Last van vocht in Velsen?

Heeft u last van vochtproblemen in uw huis, kelder of kruipruimte in Velsen? Schakel dan nu de specialisten van Vochtstop in. Wij passen moderne en duurzame oplossingen in vochtwering en vochtbestrijding toe. Ontdek bijvoorbeeld onze ingenieuze injectietechniek. Hiermee maken wij uw muren en voegen optimaal waterdicht.

Maar ook als u schade, stank of schimmel heeft ontdekt in uw kelder of kruipruimte, staan wij voor u klaar met passende oplossingen in de vochtbestrijding en vloerisolatie. Schakel ons vandaag nog in in Velsen!

  Informatie aanvragen?


  Laat ons uw vochtproblemen aanpakken

  Wilt u de vochtproblemen in uw huis vakkundig laten aanpakken? Wij komen graag uw muren, voegen en vloeren waterdicht maken. Om te achterhalen waar het vocht in uw huis zich precies bevindt, voeren we eerst een inspectie uit in uw kelder of kruipruimte in Velsen.

  Waar u uw muren sowieso tegen moet weren, is optrekkend vocht. Wij hebben hier gelukkig een zeer efficiënte en duurzame oplossing voor: de injectietechniek. Met deze techniek maken wij uw kelder of kruipruimte volledig vochtvrij, waardoor u geen last (meer) heeft van houtrot, schimmel of andere schade. Vloerisolatie of bodemisolatie biedt ook dit resultaat.

  Optrekkend vocht bestrijden

  Optrekkend vocht bestrijden

  Optrekkend vocht is iets dat tot grote ergernis kan leiden. Vaak is het moeilijk dit zelf op te lossen. Gelukkig staan onze ervaren specialisten voor u klaar om voor eens en voor altijd af te rekenen met optrekkend vocht in uw muur, kelder of kruipruimte. Wij bestrijden optrekkend vocht in Velsen door eerst een detectie uit te voeren. Door middel van deze detectie komen wij erachter waar de continue bron van vocht zit die verantwoordelijk is voor het optrekkende vocht in huis. Daarna maken wij gebruik van een moderne injectietechniek, waarbij we een vernuftige gel of hars in uw muur of vloer aanbrengen om het optrekkende vocht te bestrijden.

  Kelder waterdicht maken

  Kelder waterdicht maken

  Vochtstop heeft jarenlange ervaring met het oplossen van vochtproblemen. Onze specialisten maken gebruik van de modernste technieken om uw kelder in Velsen waterdicht te maken. Zo gebruiken wij een waterkering op basis van hars of gel om uw kelder te beschermen tegen optrekkend vocht.
  Onze aanpak om uw kelder waterdicht te maken heeft drie grote voordelen: Ten eerste is er is geen breek- of sloopwerk nodig. Ten tweede kunnen wij uw kelder niet alleen vocht-, maar ook zoutvrij maken. Tot slot bieden wij u een duurzame oplossing, waardoor uw kelder ook in de toekomst beschermd is tegen vochtproblemen.

  Vloerisolatie aanbrengen

  Vloerisolatie aanbrengen

  Een met water aangetaste vloer kan een hoop problemen met zich meebrengen. U kunt bijvoorbeeld denken aan een penetrante stank, vloeren die bol trekken en bijvoorbeeld rottend hout. Om dit te voorkomen kunt u kiezen voor een goede bodemisolatie of vloerisolatie. Wij wenden graag onze jarenlange ervaring met het verhelpen van vochtproblemen aan om dit voor u te verwezenlijken. Vloerisolatie laten aanbrengen door Vochtstop in Velsen biedt daardoor een duurzame oplossing. Voordat wij de vloerisolatie aanbrengen voeren wij een grondig onderzoek uit naar de vochtproblemen, zodat we gegarandeerd een perfect passende oplossing kunnen bieden.

  Muren en voegen waterdicht maken

  Muren en voegen waterdicht maken

  Wij gebruiken graag onze kennis en ruime ervaring op het gebied van vochtproblemen om uw muren en voegen waterdicht te maken, zodat u niet langer last heeft van nare vochtproblemen. Wij gebruiken een moderne injectietechniek, met hars of gel als materiaal, om de muren en voegen te wapenen tegen vocht. Het mooie van deze innovatieve en effectieve techniek is dat deze uw muren en voegen in Velsen snel, eenvoudig en betaalbaar waterdicht maakt. En het mooiste van alles? Er komt helemaal geen breek- of sloopwerk aan deze techniek te pas. Laat dus snel de muren en voegen waterdicht maken van uw pand.

  Zo werkt onze injectietechniek

  Via onze ingenieuze injectietechniek is vocht binnen korte tijd uit uw muur te krijgen. Benieuwd naar deze vorm van vochtbestrijding? Lees verder en ontdek hoe wij uw voegen en muren in Velsen volledig waterdicht kunnen maken:

  1. Eerst zoeken we het vochtprobleem voor u op
  2. Daarna boren we gaatjes in de wand van uw kelder
  3. In deze gaatjes spuiten we met hoge druk een hars of gel
  4. Vervolgens transformeert deze hars of gel tot een waterkering
  5. Tot slot heeft uw ruimte tijd om te drogen voor een eventuele renovatie

  Soms is het, in plaats van of naast, onze injectietechniek ook nog nodig om vloerisolatie of bodemisolatie aan te brengen. Laat ons uw kelder of kruipruimte in Velsen onderzoeken om te controleren of dit nodig is.

  • Parkeergarage Achterdoelen te Ede
   Parkeergarage Achterdoelen te Ede
  • Wassenaarseweg 52 Leiden “Pieter de la Court gebouw”
  • Bajonetstraat-Rotterdam
   Onderzoek Bajonetstraat 47 t/m 51 Rotterdam

  Schakel ons in bij vochtproblemen in Velsen

  U hoeft niet meer verder te zoeken naar een specialist in vochtbestrijding, vochtwering, vloerisolatie en bodemisolatie in de omgeving van Velsen. Laat de specialisten van Vochtstop uw muren en vloeren waterdicht maken. Na ons bezoekje heeft u geen last meer van vocht in huis. Bel naar 015-5160612, stuur een mail naar info@vochtstop.com of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Wij zorgen erg

  Dien direct een aanvraag in voor een vochtinspectie bij u in Velsen!