In Schiedam deskundige vochtwering en vochtbestrijding

Neem contact op met Vochtstop als u op zoek bent naar een bedrijf die vochtbestrijding en vochtwering in Schiedam professioneel aanpakt. Alle vochtproblemen worden door ons dynamisch bedrijf deskundig aangepakt. Vochtproblemen kunnen erg van elkaar verschillen. Misschien is uw kelder, kruipruimte of muur niet waterdicht. Of misschien heeft u optrekkend vocht in de kruipruimte, kelder of muur of vocht in de muur. Benader vanuit Schiedam ons bedrijf voor vochtbestrijding of vochtwering om uw kelder, muur of kruipruimte waterdicht te maken. Wij sturen uit diverse vakgebieden de beste specialisten. Bijvoorbeeld betonreparateurs, dakspecialisten, schilders, injectie specialisten, gevelspecialisten en stukadoors.

  Informatie aanvragen?


  In Schiedam uw vocht in huis schadevrij oplossen

  Ziet u schimmel of ruikt uw kelder muf? Verschijnen er donkere vlekken op uw muren?

  Dit zijn duidelijke signalen van optrekkend vocht in uw kruipruimte, kelder of muur in Schiedam. Vocht in huis kan uw muren aantasten en is soms zelfs schadelijk voor de constructie van uw woning. Het is daarom belangrijk dat het snel verholpen wordt.

  Hierbij is het belangrijk dat er eerst onderzocht wordt waar de oorzaak van de vochtproblemen zich bevindt. Denk aan slechte isolatie of lekkende leidingen. De meetresultaten van het onderzoek worden vastgelegd in een rapport met een vochtbestrijdings- of vochtweringsadvies.

  Om uw vocht in huis schadevrij en efficiënt op te lossen, komt er een ware specialist bij u langs in Schiedam. Op de werkzaamheden ontvangt u meestal 5 tot 10 jaar garantie.

  Optrekkend vocht bestrijden

  Optrekkend vocht bestrijden

  Optrekkend vocht is iets dat tot grote ergernis kan leiden. Vaak is het moeilijk dit zelf op te lossen. Gelukkig staan onze ervaren specialisten voor u klaar om voor eens en voor altijd af te rekenen met optrekkend vocht in uw muur, kelder of kruipruimte. Wij bestrijden optrekkend vocht in Schiedam door eerst een detectie uit te voeren. Door middel van deze detectie komen wij erachter waar de continue bron van vocht zit die verantwoordelijk is voor het optrekkende vocht in huis. Daarna maken wij gebruik van een moderne injectietechniek, waarbij we een vernuftige gel of hars in uw muur of vloer aanbrengen om het optrekkende vocht te bestrijden.

  Kelder waterdicht maken

  Kelder waterdicht maken

  Vochtstop heeft jarenlange ervaring met het oplossen van vochtproblemen. Onze specialisten maken gebruik van de modernste technieken om uw kelder in Schiedam waterdicht te maken. Zo gebruiken wij een waterkering op basis van hars of gel om uw kelder te beschermen tegen optrekkend vocht.
  Onze aanpak om uw kelder waterdicht te maken heeft drie grote voordelen: Ten eerste is er is geen breek- of sloopwerk nodig. Ten tweede kunnen wij uw kelder niet alleen vocht-, maar ook zoutvrij maken. Tot slot bieden wij u een duurzame oplossing, waardoor uw kelder ook in de toekomst beschermd is tegen vochtproblemen.

  Vloerisolatie aanbrengen

  Vloerisolatie aanbrengen

  Een met water aangetaste vloer kan een hoop problemen met zich meebrengen. U kunt bijvoorbeeld denken aan een penetrante stank, vloeren die bol trekken en bijvoorbeeld rottend hout. Om dit te voorkomen kunt u kiezen voor een goede bodemisolatie of vloerisolatie. Wij wenden graag onze jarenlange ervaring met het verhelpen van vochtproblemen aan om dit voor u te verwezenlijken. Vloerisolatie laten aanbrengen door Vochtstop in Schiedam biedt daardoor een duurzame oplossing. Voordat wij de vloerisolatie aanbrengen voeren wij een grondig onderzoek uit naar de vochtproblemen, zodat we gegarandeerd een perfect passende oplossing kunnen bieden.

  Muren en voegen waterdicht maken

  Muren en voegen waterdicht maken

  Wij gebruiken graag onze kennis en ruime ervaring op het gebied van vochtproblemen om uw muren en voegen waterdicht te maken, zodat u niet langer last heeft van nare vochtproblemen. Wij gebruiken een moderne injectietechniek, met hars of gel als materiaal, om de muren en voegen te wapenen tegen vocht. Het mooie van deze innovatieve en effectieve techniek is dat deze uw muren en voegen in Schiedam snel, eenvoudig en betaalbaar waterdicht maakt. En het mooiste van alles? Er komt helemaal geen breek- of sloopwerk aan deze techniek te pas. Laat dus snel de muren en voegen waterdicht maken van uw pand.

  In Schiedam goede bodemisolatie en vloerisolatie

  Vochtstop lost niet alleen vochtproblemen feilloos op. Ook voor bodemisolatie of vloerisolatie kunt u ons inschakelen. Als u graag energiekosten wilt besparen, dan kunt u hiermee beginnen door voor vloer- of bodemisolatie te kiezen. In eerste instantie heeft vloerisolatie de voorkeur omdat hierbij de besparing groter is, maar helaas is dit niet in elke woning haalbaar. Wij zoeken dit voor u uit en kunnen desnoods overgaan tot bodemisolatie.

  • Parkeergarage Achterdoelen te Ede
   Parkeergarage Achterdoelen te Ede
  • Wassenaarseweg 52 Leiden “Pieter de la Court gebouw”
  • Bajonetstraat-Rotterdam
   Onderzoek Bajonetstraat 47 t/m 51 Rotterdam

  Pak uw vochtproblemen preventief aan in Schiedam

  Ervoor zorgen dat uw voegen, kelder en muren waterdicht zijn, is een goede manier om vocht in uw huis in Schiedam zoveel mogelijk te voorkomen. Wij kunnen u uitstekend van dienst zijn om uw voegen, kelder of muren waterdicht te maken. Op die manier kunt u de kelder functioneel gebruiken en daarnaast zult u minder snel last hebben van andere vochtproblemen. Zoals optrekkend vocht in de muur, kelder of kruipruimte. Wilt u ook professionele vochtbestrijding of vochtwering? Telefoonnummer: 015-5160612. E-mailadres: info@vochtstop.com.

  Dien direct een aanvraag in voor een vochtinspectie bij u in Schiedam!