Last van vochtproblemen in uw huis in Zeist?

Schakel een specialist van Vochtstop in om de vochtproblemen in uw huis in Zeist op te lossen. Vochtproblemen kunnen veel overlast veroorzaken zoals donkere plekken op de muur, schimmels en ongedierte. Hierdoor ontstaat er een ongezonde leefomgeving, die allergieën en astma kan veroorzaken.

Professionele specialisten van Vochtstop hebben de juiste kennis en ervaring met vochtwering en vochtbestrijding. Vochtproblemen kunnen vele oorzaken hebben zoals een daklekkage, optrekkend grondwater, invloed van het weer of wind op gevels. Heeft u optrekkend vocht in de muur, kelder of kruipruimte? Schakel Vochtstop in om uw muren, voegen en kelder waterdicht te maken of voor vloer- en bodemisolatie in Zeist.

  Informatie aanvragen?


  Vochtbestrijding: de oplossing voor vocht in de muur

  Vocht in de muur in Zeist? Optrekkend vocht in de muur, kelder of kruipruimte is een van de meest voorkomende vochtproblemen. De oorzaak zijn vaak een lekkage, buitenklimaat of door het binnendringen van vocht vanuit het binnenklimaat.

  Met professionele vochtbestrijding lossen wij dit voor u op. Vaak heeft een kleine ingreep al een groot effect. Voor dat we dit doen, brengen wij eerst de oorzaak van het probleem in kaart. Dit doen wij met behulp van moderne meetapparatuur. Vervolgens behandelen wij het probleem met een van de methoden zoals injectie technologie, isoleren en saneren. Wij bezitten de juiste kennis en ervaring voor vochtbestrijding in Zeist.

  Optrekkend vocht bestrijden

  Optrekkend vocht bestrijden

  Optrekkend vocht is iets dat tot grote ergernis kan leiden. Vaak is het moeilijk dit zelf op te lossen. Gelukkig staan onze ervaren specialisten voor u klaar om voor eens en voor altijd af te rekenen met optrekkend vocht in uw muur, kelder of kruipruimte. Wij bestrijden optrekkend vocht in Zeist door eerst een detectie uit te voeren. Door middel van deze detectie komen wij erachter waar de continue bron van vocht zit die verantwoordelijk is voor het optrekkende vocht in huis. Daarna maken wij gebruik van een moderne injectietechniek, waarbij we een vernuftige gel of hars in uw muur of vloer aanbrengen om het optrekkende vocht te bestrijden.

  Kelder waterdicht maken

  Kelder waterdicht maken

  Vochtstop heeft jarenlange ervaring met het oplossen van vochtproblemen. Onze specialisten maken gebruik van de modernste technieken om uw kelder in Zeist waterdicht te maken. Zo gebruiken wij een waterkering op basis van hars of gel om uw kelder te beschermen tegen optrekkend vocht.
  Onze aanpak om uw kelder waterdicht te maken heeft drie grote voordelen: Ten eerste is er is geen breek- of sloopwerk nodig. Ten tweede kunnen wij uw kelder niet alleen vocht-, maar ook zoutvrij maken. Tot slot bieden wij u een duurzame oplossing, waardoor uw kelder ook in de toekomst beschermd is tegen vochtproblemen.

  Vloerisolatie aanbrengen

  Vloerisolatie aanbrengen

  Een met water aangetaste vloer kan een hoop problemen met zich meebrengen. U kunt bijvoorbeeld denken aan een penetrante stank, vloeren die bol trekken en bijvoorbeeld rottend hout. Om dit te voorkomen kunt u kiezen voor een goede bodemisolatie of vloerisolatie. Wij wenden graag onze jarenlange ervaring met het verhelpen van vochtproblemen aan om dit voor u te verwezenlijken. Vloerisolatie laten aanbrengen door Vochtstop in Zeist biedt daardoor een duurzame oplossing. Voordat wij de vloerisolatie aanbrengen voeren wij een grondig onderzoek uit naar de vochtproblemen, zodat we gegarandeerd een perfect passende oplossing kunnen bieden.

  Muren en voegen waterdicht maken

  Muren en voegen waterdicht maken

  Wij gebruiken graag onze kennis en ruime ervaring op het gebied van vochtproblemen om uw muren en voegen waterdicht te maken, zodat u niet langer last heeft van nare vochtproblemen. Wij gebruiken een moderne injectietechniek, met hars of gel als materiaal, om de muren en voegen te wapenen tegen vocht. Het mooie van deze innovatieve en effectieve techniek is dat deze uw muren en voegen in Zeist snel, eenvoudig en betaalbaar waterdicht maakt. En het mooiste van alles? Er komt helemaal geen breek- of sloopwerk aan deze techniek te pas. Laat dus snel de muren en voegen waterdicht maken van uw pand.

  Vloerisolatie en bodemisolatie in Zeist

  Wenst u vloerisolatie en bodemisolatie in Zeist? Vochtstop maakt dit mogelijk voor u. Een koude vloer ontstaat vaak doordat er vanuit de woonkamer veel warmte weglekt naar de kruipruimte. Met bodemisolatie is dit op te lossen. Wij leggen dan een laag isolatiemateriaal op de bodem zodat er minder warmteverlies ontstaat. Wel zit er nog koude lucht tussen het isolatiemateriaal en de onderkant van de vloer.

  Wilt u energie besparen en een warme vloer? Kies er dan voor om de onderkant van de vloer te laten isoleren. Dit doen wij vanuit de kruipruimte waarbij op de bodem dan folie komt te liggen dat helpt tegen vocht. Er is dan geen direct contact meer met koude lucht in de kruipruimte en vloer. Is uw vloer aan vervanging toe? Ga dan direct voor vloerisolatie.

  • Parkeergarage Achterdoelen te Ede
   Parkeergarage Achterdoelen te Ede
  • Wassenaarseweg 52 Leiden “Pieter de la Court gebouw”
  • Bajonetstraat-Rotterdam
   Onderzoek Bajonetstraat 47 t/m 51 Rotterdam

  Vochtproblemen in huis oplossen? Bel of mail voor vochtbestrijding in Zeist

  Bij Vochtstop bent u aan het juiste adres voor vochtwering en vochtbestrijding. Heeft u interesse in vloer- of bodemisolatie? Vraag een offerte aan of maak direct een afspraak. Wij komen bij u langs wanneer het u uitkomt.

  Wilt u ons inschakelen om uw muren, voegen of kelder waterdicht te maken? Bel ons op 015-5160612 of stuur een mail naar info@vochtstop.com. Ga voor een professionele vochtwering en vochtbestrijding in Zeist.

  Dien direct een aanvraag in voor een vochtinspectie bij u in Zeist!