Last van vocht in huis in Nieuwegein? Vochtstop helpt!

Heeft u te maken met vochtproblemen in uw huis in Nieuwegein? Benader Vochtstop voor vochtbestrijding en vochtwering. Vochtproblemen in huis zijn slecht voor de gezondheid en voor uw huis. Er ontstaan vaak schimmels, de verf en het behang gaan schilderen en uw meubilair wordt aangetast. Onze specialisten hebben de kennis en kunde in huis om vochtwering op te lossen. Voor dat we dit doen, achterhalen we eerste de oorzaak. Er zijn namelijk verschillende vochtproblemen. Denk aan optrekkend vocht, lekkages of condensatie.

Zodra we de oorzaak weten, gaan we direct aan de slag. De specialisten van Vochtstop zorgen altijd voor een effectieve oplossing bij vocht in muren, de kelder of kruipruimte. Tevens kunnen wij uw kelder, voegen en muren waterdicht maken. Of schakel ons in voor professionele vloer- en bodemisolatie in Nieuwegein.

Informatie aanvragen?

Verhelp vocht in uw muur door lekdetectie

Is er vocht aanwezig in uw muur in Nieuwegein? Dan is de kans groot dat u te maken heeft met een lekkage in uw muur. Vaak is waterschade te herkennen aan schimmelplekken op de muren en plafonds. Een slecht werkende isolatie kan een oorzaak zijn van de lekkage. Voorkom hoge energiekosten en schakel een specialist in van Vochtstop.
Als u ons inschakelt voor vochtbestrijding, onderzoeken we eerst wat het vocht in uw muur in Nieuwegein heeft veroorzaakt. Tevens kijken we naar de soort lekkage. Zo zijn er verschillende soorten waterlekken zoals lekkage in het verwarmingssysteem, lekkage aan de waterleiding of een lekkage aan de afvoerbuis. Wij verhelpen dit door middel van een lekdetectie.

Optrekkend vocht in Nieuwegein?

Last van optrekkend vocht in de kelder, kruipruimte of muur in Nieuwegein? Dat komt vaak voor in oudere huizen. Vaak is de oorzaak een slecht of niet-werkende waterkering. Hierdoor kan het grondvocht vrijuit in de muren trekken. Om schade aan de afwerking van de muur te voorkomen, is het van belang om snel actie te ondernemen.

Om het probleem van optrekkend vocht goed aan te pakken zullen onze specialisten een passende techniek toepassen. Voor vochtbestrijding en vochtwering gebruiken wij vaak de meest effectieve methoden, zoals de injectietechniek.

  • Parkeergarage Achterdoelen te Ede
    Parkeergarage Achterdoelen te Ede
  • Wassenaarseweg 52 Leiden “Pieter de la Court gebouw”
  • Bajonetstraat-Rotterdam
    Onderzoek Bajonetstraat 47 t/m 51 Rotterdam

Bel om uw voegen, muren en kelder waterdicht te maken

Benader vandaag nog Vochtstop voor vochtbestrijding of vochtwering in Nieuwegein. Maak een afspraak of vraag een offerte aan. Wanneer het u uitkomt zullen wij uw voegen, kelder of muren waterdicht maken.

Ook voor bodem- of vloerisolatie bent u bij ons aan het juiste adres. Optrekkend vocht in de muur in Nieuwegein snel oplossen?
Bel ons direct op 015-5160612 of stuur een mail naar info@vochtstop.com.

Dien direct een aanvraag in voor een vochtinspectie bij u in Nieuwegein!