Last van vocht in huis in Zoetermeer? Wij lossen het op

Last van vochtproblemen in uw woning in Zoetermeer? Ons bedrijf pakt graag uw vocht in huis aan. Wij bezitten veel ervaring en kennis in vochtbestrijding en vochtwering. Bij ons werken ware specialisten die werkelijk elk probleem omtrent vochtproblemen zonder moeite kunnen oplossen.

Als u Vochtstop inschakelt voor vochtbestrijding en vochtwering, kunt u ervan verzekerd zijn dat uw vochtproblemen in Zoetermeer van A tot Z opgelost worden. Onze vakmensen helpen u uit de brand wanneer u last heeft van optrekkend vocht in muren, de kelder of kruipruimte. Tevens kunnen wij uw kelder, voegen en muren waterdicht maken en zijn wij professioneel in vloer- en bodemisolatie.

  Informatie aanvragen?


  Heeft u vocht in uw muur? Bel voor lekdetectie

  Ziet u vocht in uw muur in Zoetermeer? Dan heeft u waarschijnlijk een lekkage in uw muur of er is sprake van een slechte isolatie.

  Lekkages in muren worden vaak veroorzaakt door een kapotte leiding. Op een gegeven moment zullen er donkere vochtplekken op uw muren verschijnen.

  Wanneer u ons benadert voor vochtbestrijding, onderzoeken we eerst wat het vocht in uw muur in Zoetermeer heeft veroorzaakt. Dit doen we middels een lekdetectie. De lekkage zullen we snel opgespoord hebben, zodat we kunnen overgaan tot schadevrij herstel van uw muur in Zoetermeer.

  Optrekkend vocht bestrijden

  Optrekkend vocht bestrijden

  Optrekkend vocht is iets dat tot grote ergernis kan leiden. Vaak is het moeilijk dit zelf op te lossen. Gelukkig staan onze ervaren specialisten voor u klaar om voor eens en voor altijd af te rekenen met optrekkend vocht in uw muur, kelder of kruipruimte. Wij bestrijden optrekkend vocht in Zoetermeer door eerst een detectie uit te voeren. Door middel van deze detectie komen wij erachter waar de continue bron van vocht zit die verantwoordelijk is voor het optrekkende vocht in huis. Daarna maken wij gebruik van een moderne injectietechniek, waarbij we een vernuftige gel of hars in uw muur of vloer aanbrengen om het optrekkende vocht te bestrijden.

  Kelder waterdicht maken

  Kelder waterdicht maken

  Vochtstop heeft jarenlange ervaring met het oplossen van vochtproblemen. Onze specialisten maken gebruik van de modernste technieken om uw kelder in Zoetermeer waterdicht te maken. Zo gebruiken wij een waterkering op basis van hars of gel om uw kelder te beschermen tegen optrekkend vocht.
  Onze aanpak om uw kelder waterdicht te maken heeft drie grote voordelen: Ten eerste is er is geen breek- of sloopwerk nodig. Ten tweede kunnen wij uw kelder niet alleen vocht-, maar ook zoutvrij maken. Tot slot bieden wij u een duurzame oplossing, waardoor uw kelder ook in de toekomst beschermd is tegen vochtproblemen.

  Vloerisolatie aanbrengen

  Vloerisolatie aanbrengen

  Een met water aangetaste vloer kan een hoop problemen met zich meebrengen. U kunt bijvoorbeeld denken aan een penetrante stank, vloeren die bol trekken en bijvoorbeeld rottend hout. Om dit te voorkomen kunt u kiezen voor een goede bodemisolatie of vloerisolatie. Wij wenden graag onze jarenlange ervaring met het verhelpen van vochtproblemen aan om dit voor u te verwezenlijken. Vloerisolatie laten aanbrengen door Vochtstop in Zoetermeer biedt daardoor een duurzame oplossing. Voordat wij de vloerisolatie aanbrengen voeren wij een grondig onderzoek uit naar de vochtproblemen, zodat we gegarandeerd een perfect passende oplossing kunnen bieden.

  Muren en voegen waterdicht maken

  Muren en voegen waterdicht maken

  Wij gebruiken graag onze kennis en ruime ervaring op het gebied van vochtproblemen om uw muren en voegen waterdicht te maken, zodat u niet langer last heeft van nare vochtproblemen. Wij gebruiken een moderne injectietechniek, met hars of gel als materiaal, om de muren en voegen te wapenen tegen vocht. Het mooie van deze innovatieve en effectieve techniek is dat deze uw muren en voegen in Zoetermeer snel, eenvoudig en betaalbaar waterdicht maakt. En het mooiste van alles? Er komt helemaal geen breek- of sloopwerk aan deze techniek te pas. Laat dus snel de muren en voegen waterdicht maken van uw pand.

  Optrekkend vocht in de kelder, muur of kruipruimte in Zoetermeer

  Optrekkend vocht in de kelder, kruipruimte of de muur komt vaak voor in oudere woningen in Zoetermeer. Dit wordt vaak veroorzaakt door de afwezigheid van een waterkering. Zonder waterkering wordt het water in de grond door de muren geabsorbeerd.

  Aangezien kruipruimtes en kelders in de grond zitten, zijn dat juist de plekken waar optrekkend vocht geregeld voorkomt. Het is van belang dat optrekkend vocht wordt verholpen, anders veroorzaakt het schade aan de afwerking van de muur, of erger nog, aan de constructie van uw woning. Onze specialisten zullen een snelle en passende techniek toepassen bij hun vochtwering of vochtbestrijding. Bijvoorbeeld een speciale injectietechniek.

  • Parkeergarage Achterdoelen te Ede
   Parkeergarage Achterdoelen te Ede
  • Wassenaarseweg 52 Leiden “Pieter de la Court gebouw”
  • Bajonetstraat-Rotterdam
   Onderzoek Bajonetstraat 47 t/m 51 Rotterdam

  Vochtstop kan voegen, de kelder en muren waterdicht maken

  Als u vocht in huis heeft, wordt dat vaak veroorzaakt door lekkages. Een manier van goede vochtbestrijding of vochtwering is voegen, kelders en muren waterdicht maken. Zo krijgt vocht geen kans. Ook hiervoor kunt u ons benaderen. Zoekt u nog een bedrijf voor bodem- of vloerisolatie? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

  Neem ook contact op als u last heeft van vocht in de muur of optrekkend vocht in Zoetermeer. Wij zijn te bereiken op: 015-5160612 en info@vochtstop.com.

  Dien direct een aanvraag in voor een vochtinspectie bij u in Zoetermeer!