Vocht in uw huis in Rotterdam? Vochtstop lost het op

Heeft u vochtproblemen in uw huis in Rotterdam? Vochtstop lost het graag voor u op. Wij zijn een dynamisch bedrijf met veel kennis en ervaring in vochtwering en vochtbestrijding.

Ons vakbekwaam personeel kan elk probleem omtrent vochtproblemen moeiteloos oplossen.

Wanneer u Vochtstop inschakelt voor vochtwering en vochtbestrijding, kunt u onderhoudskosten besparen en wordt uw vochtprobleem in Rotterdam van A tot Z opgelost.

Onze vakmensen staan voor u klaar wanneer u last heeft van onder andere vocht in de muur of optrekkend vocht in de muur, kelder of kruipruimte. Wij kunnen uw muren, voegen en kelder waterdicht maken en verrichten vloer- en bodemisolatie.

Informatie aanvragen?

Vocht in uw muur?
Bel ons voor een lekdetectie

Merkt u vocht in uw muur op, in Rotterdam? Dan is de kans groot dat er een lekkage in uw muur zit. In de meeste gevallen wordt een lekkage in de muur veroorzaakt door kapotte leidingen.

Aan de buitenkant van uw muur in Rotterdam ontstaan dan donkere vochtplekken. Een andere oorzaak van vocht in uw muur is slechte isolatie.

Als u ons inschakelt voor vochtbestrijding, gaan we eerst onderzoeken wat de oorzaak is. Dit wordt gedaan door een lekdetectie. Binnen korte tijd hebben we de lekkage opgespoord en kunnen we uw muur in Rotterdam schadevrij herstellen.

Optrekkend vocht in de muur, kelder of kruipruimte in Rotterdam

Optrekkend vocht in de muur, kelder of kruipruimte komt geregeld voor in oudere woningen in Rotterdam. Meestal komt het omdat er geen waterkering aanwezig is. Het water in de grond wordt dan geabsorbeerd door de muur.

Omdat kelders of kruipruimtes in de grond zitten, komt optrekkend vocht heel vaak voor in de kelder of kruipruimte. Het is erg belangrijk dat optrekkend vocht snel wordt aangepakt, omdat het de afwerking van uw muur kan aantasten en in het ergste geval schade kan veroorzaken aan de constructie van uw huis. Onze vakmannen kunnen bij u vochtwering of vochtbestrijding van het optrekkend vocht uitvoeren door middel van een speciale injectietechniek.

  • Parkeergarage Achterdoelen te Ede
    Parkeergarage Achterdoelen te Ede
  • Wassenaarseweg 52 Leiden “Pieter de la Court gebouw”
  • Bajonetstraat-Rotterdam
    Onderzoek Bajonetstraat 47 t/m 51 Rotterdam

Vochtstop helpt bij muren, voegen en kelder waterdicht maken

Vocht in huis wordt onder andere veroorzaakt door lekkages. Een goede manier van vochtwering en vochtbestrijding is muren, voegen en kelders waterdicht maken, zodat vocht geen kans krijgt. Ook hierbij kunnen we u helpen.

Wilt u een bedrijf inschakelen voor vloer- of bodemisolatie? Ook dan bent u bij ons helemaal goed. Bel ons ook wanneer u vocht in de muur heeft of last hebt van optrekkend vocht in Rotterdam. Onze contactgegevens: 015-5160612 en info@vochtstop.com.

Dien direct een aanvraag in voor een vochtinspectie bij u in Rotterdam!