Kies voor de beste vochtwering in Purmerend

Wenst u geen vocht meer in huis in Purmerend? Bent u op zoek naar een specialist in vochtbestrijding en vochtwering? Maak een afspraak met Vochtstop. Wij pakken uw vochtproblemen, of deze zich nou bevinden in uw vloer, wand, kelder of kruipruimte, efficiënt en vakkundig aan. Wij maken wanden waterdicht en voorzien vloeren van de beste vloerisolatie en bodemisolatie. Onze oplossingen zijn duurzaam en geven langdurig resultaat. Kortom, schakel ons vandaag nog in in Purmerend!

  Informatie aanvragen?


  Heeft u last van vochtproblemen?

  Niemand wil vocht in huis. Dit levert namelijk enorm veel vochtproblemen op. Denk aan vieze schimmel, smerige stank en ernstige schade. Gelukkig zijn wij er om uw muren en voegen waterdicht te maken. Wij beginnen onze werkzaamheden met een grondige inspectie van uw kelder of kruipruimte in Purmerend.

  Blijkt er een bron van continu vocht in uw vloer te zitten? Dan brengen we onze ingenieuze bodemisolatie of vloerisolatie aan. Hebben de muren last van optrekkend vocht? Dan passen we onze injectietechniek toe. Met als resultaat een vochtvrije kelder of kruipruimte!

  Optrekkend vocht bestrijden

  Optrekkend vocht bestrijden

  Optrekkend vocht is iets dat tot grote ergernis kan leiden. Vaak is het moeilijk dit zelf op te lossen. Gelukkig staan onze ervaren specialisten voor u klaar om voor eens en voor altijd af te rekenen met optrekkend vocht in uw muur, kelder of kruipruimte. Wij bestrijden optrekkend vocht in Purmerend door eerst een detectie uit te voeren. Door middel van deze detectie komen wij erachter waar de continue bron van vocht zit die verantwoordelijk is voor het optrekkende vocht in huis. Daarna maken wij gebruik van een moderne injectietechniek, waarbij we een vernuftige gel of hars in uw muur of vloer aanbrengen om het optrekkende vocht te bestrijden.

  Kelder waterdicht maken

  Kelder waterdicht maken

  Vochtstop heeft jarenlange ervaring met het oplossen van vochtproblemen. Onze specialisten maken gebruik van de modernste technieken om uw kelder in Purmerend waterdicht te maken. Zo gebruiken wij een waterkering op basis van hars of gel om uw kelder te beschermen tegen optrekkend vocht.
  Onze aanpak om uw kelder waterdicht te maken heeft drie grote voordelen: Ten eerste is er is geen breek- of sloopwerk nodig. Ten tweede kunnen wij uw kelder niet alleen vocht-, maar ook zoutvrij maken. Tot slot bieden wij u een duurzame oplossing, waardoor uw kelder ook in de toekomst beschermd is tegen vochtproblemen.

  Vloerisolatie aanbrengen

  Vloerisolatie aanbrengen

  Een met water aangetaste vloer kan een hoop problemen met zich meebrengen. U kunt bijvoorbeeld denken aan een penetrante stank, vloeren die bol trekken en bijvoorbeeld rottend hout. Om dit te voorkomen kunt u kiezen voor een goede bodemisolatie of vloerisolatie. Wij wenden graag onze jarenlange ervaring met het verhelpen van vochtproblemen aan om dit voor u te verwezenlijken. Vloerisolatie laten aanbrengen door Vochtstop in Purmerend biedt daardoor een duurzame oplossing. Voordat wij de vloerisolatie aanbrengen voeren wij een grondig onderzoek uit naar de vochtproblemen, zodat we gegarandeerd een perfect passende oplossing kunnen bieden.

  Muren en voegen waterdicht maken

  Muren en voegen waterdicht maken

  Wij gebruiken graag onze kennis en ruime ervaring op het gebied van vochtproblemen om uw muren en voegen waterdicht te maken, zodat u niet langer last heeft van nare vochtproblemen. Wij gebruiken een moderne injectietechniek, met hars of gel als materiaal, om de muren en voegen te wapenen tegen vocht. Het mooie van deze innovatieve en effectieve techniek is dat deze uw muren en voegen in Purmerend snel, eenvoudig en betaalbaar waterdicht maakt. En het mooiste van alles? Er komt helemaal geen breek- of sloopwerk aan deze techniek te pas. Laat dus snel de muren en voegen waterdicht maken van uw pand.

  Ontdek onze moderne injectietechniek

  Als wij vocht in uw muren constateren, kunnen we met een eenvoudige techniek uw muren vochtvrij maken. Onze vochtbestrijding vindt namelijk plaats in de vorm van injectietechniek. Het waterdicht maken van uw muren en voegen in Purmerend gebeurt dan volgens de volgende stappen:

  1. Wij inspecteren het vochtprobleem
  2. Wij boren kleine gaatjes in de wand(en)
  3. Wij spuiten hier met hoge druk een hars of gel in
  4. Deze hars of gel transformeert zich daarna tot een waterkering
  5. Uw kelder of kruipruimte droogt rustig op en kan zo nodig gerenoveerd worden

  Zit er vocht in uw huis dat tevoorschijn lijkt te komen uit uw vloer of uit de grond? Dan kijken wij graag even of het mogelijk is een goede vloerisolatie of bodemisolatie aan te brengen. Kortom, welke vochtwering u ook behoeft in Purmerend, wij brengen graag een bezoekje aan uw kelder of kruipruimte!

  • Parkeergarage Achterdoelen te Ede
   Parkeergarage Achterdoelen te Ede
  • Wassenaarseweg 52 Leiden “Pieter de la Court gebouw”
  • Bajonetstraat-Rotterdam
   Onderzoek Bajonetstraat 47 t/m 51 Rotterdam

  Wacht niet te lang met vochtbestrijding in Purmerend

  Wanneer mogen wij onze diensten in bodemisolatie, vloerisolatie, vochtwering en vochtbestrijding in Purmerend uitvoeren? Wij vertrekken pas weer als wij uw muren en vloeren compleet waterdicht hebben gemaakt. Met als resultaat: nooit meer vocht in huis!

  Bel naar 015-5160612, stuur een e-mail naar info@vochtstop.com of vul uw gegevens in op ons online contactformulier. Wij pakken snel, vakkundig en efficiënt al het vocht in uw muren, voegen, vloeren, kruipruimte of kelder in Purmerend aan!

  Dien direct een aanvraag in voor een vochtinspectie bij u in Purmerend!