In Utrecht efficiënte vochtbestrijding en vochtwering

Bel naar Vochtstop als uw wilt dat uw vochtproblemen in Utrecht worden aangepakt middels professionele vochtbestrijding en vochtwering. Alle klussen die te maken hebben met vocht in huis, worden door onze professionals zorgvuldig aangepakt. Denk aan uw kelder, muur of kruipruimte waterdicht maken. Of optrekkend vocht in de muur, kruipruimte of kelder deskundig verhelpen.

Neem contact op vanuit Utrecht voor onze professionele werkzaamheden omtrent vochtwering en vochtbestrijding. Ons dynamisch bedrijf heeft samenwerkingen met experts uit diverse vakgebieden. Wij sturen de juiste expert naar u toe bij vochtproblemen; denk aan dakspecialisten, gevelspecialisten, injectie specialisten, schilders of stukadoors.

Informatie aanvragen?

In Utrecht een schadevrije aanpak van vocht in huis

Ziet u schimmel op uw muur of ruikt de kelder een beetje muf? Zijn er plots donkere vlekken zichtbaar? Dit zijn tekenen van optrekkend vocht in uw kelder, muur of kruipruimte in Utrecht. Vocht in huis, en dan met name in de muren, kan de muur aantasten en is schadelijk voor de gehele constructie van uw woning. Het is daarom goed om snel actie te ondernemen.

Allereerst moet er bekeken worden wat de oorzaak van de vochtproblemen is en waar deze zit. Voorbeelden van oorzaken: slechte isolatie of lekkage in de leidingen. De resultaten van het onderzoek worden beschreven in een verslag, waarin we tevens advies geven voor effectieve vochtwering en vochtbestrijding. Uw vocht in huis wordt vervolgens zorgvuldig en schadevrij aangepakt door een expert. Voor de werkzaamheden bij u in Utrecht krijgt u vaak 5 tot 10 jaar garantie.

Bel voor vloerisolatie of bodemisolatie in Utrecht

Vochtstop is niet alleen hét bedrijf om in te schakelen bij vochtproblemen. Wij voeren ook vloerisolatie en bodemisolatie professioneel uit.

Wilt u besparen op de stookkosten? Dan is vloer- of bodemisolatie een goede manier om dit te bereiken. Vloerisolatie is effectiever in energiebesparing, maar soms is het simpelweg niet mogelijk bij bepaalde woningen. Mocht dit bij u het geval zijn, dan bekijken we of bodemisolatie wel kan.

  • Parkeergarage Achterdoelen te Ede
    Parkeergarage Achterdoelen te Ede
  • Wassenaarseweg 52 Leiden “Pieter de la Court gebouw”
  • Bajonetstraat-Rotterdam
    Onderzoek Bajonetstraat 47 t/m 51 Rotterdam

Pak uw vochtproblemen grondig aan in Utrecht

Weet u zeker dat uw kelder, voegen of muren geheel waterdicht zijn? Dit is namelijk wel belangrijk om vocht in uw huis in Utrecht in de toekomst te voorkomen. Wij kunnen u helpen om de voegen, muren en kelder waterdicht te maken. Dan hoeft u zich geen zorgen meer te maken om vochtproblemen, en kunt u de kelder functioneel in gebruik nemen.

Mocht u toch last hebben van optrekkend vocht in de muur, kelder of kruipruimte, bel dan gerust voor onze deskundige vochtbestrijding en vochtwering. Ons telefoonnummer: 015-5160612. Ons e-mailadres: info@vochtstop.com.

Dien direct een aanvraag in voor een vochtinspectie bij u in Utrecht!