Vocht in uw huis in Rotterdam? Vochtstop lost het op

Heeft u vochtproblemen in uw huis in Rotterdam? Vochtstop lost het graag voor u op. Wij zijn een dynamisch bedrijf met veel kennis en ervaring in vochtwering en vochtbestrijding.

Ons vakbekwaam personeel kan elk probleem omtrent vochtproblemen moeiteloos oplossen.

Wanneer u Vochtstop inschakelt voor vochtwering en vochtbestrijding, kunt u onderhoudskosten besparen en wordt uw vochtprobleem in Rotterdam van A tot Z opgelost.

Onze vakmensen staan voor u klaar wanneer u last heeft van onder andere vocht in de muur of optrekkend vocht in de muur, kelder of kruipruimte. Wij kunnen uw muren, voegen en kelder waterdicht maken en verrichten vloer- en bodemisolatie.

  Informatie aanvragen?


  Vocht in uw muur?
  Bel ons voor een lekdetectie

  Merkt u vocht in uw muur op, in Rotterdam? Dan is de kans groot dat er een lekkage in uw muur zit. In de meeste gevallen wordt een lekkage in de muur veroorzaakt door kapotte leidingen.

  Aan de buitenkant van uw muur in Rotterdam ontstaan dan donkere vochtplekken. Een andere oorzaak van vocht in uw muur is slechte isolatie.

  Als u ons inschakelt voor vochtbestrijding, gaan we eerst onderzoeken wat de oorzaak is. Dit wordt gedaan door een lekdetectie. Binnen korte tijd hebben we de lekkage opgespoord en kunnen we uw muur in Rotterdam schadevrij herstellen.

  Optrekkend vocht bestrijden

  Optrekkend vocht bestrijden

  Optrekkend vocht is iets dat tot grote ergernis kan leiden. Vaak is het moeilijk dit zelf op te lossen. Gelukkig staan onze ervaren specialisten voor u klaar om voor eens en voor altijd af te rekenen met optrekkend vocht in uw muur, kelder of kruipruimte. Wij bestrijden optrekkend vocht in Rotterdam door eerst een detectie uit te voeren. Door middel van deze detectie komen wij erachter waar de continue bron van vocht zit die verantwoordelijk is voor het optrekkende vocht in huis. Daarna maken wij gebruik van een moderne injectietechniek, waarbij we een vernuftige gel of hars in uw muur of vloer aanbrengen om het optrekkende vocht te bestrijden.

  Kelder waterdicht maken

  Kelder waterdicht maken

  Vochtstop heeft jarenlange ervaring met het oplossen van vochtproblemen. Onze specialisten maken gebruik van de modernste technieken om uw kelder in Rotterdam waterdicht te maken. Zo gebruiken wij een waterkering op basis van hars of gel om uw kelder te beschermen tegen optrekkend vocht.
  Onze aanpak om uw kelder waterdicht te maken heeft drie grote voordelen: Ten eerste is er is geen breek- of sloopwerk nodig. Ten tweede kunnen wij uw kelder niet alleen vocht-, maar ook zoutvrij maken. Tot slot bieden wij u een duurzame oplossing, waardoor uw kelder ook in de toekomst beschermd is tegen vochtproblemen.

  Vloerisolatie aanbrengen

  Vloerisolatie aanbrengen

  Een met water aangetaste vloer kan een hoop problemen met zich meebrengen. U kunt bijvoorbeeld denken aan een penetrante stank, vloeren die bol trekken en bijvoorbeeld rottend hout. Om dit te voorkomen kunt u kiezen voor een goede bodemisolatie of vloerisolatie. Wij wenden graag onze jarenlange ervaring met het verhelpen van vochtproblemen aan om dit voor u te verwezenlijken. Vloerisolatie laten aanbrengen door Vochtstop in Rotterdam biedt daardoor een duurzame oplossing. Voordat wij de vloerisolatie aanbrengen voeren wij een grondig onderzoek uit naar de vochtproblemen, zodat we gegarandeerd een perfect passende oplossing kunnen bieden.

  Muren en voegen waterdicht maken

  Muren en voegen waterdicht maken

  Wij gebruiken graag onze kennis en ruime ervaring op het gebied van vochtproblemen om uw muren en voegen waterdicht te maken, zodat u niet langer last heeft van nare vochtproblemen. Wij gebruiken een moderne injectietechniek, met hars of gel als materiaal, om de muren en voegen te wapenen tegen vocht. Het mooie van deze innovatieve en effectieve techniek is dat deze uw muren en voegen in Rotterdam snel, eenvoudig en betaalbaar waterdicht maakt. En het mooiste van alles? Er komt helemaal geen breek- of sloopwerk aan deze techniek te pas. Laat dus snel de muren en voegen waterdicht maken van uw pand.

  Optrekkend vocht in de muur, kelder of kruipruimte in Rotterdam

  Optrekkend vocht in de muur, kelder of kruipruimte komt geregeld voor in oudere woningen in Rotterdam. Meestal komt het omdat er geen waterkering aanwezig is. Het water in de grond wordt dan geabsorbeerd door de muur.

  Omdat kelders of kruipruimtes in de grond zitten, komt optrekkend vocht heel vaak voor in de kelder of kruipruimte. Het is erg belangrijk dat optrekkend vocht snel wordt aangepakt, omdat het de afwerking van uw muur kan aantasten en in het ergste geval schade kan veroorzaken aan de constructie van uw huis. Onze vakmannen kunnen bij u vochtwering of vochtbestrijding van het optrekkend vocht uitvoeren door middel van een speciale injectietechniek.

  • Parkeergarage Achterdoelen te Ede
   Parkeergarage Achterdoelen te Ede
  • Wassenaarseweg 52 Leiden “Pieter de la Court gebouw”
  • Bajonetstraat-Rotterdam
   Onderzoek Bajonetstraat 47 t/m 51 Rotterdam

  Vochtstop helpt bij muren, voegen en kelder waterdicht maken

  Vocht in huis wordt onder andere veroorzaakt door lekkages. Een goede manier van vochtwering en vochtbestrijding is muren, voegen en kelders waterdicht maken, zodat vocht geen kans krijgt. Ook hierbij kunnen we u helpen.

  Wilt u een bedrijf inschakelen voor vloer- of bodemisolatie? Ook dan bent u bij ons helemaal goed. Bel ons ook wanneer u vocht in de muur heeft of last hebt van optrekkend vocht in Rotterdam. Onze contactgegevens: 015-5160612 en info@vochtstop.com.

  Dien direct een aanvraag in voor een vochtinspectie bij u in Rotterdam!