Vocht in uw huis in Vlaardingen? Vochtstop helpt!

Heeft u in Vlaardingen te maken met vochtproblemen? Wij staan voor u klaar om het op te lossen. In vochtwering en vochtbestrijding heeft ons bedrijf al ruime ervaring en kennis opgedaan. Hierdoor is geen enkel vochtprobleem te groot. Bij elke klus wordt de juiste specialist naar u toegestuurd. Welke specialist dit is, is afhankelijk van uw vochtproblemen.

Heeft u te maken met optrekkend vocht in bijvoorbeeld uw muur, kelder of kruipruimte? Onze specialisten staan voor u paraat. Zit u eraan te denken om uw muren, voegen of kelder eens goed waterdicht te maken? Voor onze vakmensen is dit geen enkel probleem. Als laatste beschikken we ook over de juiste experts voor bodemisolatie en vloerisolatie in Vlaardingen.

Informatie aanvragen?

Met lekdetectie vocht in de muur makkelijk opsporen

Heeft u in Vlaardingen vocht in uw muur opgemerkt? Dit kan het gevolg zijn van een lekkage in uw muur, veroorzaakt door kapotte leidingen. Een duidelijk signaal van dit soort lekkages zijn donkere vochtplekken op uw muur in Vlaardingen.

Een slechte isolatie kan ook een oorzaak zijn. Om te bepalen wat de exacte oorzaak is, voeren ons specialisten altijd een onderzoek uit. Dit wordt lekdetectie genoemd. Als u ons inschakelt voor vochtbestrijding zal uw probleem snel en schadevrij verholpen worden. Dat komt omdat we eerst de lekkage opsporen, dan een passende techniek bedenken en deze vervolgens laten uitvoeren door professionals.

In Vlaardingen last van optrekkend vocht in kruipruimte, kelder of muur?

In woningen in Vlaardingen die wat ouder zijn, komt optrekkend vocht in kruipruimte, kelder of muur vaker voor omdat er geen waterkering is. Door gebrek aan waterkering wordt het grondwater geabsorbeerd door de muren. Optrekkend vocht komt veel in kelders en kruipruimtes voor omdat deze in de bodem zitten.

Optrekkend vocht kan gevaarlijk zijn omdat het de muren en tevens de constructie van uw woning kan aantasten. Het is daarom verstandig om dit vochtprobleem snel op te lossen. De vochtwering of vochtbestrijding van vocht in de muur kan onder andere worden uitgevoerd door injectietechnieken.

  • Parkeergarage Achterdoelen te Ede
    Parkeergarage Achterdoelen te Ede
  • Wassenaarseweg 52 Leiden “Pieter de la Court gebouw”
  • Bajonetstraat-Rotterdam
    Onderzoek Bajonetstraat 47 t/m 51 Rotterdam

Uw voegen, muren of kelder waterdicht laten maken? Neem contact op!

Lekkages kunnen vaak de oorzaak zijn van vocht in huis. Geef vocht geen kans en kies ervoor om uw muren, voegen en kelder waterdicht te maken. Wij helpen u hierbij. Zit u te denken aan bodem- of vloerisolatie?

Vochtstop staat voor u klaar. Tevens zijn onze methodes voor vochtbestrijding en vochtwering uitermate geschikt als u last heeft van optrekkend vocht in de kelder of kruipruimte of vocht in uw muur in Vlaardingen. Bel ons op: 015-5160612 of stuur een e-mail naar: info@vochtstop.com.

Dien direct een aanvraag in voor een vochtinspectie bij u in Vlaardingen!