Last van vocht in Velsen?

Heeft u last van vochtproblemen in uw huis, kelder of kruipruimte in Velsen? Schakel dan nu de specialisten van Vochtstop in. Wij passen moderne en duurzame oplossingen in vochtwering en vochtbestrijding toe. Ontdek bijvoorbeeld onze ingenieuze injectietechniek. Hiermee maken wij uw muren en voegen optimaal waterdicht.

Maar ook als u schade, stank of schimmel heeft ontdekt in uw kelder of kruipruimte, staan wij voor u klaar met passende oplossingen in de vochtbestrijding en vloerisolatie. Schakel ons vandaag nog in in Velsen!

Informatie aanvragen?

Laat ons uw vochtproblemen aanpakken

Wilt u de vochtproblemen in uw huis vakkundig laten aanpakken? Wij komen graag uw muren, voegen en vloeren waterdicht maken. Om te achterhalen waar het vocht in uw huis zich precies bevindt, voeren we eerst een inspectie uit in uw kelder of kruipruimte in Velsen.

Waar u uw muren sowieso tegen moet weren, is optrekkend vocht. Wij hebben hier gelukkig een zeer efficiënte en duurzame oplossing voor: de injectietechniek. Met deze techniek maken wij uw kelder of kruipruimte volledig vochtvrij, waardoor u geen last (meer) heeft van houtrot, schimmel of andere schade. Vloerisolatie of bodemisolatie biedt ook dit resultaat.

Zo werkt onze injectietechniek

Via onze ingenieuze injectietechniek is vocht binnen korte tijd uit uw muur te krijgen. Benieuwd naar deze vorm van vochtbestrijding? Lees verder en ontdek hoe wij uw voegen en muren in Velsen volledig waterdicht kunnen maken:

 1. Eerst zoeken we het vochtprobleem voor u op
 2. Daarna boren we gaatjes in de wand van uw kelder
 3. In deze gaatjes spuiten we met hoge druk een hars of gel
 4. Vervolgens transformeert deze hars of gel tot een waterkering
 5. Tot slot heeft uw ruimte tijd om te drogen voor een eventuele renovatie

Soms is het, in plaats van of naast, onze injectietechniek ook nog nodig om vloerisolatie of bodemisolatie aan te brengen. Laat ons uw kelder of kruipruimte in Velsen onderzoeken om te controleren of dit nodig is.

 • Parkeergarage Achterdoelen te Ede
  Parkeergarage Achterdoelen te Ede
 • Wassenaarseweg 52 Leiden “Pieter de la Court gebouw”
 • Bajonetstraat-Rotterdam
  Onderzoek Bajonetstraat 47 t/m 51 Rotterdam

Schakel ons in bij vochtproblemen in Velsen

U hoeft niet meer verder te zoeken naar een specialist in vochtbestrijding, vochtwering, vloerisolatie en bodemisolatie in de omgeving van Velsen. Laat de specialisten van Vochtstop uw muren en vloeren waterdicht maken. Na ons bezoekje heeft u geen last meer van vocht in huis. Bel naar 015-5160612, stuur een mail naar info@vochtstop.com of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Wij zorgen erg

Dien direct een aanvraag in voor een vochtinspectie bij u in Velsen!