Vocht in uw huis in Vlaardingen? Vochtstop helpt!

Heeft u in Vlaardingen te maken met vochtproblemen? Wij staan voor u klaar om het op te lossen. In vochtwering en vochtbestrijding heeft ons bedrijf al ruime ervaring en kennis opgedaan. Hierdoor is geen enkel vochtprobleem te groot. Bij elke klus wordt de juiste specialist naar u toegestuurd. Welke specialist dit is, is afhankelijk van uw vochtproblemen.

Heeft u te maken met optrekkend vocht in bijvoorbeeld uw muur, kelder of kruipruimte? Onze specialisten staan voor u paraat. Zit u eraan te denken om uw muren, voegen of kelder eens goed waterdicht te maken? Voor onze vakmensen is dit geen enkel probleem. Als laatste beschikken we ook over de juiste experts voor bodemisolatie en vloerisolatie in Vlaardingen.

  Informatie aanvragen?


  Met lekdetectie vocht in de muur makkelijk opsporen

  Heeft u in Vlaardingen vocht in uw muur opgemerkt? Dit kan het gevolg zijn van een lekkage in uw muur, veroorzaakt door kapotte leidingen. Een duidelijk signaal van dit soort lekkages zijn donkere vochtplekken op uw muur in Vlaardingen.

  Een slechte isolatie kan ook een oorzaak zijn. Om te bepalen wat de exacte oorzaak is, voeren ons specialisten altijd een onderzoek uit. Dit wordt lekdetectie genoemd. Als u ons inschakelt voor vochtbestrijding zal uw probleem snel en schadevrij verholpen worden. Dat komt omdat we eerst de lekkage opsporen, dan een passende techniek bedenken en deze vervolgens laten uitvoeren door professionals.

  Optrekkend vocht bestrijden

  Optrekkend vocht bestrijden

  Optrekkend vocht is iets dat tot grote ergernis kan leiden. Vaak is het moeilijk dit zelf op te lossen. Gelukkig staan onze ervaren specialisten voor u klaar om voor eens en voor altijd af te rekenen met optrekkend vocht in uw muur, kelder of kruipruimte. Wij bestrijden optrekkend vocht in Vlaardingen door eerst een detectie uit te voeren. Door middel van deze detectie komen wij erachter waar de continue bron van vocht zit die verantwoordelijk is voor het optrekkende vocht in huis. Daarna maken wij gebruik van een moderne injectietechniek, waarbij we een vernuftige gel of hars in uw muur of vloer aanbrengen om het optrekkende vocht te bestrijden.

  Kelder waterdicht maken

  Kelder waterdicht maken

  Vochtstop heeft jarenlange ervaring met het oplossen van vochtproblemen. Onze specialisten maken gebruik van de modernste technieken om uw kelder in Vlaardingen waterdicht te maken. Zo gebruiken wij een waterkering op basis van hars of gel om uw kelder te beschermen tegen optrekkend vocht.
  Onze aanpak om uw kelder waterdicht te maken heeft drie grote voordelen: Ten eerste is er is geen breek- of sloopwerk nodig. Ten tweede kunnen wij uw kelder niet alleen vocht-, maar ook zoutvrij maken. Tot slot bieden wij u een duurzame oplossing, waardoor uw kelder ook in de toekomst beschermd is tegen vochtproblemen.

  Vloerisolatie aanbrengen

  Vloerisolatie aanbrengen

  Een met water aangetaste vloer kan een hoop problemen met zich meebrengen. U kunt bijvoorbeeld denken aan een penetrante stank, vloeren die bol trekken en bijvoorbeeld rottend hout. Om dit te voorkomen kunt u kiezen voor een goede bodemisolatie of vloerisolatie. Wij wenden graag onze jarenlange ervaring met het verhelpen van vochtproblemen aan om dit voor u te verwezenlijken. Vloerisolatie laten aanbrengen door Vochtstop in Vlaardingen biedt daardoor een duurzame oplossing. Voordat wij de vloerisolatie aanbrengen voeren wij een grondig onderzoek uit naar de vochtproblemen, zodat we gegarandeerd een perfect passende oplossing kunnen bieden.

  Muren en voegen waterdicht maken

  Muren en voegen waterdicht maken

  Wij gebruiken graag onze kennis en ruime ervaring op het gebied van vochtproblemen om uw muren en voegen waterdicht te maken, zodat u niet langer last heeft van nare vochtproblemen. Wij gebruiken een moderne injectietechniek, met hars of gel als materiaal, om de muren en voegen te wapenen tegen vocht. Het mooie van deze innovatieve en effectieve techniek is dat deze uw muren en voegen in Vlaardingen snel, eenvoudig en betaalbaar waterdicht maakt. En het mooiste van alles? Er komt helemaal geen breek- of sloopwerk aan deze techniek te pas. Laat dus snel de muren en voegen waterdicht maken van uw pand.

  In Vlaardingen last van optrekkend vocht in kruipruimte, kelder of muur?

  In woningen in Vlaardingen die wat ouder zijn, komt optrekkend vocht in kruipruimte, kelder of muur vaker voor omdat er geen waterkering is. Door gebrek aan waterkering wordt het grondwater geabsorbeerd door de muren. Optrekkend vocht komt veel in kelders en kruipruimtes voor omdat deze in de bodem zitten.

  Optrekkend vocht kan gevaarlijk zijn omdat het de muren en tevens de constructie van uw woning kan aantasten. Het is daarom verstandig om dit vochtprobleem snel op te lossen. De vochtwering of vochtbestrijding van vocht in de muur kan onder andere worden uitgevoerd door injectietechnieken.

  • Parkeergarage Achterdoelen te Ede
   Parkeergarage Achterdoelen te Ede
  • Wassenaarseweg 52 Leiden “Pieter de la Court gebouw”
  • Bajonetstraat-Rotterdam
   Onderzoek Bajonetstraat 47 t/m 51 Rotterdam

  Uw voegen, muren of kelder waterdicht laten maken? Neem contact op!

  Lekkages kunnen vaak de oorzaak zijn van vocht in huis. Geef vocht geen kans en kies ervoor om uw muren, voegen en kelder waterdicht te maken. Wij helpen u hierbij. Zit u te denken aan bodem- of vloerisolatie?

  Vochtstop staat voor u klaar. Tevens zijn onze methodes voor vochtbestrijding en vochtwering uitermate geschikt als u last heeft van optrekkend vocht in de kelder of kruipruimte of vocht in uw muur in Vlaardingen. Bel ons op: 015-5160612 of stuur een e-mail naar: info@vochtstop.com.

  Dien direct een aanvraag in voor een vochtinspectie bij u in Vlaardingen!