In Utrecht efficiënte vochtbestrijding en vochtwering

Bel naar Vochtstop als uw wilt dat uw vochtproblemen in Utrecht worden aangepakt middels professionele vochtbestrijding en vochtwering. Alle klussen die te maken hebben met vocht in huis, worden door onze professionals zorgvuldig aangepakt. Denk aan uw kelder, muur of kruipruimte waterdicht maken. Of optrekkend vocht in de muur, kruipruimte of kelder deskundig verhelpen.

Neem contact op vanuit Utrecht voor onze professionele werkzaamheden omtrent vochtwering en vochtbestrijding. Ons dynamisch bedrijf heeft samenwerkingen met experts uit diverse vakgebieden. Wij sturen de juiste expert naar u toe bij vochtproblemen; denk aan dakspecialisten, gevelspecialisten, injectie specialisten, schilders of stukadoors.

  Informatie aanvragen?


  In Utrecht een schadevrije aanpak van vocht in huis

  Ziet u schimmel op uw muur of ruikt de kelder een beetje muf? Zijn er plots donkere vlekken zichtbaar? Dit zijn tekenen van optrekkend vocht in uw kelder, muur of kruipruimte in Utrecht. Vocht in huis, en dan met name in de muren, kan de muur aantasten en is schadelijk voor de gehele constructie van uw woning. Het is daarom goed om snel actie te ondernemen.

  Allereerst moet er bekeken worden wat de oorzaak van de vochtproblemen is en waar deze zit. Voorbeelden van oorzaken: slechte isolatie of lekkage in de leidingen. De resultaten van het onderzoek worden beschreven in een verslag, waarin we tevens advies geven voor effectieve vochtwering en vochtbestrijding. Uw vocht in huis wordt vervolgens zorgvuldig en schadevrij aangepakt door een expert. Voor de werkzaamheden bij u in Utrecht krijgt u vaak 5 tot 10 jaar garantie.

  Optrekkend vocht bestrijden

  Optrekkend vocht bestrijden

  Optrekkend vocht is iets dat tot grote ergernis kan leiden. Vaak is het moeilijk dit zelf op te lossen. Gelukkig staan onze ervaren specialisten voor u klaar om voor eens en voor altijd af te rekenen met optrekkend vocht in uw muur, kelder of kruipruimte. Wij bestrijden optrekkend vocht in Utrecht door eerst een detectie uit te voeren. Door middel van deze detectie komen wij erachter waar de continue bron van vocht zit die verantwoordelijk is voor het optrekkende vocht in huis. Daarna maken wij gebruik van een moderne injectietechniek, waarbij we een vernuftige gel of hars in uw muur of vloer aanbrengen om het optrekkende vocht te bestrijden.

  Kelder waterdicht maken

  Kelder waterdicht maken

  Vochtstop heeft jarenlange ervaring met het oplossen van vochtproblemen. Onze specialisten maken gebruik van de modernste technieken om uw kelder in Utrecht waterdicht te maken. Zo gebruiken wij een waterkering op basis van hars of gel om uw kelder te beschermen tegen optrekkend vocht.
  Onze aanpak om uw kelder waterdicht te maken heeft drie grote voordelen: Ten eerste is er is geen breek- of sloopwerk nodig. Ten tweede kunnen wij uw kelder niet alleen vocht-, maar ook zoutvrij maken. Tot slot bieden wij u een duurzame oplossing, waardoor uw kelder ook in de toekomst beschermd is tegen vochtproblemen.

  Vloerisolatie aanbrengen

  Vloerisolatie aanbrengen

  Een met water aangetaste vloer kan een hoop problemen met zich meebrengen. U kunt bijvoorbeeld denken aan een penetrante stank, vloeren die bol trekken en bijvoorbeeld rottend hout. Om dit te voorkomen kunt u kiezen voor een goede bodemisolatie of vloerisolatie. Wij wenden graag onze jarenlange ervaring met het verhelpen van vochtproblemen aan om dit voor u te verwezenlijken. Vloerisolatie laten aanbrengen door Vochtstop in Utrecht biedt daardoor een duurzame oplossing. Voordat wij de vloerisolatie aanbrengen voeren wij een grondig onderzoek uit naar de vochtproblemen, zodat we gegarandeerd een perfect passende oplossing kunnen bieden.

  Muren en voegen waterdicht maken

  Muren en voegen waterdicht maken

  Wij gebruiken graag onze kennis en ruime ervaring op het gebied van vochtproblemen om uw muren en voegen waterdicht te maken, zodat u niet langer last heeft van nare vochtproblemen. Wij gebruiken een moderne injectietechniek, met hars of gel als materiaal, om de muren en voegen te wapenen tegen vocht. Het mooie van deze innovatieve en effectieve techniek is dat deze uw muren en voegen in Utrecht snel, eenvoudig en betaalbaar waterdicht maakt. En het mooiste van alles? Er komt helemaal geen breek- of sloopwerk aan deze techniek te pas. Laat dus snel de muren en voegen waterdicht maken van uw pand.

  Bel voor vloerisolatie of bodemisolatie in Utrecht

  Vochtstop is niet alleen hét bedrijf om in te schakelen bij vochtproblemen. Wij voeren ook vloerisolatie en bodemisolatie professioneel uit.

  Wilt u besparen op de stookkosten? Dan is vloer- of bodemisolatie een goede manier om dit te bereiken. Vloerisolatie is effectiever in energiebesparing, maar soms is het simpelweg niet mogelijk bij bepaalde woningen. Mocht dit bij u het geval zijn, dan bekijken we of bodemisolatie wel kan.

  • Parkeergarage Achterdoelen te Ede
   Parkeergarage Achterdoelen te Ede
  • Wassenaarseweg 52 Leiden “Pieter de la Court gebouw”
  • Bajonetstraat-Rotterdam
   Onderzoek Bajonetstraat 47 t/m 51 Rotterdam

  Pak uw vochtproblemen grondig aan in Utrecht

  Weet u zeker dat uw kelder, voegen of muren geheel waterdicht zijn? Dit is namelijk wel belangrijk om vocht in uw huis in Utrecht in de toekomst te voorkomen. Wij kunnen u helpen om de voegen, muren en kelder waterdicht te maken. Dan hoeft u zich geen zorgen meer te maken om vochtproblemen, en kunt u de kelder functioneel in gebruik nemen.

  Mocht u toch last hebben van optrekkend vocht in de muur, kelder of kruipruimte, bel dan gerust voor onze deskundige vochtbestrijding en vochtwering. Ons telefoonnummer: 015-5160612. Ons e-mailadres: info@vochtstop.com.

  Dien direct een aanvraag in voor een vochtinspectie bij u in Utrecht!