Uw specialist in vochtwering en vochtbestrijding

Bent u op zoek naar een specialist in vochtwering en vochtbestrijding? Neem dan contact op met de ervaren, vakkundige en volledige opgeleide experts van Vochtstop. Wij zorgen graag voor een vochtvrij pand. Dit is essentieel voor het duurzaam behoud van uw pand, maar ook voor uw spullen en uw gezondheid. De methode die wij hiervoor toepassen staat bekend als injectietechniek. Een eerste belangrijk voordeel hiervan is dat we hiervoor niets te hoeven breken of slopen. Lees verder om meer voordelen te ontdekken van onze vochtwering en vochtbestrijding!

Informatie aanvragen?


Waarom een goede vochtwering essentieel is

Omdat vocht op verschillende manieren uw muren, vloeren en kelder binnen wil dringen, is een optimale vochtbestrijding zeer belangrijk. Voorbeelden van vochtproblemen zijn loskomend pleisterwerk, schimmel op pleisterlagen, houtrot in binten en balklagen en mos- en algengroei op muren. Elk probleem heeft een andere oorzaak.

In het ene geval is het opkomend grondwater, in het andere geval een ernstige lekkage. Laat ons uitzoeken welke risico’s u loopt in uw pand. Vervolgens bieden we passende oplossingen in vochtbestrijding en vochtwering aan. Voor welke oplossing we ook kiezen; wij werken altijd volgens duidelijke afspraken. Zo weet u precies wat wij voor u kunnen betekenen, tegen welke scherpe prijzen.

Ontdek de voordelen van vochtbestrijding

Misschien heeft u nu nog geen last van vochtproblemen. Maar er wordt niet voor niets gezegd: voorkomen is beter dan genezen. Dat maakt kiezen voor vochtwering een investering die zichzelf terugbetaalt. Hoe langer u blijft zitten met waterdoorlatende muren en vloeren en/of een slechte isolatie in uw kelder, hoe groter de kans op vochtproblematiek.

En laat u deze vochtproblemen niet snel genoeg verhelpen? Dan wordt de schade alleen maar groter. Met als gevolg een ongezonde woonsituatie, een lagere waarde voor uw pand en steeds weer dure reparatiekosten. Voorkom dit allemaal door te kiezen voor vochtwering en vochtbestrijding!

Onze projecten

  • Parkeergarage Achterdoelen te Ede
    Parkeergarage Achterdoelen te Ede
  • Wassenaarseweg 52 Leiden “Pieter de la Court gebouw”
  • Bajonetstraat-Rotterdam
    Onderzoek Bajonetstraat 47 t/m 51 Rotterdam

Vochtstop

Schakel ons in voor vochtwering en vochtbestrijding

Kies ook voor vochtbestrijding en vochtwering als u verzekerd wilt zijn van een vochtvrij pand. Ook als u interesse heeft in een inspectie naar (naderende) vochtproblemen, zijn wij uw partner.

U schakelt onze specialisten in door te bellen naar 015-5160612, een e-mail te sturen naar info@vochtstop.com of vul uw gegevens in op ons online contactformulier.

Wij voorzien uw kelder, kruipruimte, vloer of muur graag van een optimale vochtwering of vochtbestrijding!