Professionele vochtbestrijding en vochtwering in Nissewaard

Mocht u op zoek zijn naar een professioneel bedrijf voor vochtbestrijding en vochtwering in Nissewaard, schakel dan Vochtstop in. Ons bedrijf is dynamisch en deskundig en kan alle soorten vochtproblemen van A tot Z oplossen. Niet elk vochtprobleem is hetzelfde. U kunt bijvoorbeeld te maken hebben met vocht in de muur, optrekkend vocht in de kruipruimte en kelder, of uw muur, voegen of kelder zijn niet waterdicht. U kunt dan Vochtstop inschakelen om alles waterdicht te maken of u belt ons voor een andere techniek van vochtbestrijding en vochtwering in Nissewaard. Vochtstop kan diverse specialisten uit verschillende vakgebieden naar u toesturen. Denk aan: stukadoors, injectie specialisten, gevelspecialisten, schilders, dakspecialisten of betonreparateurs.

  Informatie aanvragen?


  Vloerisolatie en bodemisolatie in Nissewaard

  Niet alleen vochtproblemen worden van A tot Z opgelost door Vochtstop, wij kunnen u ook van dienst zijn bij bodemisolatie of vloerisolatie. Bodem- of vloerisolatie zorgt ervoor dat u energie kunt besparen. U bespaart meer op de energiekosten als u kiest voor vloerisolatie. Helaas is deze isolatie niet mogelijk bij iedere woning. U kunt dan waarschijnlijk nog voor bodemisolatie kiezen. De mogelijkheden zullen we met u bespreken.

  Optrekkend vocht bestrijden

  Optrekkend vocht bestrijden

  Optrekkend vocht is iets dat tot grote ergernis kan leiden. Vaak is het moeilijk dit zelf op te lossen. Gelukkig staan onze ervaren specialisten voor u klaar om voor eens en voor altijd af te rekenen met optrekkend vocht in uw muur, kelder of kruipruimte. Wij bestrijden optrekkend vocht in Nissewaard door eerst een detectie uit te voeren. Door middel van deze detectie komen wij erachter waar de continue bron van vocht zit die verantwoordelijk is voor het optrekkende vocht in huis. Daarna maken wij gebruik van een moderne injectietechniek, waarbij we een vernuftige gel of hars in uw muur of vloer aanbrengen om het optrekkende vocht te bestrijden.

  Kelder waterdicht maken

  Kelder waterdicht maken

  Vochtstop heeft jarenlange ervaring met het oplossen van vochtproblemen. Onze specialisten maken gebruik van de modernste technieken om uw kelder in Nissewaard waterdicht te maken. Zo gebruiken wij een waterkering op basis van hars of gel om uw kelder te beschermen tegen optrekkend vocht.
  Onze aanpak om uw kelder waterdicht te maken heeft drie grote voordelen: Ten eerste is er is geen breek- of sloopwerk nodig. Ten tweede kunnen wij uw kelder niet alleen vocht-, maar ook zoutvrij maken. Tot slot bieden wij u een duurzame oplossing, waardoor uw kelder ook in de toekomst beschermd is tegen vochtproblemen.

  Vloerisolatie aanbrengen

  Vloerisolatie aanbrengen

  Een met water aangetaste vloer kan een hoop problemen met zich meebrengen. U kunt bijvoorbeeld denken aan een penetrante stank, vloeren die bol trekken en bijvoorbeeld rottend hout. Om dit te voorkomen kunt u kiezen voor een goede bodemisolatie of vloerisolatie. Wij wenden graag onze jarenlange ervaring met het verhelpen van vochtproblemen aan om dit voor u te verwezenlijken. Vloerisolatie laten aanbrengen door Vochtstop in Nissewaard biedt daardoor een duurzame oplossing. Voordat wij de vloerisolatie aanbrengen voeren wij een grondig onderzoek uit naar de vochtproblemen, zodat we gegarandeerd een perfect passende oplossing kunnen bieden.

  Muren en voegen waterdicht maken

  Muren en voegen waterdicht maken

  Wij gebruiken graag onze kennis en ruime ervaring op het gebied van vochtproblemen om uw muren en voegen waterdicht te maken, zodat u niet langer last heeft van nare vochtproblemen. Wij gebruiken een moderne injectietechniek, met hars of gel als materiaal, om de muren en voegen te wapenen tegen vocht. Het mooie van deze innovatieve en effectieve techniek is dat deze uw muren en voegen in Nissewaard snel, eenvoudig en betaalbaar waterdicht maakt. En het mooiste van alles? Er komt helemaal geen breek- of sloopwerk aan deze techniek te pas. Laat dus snel de muren en voegen waterdicht maken van uw pand.

  Uw vocht in huis schadevrij aangepakt in Nissewaard

  Zijn er donkere plekken zichtbaar op uw muren? Ruikt de kruipruimte of kelder muf of ziet u schimmel verschijnen? De kans is groot dat u dan te maken heeft met optrekkend vocht in de kelder, kruipruimte of muur in Nissewaard. Het is erg van belang dat het vocht in huis zo snel mogelijk wordt opgelost.

  Als u dit niet laat doen, kunnen uw muren, en soms zelf de constructie van uw huis, beschadigd worden. Vochtstop lost het vocht in huis op door allereerst uit te vinden waar de oorzaak van uw vochtproblemen zich bevindt. Na het onderzoek wordt er een rapport opgesteld met alle meetresultaten en geven we een advies voor vochtwering en vochtbestrijding.

  Tot slot komen we tot de uitvoering. Er wordt een professionele specialist bij u in Nissewaard langs gestuurd om het vocht in huis schadevrij en efficiënt aan te pakken. U ontvangt 5 tot 10 jaar garantie op de werkzaamheden.

  • Parkeergarage Achterdoelen te Ede
   Parkeergarage Achterdoelen te Ede
  • Wassenaarseweg 52 Leiden “Pieter de la Court gebouw”
  • Bajonetstraat-Rotterdam
   Onderzoek Bajonetstraat 47 t/m 51 Rotterdam

  Vochtproblemen voorkomen door preventieve aanpak

  Een manier om vocht in uw huis in Nissewaard te voorkomen, is zorgen dat uw muren, kelder en voegen waterdicht zijn. Omdat wij graag helpen bij alle vochtproblemen, zijn wij ook te benaderen om uw muren, voegen of kelder waterdicht te maken. U kunt dan uw kelder in Nissewaard zinvol gebruiken en u voorkomt optrekkend vocht in de kruipruimte, kelder of muur. Wilt u gebruikmaken van onze vochtwering of vochtbestrijding? Stuur een e-mail: info@vochtstop.com of bel ons: 015-5160612.

  Dien direct een aanvraag in voor een vochtinspectie bij u in Nissewaard!