Last van vocht in huis in Zoetermeer? Wij lossen het op

Last van vochtproblemen in uw woning in Zoetermeer? Ons bedrijf pakt graag uw vocht in huis aan. Wij bezitten veel ervaring en kennis in vochtbestrijding en vochtwering. Bij ons werken ware specialisten die werkelijk elk probleem omtrent vochtproblemen zonder moeite kunnen oplossen.

Als u Vochtstop inschakelt voor vochtbestrijding en vochtwering, kunt u ervan verzekerd zijn dat uw vochtproblemen in Zoetermeer van A tot Z opgelost worden. Onze vakmensen helpen u uit de brand wanneer u last heeft van optrekkend vocht in muren, de kelder of kruipruimte. Tevens kunnen wij uw kelder, voegen en muren waterdicht maken en zijn wij professioneel in vloer- en bodemisolatie.

Informatie aanvragen?

Heeft u vocht in uw muur? Bel voor lekdetectie

Ziet u vocht in uw muur in Zoetermeer? Dan heeft u waarschijnlijk een lekkage in uw muur of er is sprake van een slechte isolatie.

Lekkages in muren worden vaak veroorzaakt door een kapotte leiding. Op een gegeven moment zullen er donkere vochtplekken op uw muren verschijnen.

Wanneer u ons benadert voor vochtbestrijding, onderzoeken we eerst wat het vocht in uw muur in Zoetermeer heeft veroorzaakt. Dit doen we middels een lekdetectie. De lekkage zullen we snel opgespoord hebben, zodat we kunnen overgaan tot schadevrij herstel van uw muur in Zoetermeer.

Optrekkend vocht in de kelder, muur of kruipruimte in Zoetermeer

Optrekkend vocht in de kelder, kruipruimte of de muur komt vaak voor in oudere woningen in Zoetermeer. Dit wordt vaak veroorzaakt door de afwezigheid van een waterkering. Zonder waterkering wordt het water in de grond door de muren geabsorbeerd.

Aangezien kruipruimtes en kelders in de grond zitten, zijn dat juist de plekken waar optrekkend vocht geregeld voorkomt. Het is van belang dat optrekkend vocht wordt verholpen, anders veroorzaakt het schade aan de afwerking van de muur, of erger nog, aan de constructie van uw woning. Onze specialisten zullen een snelle en passende techniek toepassen bij hun vochtwering of vochtbestrijding. Bijvoorbeeld een speciale injectietechniek.

  • Parkeergarage Achterdoelen te Ede
    Parkeergarage Achterdoelen te Ede
  • Wassenaarseweg 52 Leiden “Pieter de la Court gebouw”
  • Bajonetstraat-Rotterdam
    Onderzoek Bajonetstraat 47 t/m 51 Rotterdam

Vochtstop kan voegen, de kelder en muren waterdicht maken

Als u vocht in huis heeft, wordt dat vaak veroorzaakt door lekkages. Een manier van goede vochtbestrijding of vochtwering is voegen, kelders en muren waterdicht maken. Zo krijgt vocht geen kans. Ook hiervoor kunt u ons benaderen. Zoekt u nog een bedrijf voor bodem- of vloerisolatie? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Neem ook contact op als u last heeft van vocht in de muur of optrekkend vocht in Zoetermeer. Wij zijn te bereiken op: 015-5160612 en info@vochtstop.com.

Dien direct een aanvraag in voor een vochtinspectie bij u in Zoetermeer!