Last van vochtproblemen in uw huis in Zeist?

Schakel een specialist van Vochtstop in om de vochtproblemen in uw huis in Zeist op te lossen. Vochtproblemen kunnen veel overlast veroorzaken zoals donkere plekken op de muur, schimmels en ongedierte. Hierdoor ontstaat er een ongezonde leefomgeving, die allergieën en astma kan veroorzaken.

Professionele specialisten van Vochtstop hebben de juiste kennis en ervaring met vochtwering en vochtbestrijding. Vochtproblemen kunnen vele oorzaken hebben zoals een daklekkage, optrekkend grondwater, invloed van het weer of wind op gevels. Heeft u optrekkend vocht in de muur, kelder of kruipruimte? Schakel Vochtstop in om uw muren, voegen en kelder waterdicht te maken of voor vloer- en bodemisolatie in Zeist.

Informatie aanvragen?

Vochtbestrijding: de oplossing voor vocht in de muur

Vocht in de muur in Zeist? Optrekkend vocht in de muur, kelder of kruipruimte is een van de meest voorkomende vochtproblemen. De oorzaak zijn vaak een lekkage, buitenklimaat of door het binnendringen van vocht vanuit het binnenklimaat.

Met professionele vochtbestrijding lossen wij dit voor u op. Vaak heeft een kleine ingreep al een groot effect. Voor dat we dit doen, brengen wij eerst de oorzaak van het probleem in kaart. Dit doen wij met behulp van moderne meetapparatuur. Vervolgens behandelen wij het probleem met een van de methoden zoals injectie technologie, isoleren en saneren. Wij bezitten de juiste kennis en ervaring voor vochtbestrijding in Zeist.

Vloerisolatie en bodemisolatie in Zeist

Wenst u vloerisolatie en bodemisolatie in Zeist? Vochtstop maakt dit mogelijk voor u. Een koude vloer ontstaat vaak doordat er vanuit de woonkamer veel warmte weglekt naar de kruipruimte. Met bodemisolatie is dit op te lossen. Wij leggen dan een laag isolatiemateriaal op de bodem zodat er minder warmteverlies ontstaat. Wel zit er nog koude lucht tussen het isolatiemateriaal en de onderkant van de vloer.

Wilt u energie besparen en een warme vloer? Kies er dan voor om de onderkant van de vloer te laten isoleren. Dit doen wij vanuit de kruipruimte waarbij op de bodem dan folie komt te liggen dat helpt tegen vocht. Er is dan geen direct contact meer met koude lucht in de kruipruimte en vloer. Is uw vloer aan vervanging toe? Ga dan direct voor vloerisolatie.

  • Parkeergarage Achterdoelen te Ede
    Parkeergarage Achterdoelen te Ede
  • Wassenaarseweg 52 Leiden “Pieter de la Court gebouw”
  • Bajonetstraat-Rotterdam
    Onderzoek Bajonetstraat 47 t/m 51 Rotterdam

Vochtproblemen in huis oplossen? Bel of mail voor vochtbestrijding in Zeist

Bij Vochtstop bent u aan het juiste adres voor vochtwering en vochtbestrijding. Heeft u interesse in vloer- of bodemisolatie? Vraag een offerte aan of maak direct een afspraak. Wij komen bij u langs wanneer het u uitkomt.

Wilt u ons inschakelen om uw muren, voegen of kelder waterdicht te maken? Bel ons op 015-5160612 of stuur een mail naar info@vochtstop.com. Ga voor een professionele vochtwering en vochtbestrijding in Zeist.

Dien direct een aanvraag in voor een vochtinspectie bij u in Zeist!