Kies voor de beste vochtwering in Purmerend

Wenst u geen vocht meer in huis in Purmerend? Bent u op zoek naar een specialist in vochtbestrijding en vochtwering? Maak een afspraak met Vochtstop. Wij pakken uw vochtproblemen, of deze zich nou bevinden in uw vloer, wand, kelder of kruipruimte, efficiënt en vakkundig aan. Wij maken wanden waterdicht en voorzien vloeren van de beste vloerisolatie en bodemisolatie. Onze oplossingen zijn duurzaam en geven langdurig resultaat. Kortom, schakel ons vandaag nog in in Purmerend!

Informatie aanvragen?

Heeft u last van vochtproblemen?

Niemand wil vocht in huis. Dit levert namelijk enorm veel vochtproblemen op. Denk aan vieze schimmel, smerige stank en ernstige schade. Gelukkig zijn wij er om uw muren en voegen waterdicht te maken. Wij beginnen onze werkzaamheden met een grondige inspectie van uw kelder of kruipruimte in Purmerend.

Blijkt er een bron van continu vocht in uw vloer te zitten? Dan brengen we onze ingenieuze bodemisolatie of vloerisolatie aan. Hebben de muren last van optrekkend vocht? Dan passen we onze injectietechniek toe. Met als resultaat een vochtvrije kelder of kruipruimte!

Ontdek onze moderne injectietechniek

Als wij vocht in uw muren constateren, kunnen we met een eenvoudige techniek uw muren vochtvrij maken. Onze vochtbestrijding vindt namelijk plaats in de vorm van injectietechniek. Het waterdicht maken van uw muren en voegen in Purmerend gebeurt dan volgens de volgende stappen:

 1. Wij inspecteren het vochtprobleem
 2. Wij boren kleine gaatjes in de wand(en)
 3. Wij spuiten hier met hoge druk een hars of gel in
 4. Deze hars of gel transformeert zich daarna tot een waterkering
 5. Uw kelder of kruipruimte droogt rustig op en kan zo nodig gerenoveerd worden

Zit er vocht in uw huis dat tevoorschijn lijkt te komen uit uw vloer of uit de grond? Dan kijken wij graag even of het mogelijk is een goede vloerisolatie of bodemisolatie aan te brengen. Kortom, welke vochtwering u ook behoeft in Purmerend, wij brengen graag een bezoekje aan uw kelder of kruipruimte!

 • Parkeergarage Achterdoelen te Ede
  Parkeergarage Achterdoelen te Ede
 • Wassenaarseweg 52 Leiden “Pieter de la Court gebouw”
 • Bajonetstraat-Rotterdam
  Onderzoek Bajonetstraat 47 t/m 51 Rotterdam

Wacht niet te lang met vochtbestrijding in Purmerend

Wanneer mogen wij onze diensten in bodemisolatie, vloerisolatie, vochtwering en vochtbestrijding in Purmerend uitvoeren? Wij vertrekken pas weer als wij uw muren en vloeren compleet waterdicht hebben gemaakt. Met als resultaat: nooit meer vocht in huis!

Bel naar 015-5160612, stuur een e-mail naar info@vochtstop.com of vul uw gegevens in op ons online contactformulier. Wij pakken snel, vakkundig en efficiënt al het vocht in uw muren, voegen, vloeren, kruipruimte of kelder in Purmerend aan!

Dien direct een aanvraag in voor een vochtinspectie bij u in Purmerend!