Vochtproblemen in Veenendaal oplossen?

Vochtstop is uw specialist in vochtwering en vochtbestrijding in Veenendaal. Tevens kunt u ons ook inschakelen voor vloerisolatie of bodemisolatie. Voordat wij vochtproblemen oplossen, onderzoeken we eerst de oorzaak van het probleem.

Zo kunnen wij op de beste manier vocht in de muur of andere plekken en optrekkend vocht in de muur, kelder of kruipruimte bestrijden. Neem contact met ons op voor een offerte voor vochtbestrijding. Wij zijn gespecialiseerd in muren, voegen en kelders waterdicht maken.

Informatie aanvragen?

Onze aanpak voor vocht in de muur in Veenendaal

Heeft u te maken met een lekkage? Vocht in de muur of optrekkend vocht in de muur, kelder of kruipruimte ontstaat vaak bij een lekkage van de leidingen in de muur. Om schade aan uw pand te voorkomen, is het noodzakelijk om vochtproblemen direct te verhelpen. Vochtproblemen in uw woning zijn vaak eenvoudig te herkennen. U merkt vochtproblemen op in uw huis door een:

 • Muffe geur
 • Hoge luchtvochtigheid
 • Vochtige vloer
 • Zoutpluizen en schimmel op de muur
 • Vochtkringen boven de plinten

Vochtstop helpt u graag om uw vochtproblemen in Veenendaal op te lossen.

Uw kelder, muren of voegen waterdicht maken in Veenendaal

Zorg dat u uw kelder, muren of voegen waterdicht laat maken door een deskundige. Vaak proberen particulieren dit zelf, wat vaak zorgt voor nieuwe lekkages.

Wilt u ons inschakelen om uw kelder waterdicht te maken in Veenendaal? Dan doen wij dat vrijwel binnen 1 dag. Zo bent u snel verholpen van optrekkend vocht. Wij kunnen ook uw buitenmuren en voegen waterdicht maken. Muren die langdurig vochtig blijven zijn slecht voor de gezondheid, en uw energierekening gaat daarmee omhoog. Uw kelder, muren of voegen waterdicht maken, is dus zeker geen overbodige luxe.

 • Parkeergarage Achterdoelen te Ede
  Parkeergarage Achterdoelen te Ede
 • Wassenaarseweg 52 Leiden “Pieter de la Court gebouw”
 • Bajonetstraat-Rotterdam
  Onderzoek Bajonetstraat 47 t/m 51 Rotterdam

Benader ons ook voor vloerisolatie of bodemisolatie in Veenendaal

Heeft u geen vochtwering en vochtbestrijding nodig in Veenendaal? Wij zijn ook in te schakelen voor vloerisolatie of bodemisolatie.

Wilt u direct vocht in de muur of optrekkend vocht laten behandelen? Neem contact met ons op voor een afspraak. Of benader ons voor een offerte op maat.

Telefonisch zijn wij bereikbaar op 015-5160612 en per mail via info@vochtstop.com. Wij staan ook voor u klaar wanneer u ons nodig heeft voor muren, voegen of uw kelder waterdicht maken in Veenendaal.

Dien direct een aanvraag in voor een vochtinspectie bij u in Veenendaal!