrengen voeren wij een grondig onderzoek uit naar de vochtproblemen, zodat we gegarandeerd een perfect passende oplossing kunnen bieden.

  Muren en voegen waterdicht maken

  Muren en voegen waterdicht maken

  Wij gebruiken graag onze kennis en ruime ervaring op het gebied van vochtproblemen om uw muren en voegen waterdicht te maken, zodat u niet langer last heeft van nare vochtproblemen. Wij gebruiken een moderne injectietechniek, met hars of gel als materiaal, om de muren en voegen te wapenen tegen vocht. Het mooie van deze innovatieve en effectieve techniek is dat deze uw muren en voegen in Nieuwegein snel, eenvoudig en betaalbaar waterdicht maakt. En het mooiste van alles? Er komt helemaal geen breek- of sloopwerk aan deze techniek te pas. Laat dus snel de muren en voegen waterdicht maken van uw pand.

  Optrekkend vocht in Nieuwegein?

  Last van optrekkend vocht in de kelder, kruipruimte of muur in Nieuwegein? Dat komt vaak voor in oudere huizen. Vaak is de oorzaak een slecht of niet-werkende waterkering. Hierdoor kan het grondvocht vrijuit in de muren trekken. Om schade aan de afwerking van de muur te voorkomen, is het van belang om snel actie te ondernemen.

  Om het probleem van optrekkend vocht goed aan te pakken zullen onze specialisten een passende techniek toepassen. Voor vochtbestrijding en vochtwering gebruiken wij vaak de meest effectieve methoden, zoals de injectietechniek.

  • Parkeergarage Achterdoelen te Ede
   Parkeergarage Achterdoelen te Ede
  • Wassenaarseweg 52 Leiden “Pieter de la Court gebouw”
  • Bajonetstraat-Rotterdam
   Onderzoek Bajonetstraat 47 t/m 51 Rotterdam

  Bel om uw voegen, muren en kelder waterdicht te maken

  Benader vandaag nog Vochtstop voor vochtbestrijding of vochtwering in Nieuwegein. Maak een afspraak of vraag een offerte aan. Wanneer het u uitkomt zullen wij uw voegen, kelder of muren waterdicht maken.

  Ook voor bodem- of vloerisolatie bent u bij ons aan het juiste adres. Optrekkend vocht in de muur in Nieuwegein snel oplossen?
  Bel ons direct op 015-5160612 of stuur een mail naar info@vochtstop.com.

  Dien direct een aanvraag in voor een vochtinspectie bij u in Nieuwegein!